Кухненски робот!!! Помагайте!!!

• 375 956
  • 1 866
  •   1
Отговори
# 1 425
Аз след дълги чуденки поръчах това
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00UAOK4NE/ref=ox_sc_sfl_tit … mp;tag=bgma03c-21
цената ми се видя добра, но не е пристигнало още.

И аз Simple Smile

# 1 426
Така е, обърквация си е. Те много модели, много нещо. Аз този го поразгледах на някои места, според мен мисля че мелничка няма, има цитрус преса със сигурност.

# 1 427
специална мелничка няма, но мели. свали си ръководства, най-добре е при сравняване Peace

# 1 428
Току-що пристигна Кenwood-a, който поръчах за майка ми. Ама не знаете колко се радвам, дано и тя толкова и да си го ползва със здраве. Довечера мисля да го завъртя и пробвам, нищо че е подарък.  Simple Smile

# 1 429
Знам, че това не е тамата, но може ли да ми препоръчате минирезачка.
Имам голямо робот с всички приставки, само такава няма. А някой път ми трябва за по-малки количества и в робота не е удобно. Трябва ми за нарязване на лук, морков, няколко парчета месо.

Благодаря предварително!

# 1 430
# 1 431
  • София
Здравейте Simple Smile, можете ли да ми препоръчате машинка за настъргване на зеленчуци и кашкавал?
Нужно ми е нещо с малко екстри, тъй като нямам къде да съхранявам сумати му части (да няма мелничка, цитрус преса, дори и блендер, ако е възможно), но в същото време да се справя прилично със стъргането.
Подобно нещо дали би ми свършило работа https://www.tehnomix.bg/philips-hr-7627-00 ?
Какво да гледам на дисковете, така че да могат да служат за едро и фино настъргване?

# 1 432
Има електрически рендетата на Мулинекс, виж ги. Около 150 лв. бяха в Технополис, когато ги гледах. Една позната има и е страшно доволна.

# 1 433
  • София
kati_v, благодаря за отговора!
Разглеждах този тип електрически рендета, но ми се струва, че при стъргането на по-твърди зеленчуци ще хвърчат "стружки" наоколо. А и не зная дали не са "маломощни".

# 1 434
Добри са, мощни са си,  аз имам на Лидл, справя се с моркови, зеле, цвекло, без нищо да хвърчи
Даже за някои  неща ми е по-удобно от робот
А пък на мулинекс ще е  по-мощно от лидълското

# 1 435
Аз съм се спряла на този:
http://www.gorenje.bg/produkti/malki-domakinski-uredi/roboti/sbr1000be/512145
Не знам какво повече мога да искам...
Доколкото разбирам има сокоизтисквачка или греша ?
И аз мисля че има. Купи ли го и ако да от къде? И как се справя? И аз мисля да взема на приятелката си за коледа!

# 1 436
Току-що пристигна Кenwood-a, който поръчах за майка ми. Ама не знаете колко се радвам, дано и тя толкова и да си го ползва със здраве. Довечера мисля да го завъртя и пробвам, нищо че е подарък.  Simple Smile
Какъв кенууд точно? Бях се спрял на FPM270 обаче ме отказаха тука!

# 1 437
В сервиза ще го пуснат и ще кажат работили работи...чао.Като го носих изобщо не ми искаха ни една от купите, пък камоли сега ако има кажа че върти но не реже....Чудя се ако отида в магазина....да се оплаквам.Уффф ooooh!
Благодаря ви все пак Hug
Какво стана? Аз много го харесах и за малко да го купя на приятелката си за коледа! Добре, че чета от 4 дена тази тема тук и стигнах до тук вече! #Crazy Grinning Ще съм благодарен все пак да кажеш какво е станало, защото много ми хареса на вид и това, че е компактен също! Тук има страшно много информация и благодаря на всички! Аз също ще дам фийдбек като купя нещо! Страхотен форум! bouquet

# 1 438
Kenwood FPP 220 мисля че беше. Гледам горе линковете дето съм пускала, но нещо са се поразместили, не знам как. Пробвах го как стърже и реже, според мен ще върши работа, но го пратих за БГ и повече засега нищо друго не мога да кажа. Аз имам KMC 050 от две години, но тук говорим вече за съвсем други неща.

# 1 439
Аз съм се спряла на този:
http://www.gorenje.bg/produkti/malki-domakinski-uredi/roboti/sbr1000be/512145
Не знам какво повече мога да искам...
Доколкото разбирам има сокоизтисквачка или греша ?
И аз мисля че има. Купи ли го и ако да от къде? И как се справя? И аз мисля да взема на приятелката си за коледа!
Купихме го за подарък, но още не е позлван, понеже е за бъдещ дом. Цената беше под 200 лв. покрай черните петъци. Иначе го отворихме изглежда стабилен Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт