Кухненски робот!!! Помагайте!!!

• 375 956
  • 1 866
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Нямам такава приставка, за това не се получава. Мерси за информацията.  bouquet

# 346
  • София
По-скоро допълнителни приставки. Чудя се дали мога да си намеря нож за кубчета. Изобщо Филипс предлагат ли такава приставка? Вече ме е много яд, че купих този робот. Ама така е като не проучих нещата ами направо избирах на място.
Ако някой знае за приставка на Филипс за рязане на кубчета моля да сподели. Искам и аз, ако има!

# 347
Ето обещаните снимки

Направо съвършени!

# 348
Здравейте! Само да се запиша и ще попрегледам темата назад.  Wink
Трябва ми евтин робот, който освен всичко друго да прави и сок. Дали съществува такова животно?  newsm78 До около 100 и нещо лева.  Hug

# 349
Здравейте!
Мисля да си купя Philips HR 7774/30. Има всичко, от което имам нужда, но не разбрах може ли да мели ядки - лешници например? Може да мели лед, но за ядките нищо не разбрах.

Благодаря предварително!

# 350
  • в Tara
и ядки мели

# 351
Здравейте!
Мисля да си купя Philips HR 7774/30. Има всичко, от което имам нужда, но не разбрах може ли да мели ядки - лешници например? Може да мели лед, но за ядките нищо не разбрах.

Благодаря предварително!
Вчера мелих орехови ядки в шейкър каната. Стана фино, но като цяло не ми беше лесно. Залепваше по стените и 3 пъти отварях да обирам и да пускам наново.
Някой мелил ли е в основната купа, там по-добре ли е?

# 352
Благодаря ви момичета за отговорите!

Сега се зачудих между Kenwood fp-925 http://www.kenwoodworld.com/bg-bg/Products/Food-Preparation/Food … Processors/FP925/ и Philips-а. Именно защото Kenwood има една допълнителна по-малка купичка, която мисля, че ще върши по-добра работа за ядки. Но по-напред прочетох мнение, че филипса е по-здрав. Много се двуомя. Kenwood е с по-голяма вместимост, което по би ме устройвало. Вие какво ще кажете?

dobra, досега съм мелила ядки само в чопър и винаги ми се е налагало да смеля, да отворя и разбъркам и пак да меля. Мисля, че друг начин няма, ако искаме да имаме равномерно смлени ядки. Поне така аз си мисля, по-новите модели може и да го нямат този проблем   chef

# 353
  • Бургас
Здравейте.От няколко дни притежавам кухненски робот на Kenwood FP 720.Най-голямата ми мъка беше рязането на зеле.Е снощи  за първи път рязах зелето с робота .Ами просто съм очарована.Притесняваха ме коментарите относно мощността ,която не е от най-големите и може би с по-мощните е по-добре ,но аз мога да кажа че засега от този съм доволна.Пробвах и цитроспресата -само дето малко се тресеше.Правих и сок от ябълки-също се получи добре.Недостатъка е материала от който са направени купите,без тази на шейкъра и мелничката -те са стъклени.Установих ,че е почти невъзможно да изтриеш с гъбка ,защото се драскат много лесно.Опитвайки се да отстраня една лепенка малко купата ми се надраска,но я поправих с упорито търкане с паста за зъби и вълнен парцал.Туй да му е кусура.Сега проучвам въпроса мога ли за този модел да се снабдя допълнително  с приставката за картофи каквато има FP925.

# 354
  • Пловдив
PEPABS, не съм забравила да проверя за представка, но имахме доста ангажименти.

# 355
  • Бургас
Благодаря ти ,ще изчакам.

# 356
  • София
Някой дали има този модел
http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C4%CE%CC%C0%CA%C8% … uct_id=1100021542

или този http://www.techno-mix.com/product/174/kenwood-fp-925.

Някакви отзиви за марката Kenwood.Двоумя се между нея и Philips и Moulinex.

# 357
Ali&Meli, отскоро ползвам Kenwood FP-735, доволна съм от него. Мощен, практичен, компактен... дори шпатулата ми харесва Simple Smile Питай каквото те интересува. Доколкото разбрах при проучването си, разликата между него и FP-925 е, че шейкър-каната и мелничката за ядки при FP-925 са стъклени, а сокоизстисквачката - метална. Май и корпусът му е метален  newsm78 При FP-735 всичко това е от пластмаса, което обаче за мен не е проблем.

# 358
  • София
Благодаря!Сега забелязах,че няма приставка за месене на тесто и се замислих,не че всеки ден меся тесто  Wink.Това за модела FP 925.а може ли да се мие в миялна машина?

# 359
В инструкцията на 735 не пише дали може да се мие в миялна машина. Приставката му за месене на тесто е един пластмасов нож, който се слага на мястото на металния. Предполагам, че и 925 има такъв. Не съм пробвала да меся тесто с робота, защото ползвам машина за хляб за тази цел.

Общи условия

Активация на акаунт