Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са характеристиките на кухненския робот AEG KM 880?
Какви са характеристиките на кухненския робот Siemens MK-53800?
Какви са характеристиките на кухненския робот Braun K-700?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са характеристиките на кухненския робот AEG KM 880?
-
Какви са характеристиките на кухненския робот Siemens MK-53800?
-
Какви са характеристиките на кухненския робот Braun K-700?
Кухненският робот Braun K-700 разполага с мощност от 600 вата, различни скорости, универсална пластмасова купа, малка купа за нарязване и пасиране, сокоизстисквачка, цитрус преса , бъркалка за яйца и сметана, универсален нож, нож за месо , дискове за стъргане и други функции. Цената му е приблизително 260 лева.
-
Какви са характеристиките на кухненския робот AEG KM 880 според опита на някои от участниците в дискусията?
-
Какви са характеристиките на кухненския робот Siemens според опита на някои от участниците в дискусията?
Търсех качество на производството.Правя си и салата зеле в него,без да го разпилявам по масата и около нея
И спрях да се порязвам(преди бях с ренде
Цитрус пресата не използвам,защото не изтисква добре плода или аз не мога да се справя
.Иначе си мели кайма супер!Кремове,белтъци също.Шейка си правя в него дори
нямаше да стане,но и аз не опитах въобще.По принцип гледам да не се лишавам от техника за кухнята,нали е за МОЕ улеснение
За бебешката храна ще ти трябва за начало пасатор.Съветвам те да не си взимаш пластмасов заради възможността от напукване(от температурата)Със старият ми браун така се получи,но след 12 год. е може би нормално...
Харесах си 2-та вида:Braun K700,който е 300лв. или AEG KM 880,който е 200лв.