Кухненски робот!!! Помагайте!!!

• 374 347
  • 1 866
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
Здравейте, купихме си робот на Бош, 1200 вата, пише,че има 40 функции. Направили ли сме добър избор? Моля който има такъв робот да сподели дали е доволен. Blush

# 1 666
  • София
Здравейте, купихме си робот на Бош, 1200 вата, пише,че има 40 функции. Направили ли сме добър избор? Моля който има такъв робот да сподели дали е доволен. Blush
Бош имат различни модели с различни функции. За да получите мнение, споделете кой е вашият.

# 1 667
Здравейте, има ли отделна тема за чопъри, чудя се между  Чопър KENWOOD CH 550 и Чопър PHILIPS HR1393/00
https://www.tehnomix.bg/chop-r-kenwood-ch-550
https://www.tehnomix.bg/chop-r-philips-hr-1393-00

# 1 668
@tunein е много права за Gorenje SBR1000BE е чуплив.
Робота е на два дена и го ползваме втори път и редукторът се счупи. Изглежда че налични няма (утре ще проверя) и така 240 лв в кофата.
Според мен сервиза има резервни части от други роботи, които са сервизирали и докато някой друг не се счупи всички чакащи редуктори .... (предположение от това как са снимани частите и какви части имат за тези роботи).

ако някой има здрав редуктор и неработещ SBR1000BЕ /  SBR1000e / SB800B поради някаква друга причина , може да ми пише Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 22:20 от drekinov

# 1 669
Предложете ми кухненски робот

# 1 670
Bosch Mum5 имам и съм много доволна. Може да си докупиш всякакви приставки. Аз отначало карах само с тези от комплекта, но като видях колко работа ми върши почнах малко по малко да допълвам комплекта. За момента нямам забележки.

# 1 671
  • София
Предложете ми кухненски робот

Какви са ти изискванията?

Аз най-много държах на рендета, стъклена кана, да мога да меля месо и да правя тесто за кекс в робота. Нашия е такъв и сме доволни. Kenwood Multipro FP925

# 1 672
Госпожа Лаленце, той този е с пластмасова купа; като прочетох поста ти за момент се зарадвах че е със стъклена  Sad Наистина много малко съм виждала със стъклена

# 1 673
  • София
Написала съм "стъклена кана", не купа. Става дума за каната за шейкове, със стъклена купа аз лично не съм виждала, но ако има такива бих си взела с удоволствие след като настоящият сдаде багажа.

# 1 674
Рости, имаш забрана за ЛС.
 Съжалявам, но го ползвам. Почти всички части на роботите се продават по отделно. Има ги и в амазоните и по български сайтове

# 1 675
Чудех се в коя тема да попитам или да пусна нова тема. Та... използвате ли си робота и въобще има ли голяма полза понеже все пак и място заема? Спестявате ли време? Понякога като почна да режа край няма, нареждам няколко дъски, различни ножове... и то става един хаус. За какво най-често го ползвате, защото има различини видове и съм чувала противоположни мнения?

# 1 676
О, за стъргане на зеле, моркови, кашкавал, домати за доматен сос е идеален. С ножа надробявам разни мръвки за мъфини, готварски шоколад. Блендера го ползвам за мелене на ядки, захар, шейкове за детето, кьопоолу, разни хайвери, майонеза. Върши ми работа, особено, ако ме трябват големи количества от нещо. Имам подарен още един, който е с планетарен миксер и много го ползвам за месене на всякакви теста и смеси, само 500 вата е, но върши работа. Мислех да ги продам и да взема някой от моделите на Бош или Кенууд с планетарен миксер и приставки, ама и така вършат работа,  малкия робот се  сгъва и не ми заема място.

# 1 677
  • Стара Загора
За различни неща. Лук и моркови си надробявам  една купа и имам за 5-6 яхнии или супи. Замразявам ги във  фризера за по едно готвене в торбички.
Рендосвам   за салата цвекло,моркови,ябълки,ряпа или тиква за тиквеник.

# 1 678
  • Sofia
Зависи какъв робот имаш предвид. Аз имам на Кенууд планетарен и го използвам за месене, приготвяне на кексове и мъфини, хумус, стъргане на каквото се сещаш. Имам мелничка, в която си правя брашно от овесени ядки, различни дресинги и т.н Не мога да си представя готвенето без него, така че и целия плот да заема, пак си го искам. Освен това е изключително красив и е като бижу в кухнята 💙

# 1 679
За месене на различни видове теста, рязане на кубчета, рендосване на кашкавал, фрешове от цитрусови плодове, мелене на месо. От скоро имам приставка за пудра захар. Поне 2 пъти седмично го ползвам за едно от горепосочени неща. Другите приставки изкарвам поне по 1-2 пъти месечно.

Общи условия

Активация на акаунт