Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нош-па и защо ми е предписано?
Какво е Gericap и защо ми е предписано?
Какви са най-честите симптоми и проблеми по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нош-па и защо ми е предписано?
Нош-па е лекарство, което се използва за облекчаване на коремната болка и контракциите по време на бременност. Обикновено се предписва при болки в корема и яйчниците, както и при прокървявания. Въпреки че някои майки са приемали нош-па през цялата бременност, винаги е добре да се консултират с лекар, за да определят дали е необходимо да го приемат и за колко време.
-
Какво е Gericap и защо ми е предписано?
-
Какви са най-честите симптоми и проблеми по време на бременност?
-
Какво е прокървяването по време на бременност и кога трябва да се притеснявам?
-
Кои са най-често предписваните лекарства по време на бременност?
Много се радвам за теб и малкото бебе в корема

Болките в кръста и яйчниците са съвсем нормални. Съвсем нормална реакция на начална бременност.
, единствено лекаря ти малко безотговорно ти е предписал сума хапове
.

. Аз съм пила но шпа от 2 месец, защото прокървих, пиех и дуфастон. Но но шпа съм го пила само като е започвало да ме боли доста силно и не повече от 3-4 таблетки на ден. Аз имам и срастване следствие на коремна операция и ме болеше доста кото се разтягаше матката, но гледах последно да минавам без хапчета
може и да бъркам нещо. Аз лично не съм пила. На Хип си бях взела от тези течните за бременни, които са. Също така фолиева киселина трябва да пиеш, това каза ли ти го гинеколога?