Кухненски робот!!! Помагайте!!!

• 372 300
  • 1 866
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Имам 2 робота,  единият е с планетарен миксер и ги ползвам за:
-  месене на домашен хляб и други теста за милинки, тутманик, кифлички, мъфини, пици, пърленки, палачинки и т.н. поне 1-2 пъти седмично
- разбиване на кремове и смеси за домашен сладолед - лятото почти всеки ден за сладоледа
- имам приставка за италианска паста и веднъж седмично правя кори за лазаня или талиатели и по-рядко равиоли. Ползвам я и за разточване на домашна юфка и кори от пълнозърнесто брашно за банички
- рязане на зеленчуци за салати  - зеле, моркови, ряпа, червено цвекло, краставици и картофи на лентички за да са като купешките пържени
- каната за плодово-млечни шейкове, лимонада, домашен пастет когато искам да е фино смлян,  става и за крем-супа, но за нея ми е по-лесно и бързо с пасатора, който стои на плота постоянно включен
- мелене на кайма, мелене на домашна лютеница,  пълнене на сушени обвивки за домашен суджук
- ползвах цитрус пресата за цитрусови фрешове, но сега ги правя със сокоизтисквачката защото правя микс плодове и да не мия два уреда

Сигурно има и друго, което пропускам, но с една дума не мога без тях ...

# 1 681
Редовно използвам моя Бош МУМ5, не мога да си представя живота си без него. Наскоро се сдобих с дискове за среден р-р стъргане и за пържени картофи. Страхотни са!

# 1 682
За пържен картоф имам  ама този за стъргане нямам.Може ли линк?

# 1 683
Ето този е:
стърже и на шайби, но не съм пробвала, че в комплекта с робота си има диск, който стърже на 2 вида шайби (по-тънки и по-дебели), и не съм обърнала внимание, дали на този диск са за "средна дебелина" шайби Simple Smile)))))

# 1 684
Мерси!Този диск в комплекта стърже на 2 вида шайби но аз ползвам винаги по дебелото.И пак ми е тънко.Щеше ми се да има за съвсем дебели...

# 1 685
Аз от този двойния за шайби ползвам най-вече за тънките шайби - всъщност, страхотно реже зеле за салата, много фино, точно, както го обичам. Другите зеленчуци на по-дебели шайби, а сега и на този диск за пържени картофи - получават се готини пръчици, които задушавам с мед, ябълков сок и подправки. Преди си играх да ги режа, особено морковите ме вбесяваха, но сега всичко става за нула време Simple Smile

# 1 686
  • Горна Оряховица
https://www.lidl-flyer.com/e300b696-ebca-11e8-92f3-005056ab0fb6/ … 306732.1530596216
искам да попитам някой взимаш ли е от този лидълския "миксер"? за парите зсслужава ли си или има нещо по-добро до 200-300 лв?

# 1 687
https://www.lidl-flyer.com/e300b696-ebca-11e8-92f3-005056ab0fb6/ … 306732.1530596216
искам да попитам някой взимаш ли е от този лидълския "миксер"? за парите зсслужава ли си или има нещо по-добро до 200-300 лв?
Има, ама не в БГ и в Лидъл. Насочи се към Амазон. Ако само миксер ти трябва и си любител, този не  е толкова мощен, но е марка и със сигурност върши чудесна работа!
С доставката директно до Бг ще ти дойде като лидълския.
https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00WWPTS90/ref=dp_olp_ … mp;condition=used

# 1 688
Но е с по-малък обем и мощност.Имам Кенууд КМ020,струва си парите,но като гледам и Клатроник не им отстъпват,а и то3и Лидълския ми и3глежда добър

# 1 689
Ако е към моя пост адресирано, че не става ясно, то Кенуда е 900W, а този в Лидъл 1300W го дават, което е по-малка мощност както и да гледаме. За обем аз не говоря пък въобще.
Моите наблюдения от лидълски машинки, са не така добри - дават дефекти. И аз и мои познати сме връщали уреди, за които след мотаене един месец уж за ремонт в сервиз са ни връщали парите и не ремонтират уредите.

# 1 690
Ако е към моя пост адресирано, че не става ясно, то Кенуда е 900W, а този в Лидъл 1300W го дават, което е по-малка мощност както и да гледаме. За обем аз не говоря пък въобще.
Моите наблюдения от лидълски машинки, са не така добри - дават дефекти. И аз и мои познати сме връщали уреди, за които след мотаене един месец уж за ремонт в сервиз са ни връщали парите и не ремонтират уредите.

Е,по думите ти ще излезе, че моя Кенууд,който е  1500W и е по-голям като обем от Кенууд KM240 е с най-слаба мощност?
Лидълския е по-мощен като параметри,Кенвууд КМ240 е по-слаб

Вече,относно сервизи и качества,не знам,нямам личен опит с Лидълските продукти,но чувам прилични отзиви

# 1 691

Е,по думите ти ще излезе, че моя Кенууд,който е  1500W и е по-голям като обем от Кенууд KM240 е с най-слаба мощност?
Лидълския е по-мощен като параметри,Кенвууд КМ240 е по-слаб

Вече,относно сервизи и качества,не знам,нямам личен опит с Лидълските продукти,но чувам прилични отзиви
Не по думите ми, по обявените параметри на уреда!? A и според самия производител. Верно ли продължавате да твърдите, че грешно съм посочила в предния пост? Вашият Кенууд пък въобще не съм го коментирала, нито сравнявала! Дали добре виждате пуснатият от мен линк, който коментирам?!

Мисля трябва да се върнете назад и да прочетете с разбиране какво пиша и какъв е въпросът точно пред моя пост. Ако не схванете, жалко!

https://www.kenwoodworld.com/en-ae/products/kitchen-machines/pro … ns#specifications

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 13:12 от drago_2008

# 1 692
Явно не се разбираме..
Лидълския е 1300 W и е по-мощен с 400 единици от Кенвууда посо4ен от Вас,който е 900W.

[ Верно ли продължавате да твърдите, че грешно съм посочила в предния пост?

Верно,това твърдя,да.

# 1 693
Явно не се разбираме..
Лидълския е 1300 W и е по-мощен с 400 единици от Кенвууда посо4ен от Вас,който е 900W.

[ Верно ли продължавате да твърдите, че грешно съм посочила в предния пост?

Верно,това твърдя,да.

Верно продължавате да имате проблеми с разбирането на сложни изречения Rolling Eyes

"Ако само миксер ти трябва и си любител, този не  е толкова мощен, но е марка и със сигурност върши чудесна работа!
С доставката директно до Бг ще ти дойде като лидълския.
https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00WWPTS90/ref=dp_olp_ … mp;condition=used"

# 1 694
Вместо предходния си ферман,осеян с нам си колко удивителни и въпросителни,можехте да с две думи да уточните  недоразумението.

Общи условия

Активация на акаунт