Кухненски робот!!! Помагайте!!!

• 375 954
  • 1 866
  •   1
Отговори
# 255
Разбира се  Hug
Аз сега проверих . В немския Амазон доставката до БГ е 13,28 евро, а във френския 17,18.
От Франция роботът пристига за 165,68 евро тотал, а от Германия- 192,63  Peace

# 256
Ауу...и аз искам такъв който реже на кубчета. Crazy

Наистина ли само този Бош я има тази функция? Много грамаден ми стои такъв робот. Аз държа да бъде на плота и да не заема много място.

# 257
Такааа, пристигам със снимките  Laughing
Извинявам се за качеството, снимах с телефона, мъж ми с фотоапарата ще се прибере по-късно.
Снимките са линкове
глава лук и един голям морков

- вече са нарязани, не знам дали добивате представа, но аз мисля, че се виждат що годе читаво  Crazy

- това са 7 средно големи картофа

картофите нарязани.

Премерих основното тяло на робота. Размерите са 23х23 см.

# 258
Снимките са супер,много добре се вижда.
Показах ги и на мъжкото тяло,но нещо се цупи.
Искал си кубчета и май ще се поръчва Боша.
Още веднъж ти благодаря за труда,който си направи..истинско Диамантче си,да знаеш  Heart Eyes

# 259
  • Балчик
Диамантче, браво за снимките. Peace Подкрепян напълно за всичко казано за тоя робот. Наистина не стават идеални кубчета, но ние в супите и ястията не ги мерим с ролетката. Hug

А това лято ако знаете как се изплаших. да споделя. Правя таратор, слагам шейкъра , изсипвам млякото водата, врът-врът и всичко се разтича под каната, върху робота, по плота, по пода- общо 2 млека и 2 кофички вода. ooooh! Whistling Rolling Eyes Sick
Не съм завъртила добре ножчето отдолу и е излязло. ooooh! #2gunfire  #Cussing out
Направо съм за убиване. Мих, трих, излиза това мляко отдолу под робота и излиза. Направо се разплаках, помислих, че вътре е наводнил и край с любимото ми роботче. Оставих го да изсъхне  хубаво, не го ползвах около 20 дни и накрая се престраших да го пусна. Какво беше облекчението ми, когато тръгна. Идваше ми да го разцелувам, нищо не му е станало на електрическата част. Praynig

Така че, внимавайте с ножчето на каната- завивайте го много добре, за да не излезе от високите обороти. Hug

# 260
...Правя таратор, слагам шейкъра , изсипвам млякото водата, врът-врът и всичко се разтича под каната, върху робота, по плота, по пода- общо 2 млека и 2 кофички вода. ooooh! Whistling Rolling Eyes Sick
Не съм завъртила добре ножчето отдолу и е излязло. ooooh! #2gunfire  #Cussing out
Направо съм за убиване. ..
Този номер и аз си го спретнах. Излях цяла тенджера спаначена супа, вряла от котлона. И като се разтече това чудо  ooooh! И ме изби на рев, толкова си го обичам Филипчо  Party Избърсах го, стегнах ножа и веднага пуснах робота, никакво време да съхне. Работи си вече година от инцидента. Ако е въртяно нещо по-твърдо в шейкъра трябва после да се стегне ножа, а аз даже не знаех, че се демонтира тази част!

# 261
Ужас, това е кофти номер. Ще го имам предвид когато използвам шейкър каната.
И като стана дума... вие в нея ли пасирате супите?
Аз след като се сготви супата я изсипвам в голямата купа и въртя с S-образния нож.

# 262
  • София
Диамантче, благодаря много за положените усилия! И мен ме устройват тези парченца.  Heart Eyes

# 263
Ужас, това е кофти номер. Ще го имам предвид когато използвам шейкър каната.
И като стана дума... вие в нея ли пасирате супите?
Аз след като се сготви супата я изсипвам в голямата купа и въртя с S-образния нож.
Само в шейкъра  Peace Ако въртиш по-малко и там може да е на малки парчета, а не чак каша. Там понякога режа домати, ако ми трябва да са на ситно (но белени). Рязала съм в шейкъра дори маркови с малко вода, но като цяло не е жлателно. Точно това ми отвъртя ножа от дъното.
Основно го ползвам да пюрирам храната на бебето.

# 264
  • Балчик
Супи и аз пасирам в купата, а не в каната.

# 265
  • Бургас
Здравейте.Тъй като и мен ме интерисуват кухненските роботи и след като разбрах ,че да се закупят от чужди сайтове излиза по-изгодно,как стои обаче въпросът с гаранциите на тези уреди,ако не работи или се развали в началото.Тогава има ли смисъл да се пазари с около 100лв по-евтино след като няма гаранция?Извинявайте ,че питам ,но винаги си пазаря от България и не съм наясно.

# 266
  • Балчик
Аз пренебрегвам гаранцията, защото считам, че и в БГ нямам такава.Колкото пъти ми се е наложило да се обърна към гаранционния сервиз, винаги намират начин да изкарат, че моята повреда не се покрива от гаранцията. Майната им, ще пазаря от чужбина и ще разчитам на това, че са по-качествени уредите.

# 267
Подкрепям напълно.
Освен това амазонската гаранция е доста по-добра от тези на нашите магазини.
Аз до сега не съм чула случай за проблем с гаранцията на Амазон.

# 268
  • Бургас
Искате да кажете ,че по време на гаранцията не се развалят-това ли имате предвид или да се връщат евентуално?

# 269
Не, имам предвид, че дори и да се развали, от Амазон го оправят или сменят в случай, че изникне дефект.

Общи условия

Активация на акаунт