Заведения, в които НЕ се пуши

• 43 413
  • 230
  •   1
Отговори
# 135
  • София
В Кюстендил вече действа забраната и в НИТО едно заведение не се пуши - нито в ресторантите, нито в кафетата, нито дори в дискотеките. Един европейски град Simple Smile

Благородно ви завиждам...  Peace
Да видим с новите абсурдни измишльотини до къде ще стигнем у София-та.....

# 136
# 137
в кюстендил за съжаление съдът отмени забраната на общината, така че пак се пуши
но пък и според самите заведения - не е имало никаква разлика в оборотите за месеците, когато не се е пушело
което директно срутва тезата, с която ГЕРБ отмениха плануваната забрана
Много жалко тогава. На какво основание се базира тази отмяна? Общините нямат ли някаква автономност?

# 138
# 139
Стара Загора - парти център към детски център Тон Бонбон
Заведението е голямо, предлага всякакви напитки, салати, пасти, пици, сандвичи.
Имаме вече редовни майки с малки бебета.
На място има wi fi и женски и спортни списания.

# 140
  • Пловдив
Да добавя и аз за Пловдив- ресторант Рая, на Кап. Райчо. Зала за непушачи има и в пицария Пикантино на Родопи, но за съжаление май е такава зала само през деня, вечер се пуши.
Много полезна тема, аз нямам дете, но непушач, на който му става лошо от цигарен дим, а още по-лошо когато се храни в мъгла от дим Simple Smile

# 141
Упс, това малко на реклама докарва  Wink

Аз лично бих била доволна да срещна в тази тема и други подобни рекламодатели. Хич даже няма да им се разсърдя!

Само дето рекламодателите в случая са админите и това е в противоречие с правилата на форума  Peace

А иначе по темата - детски парти център, в който се пуши просто не би имал никакъв смисъл, без значение дали законът го позволява или не  Peace

# 142
  • София
А иначе по темата - детски парти център, в който се пуши просто не би имал никакъв смисъл, без значение дали законът го позволява или не  Peace

Аааа, преди време бях на рд на едно детенце в детски клуб Snoopy, което е част от кафене, е как се пушеше, не е истина... децата търчат наоколо, на съседните маси - кълбета от дим..  #Crazy дано са се променили нещата вече...  Peace

# 143
Ами казах, че няма смисъл за мен, както и за голяма част от майките. А че съществуват такива у нас, изобщо не се съмнявам  Naughty

Хубав коледен подпис  Wink

# 144
В ресторанта на йога-център Mettasense в София не се пуши!

# 145
  • София, България
Упс, това малко на реклама докарва  Wink

е, ама няма цигарен дим и няма и да има
съвсем доброволно, защото мога да си сложа пепелниците и никой копче не може да ми каже
само че съвсем доброволно и финансово неизгодно съм направила този избор, така че моля позволете ми ако обичате малко реклама в тази тема Joy

Каспър, поздравления за избора, права си, че е финансово неизгодно, но има хора, които го оценяват, разчитаме да стават повече.

Мойте хора от Такерията (на ул. Цар Шишман 24 - и аз малко реклама да направя  Embarassed ) също осъзнават, че биха печелили повече, ако пуснат и пушачите в заведението, но казват: "Цял живот сме мечтали за заведение, в което не се пуши, и сега - когато е наше, ще го направим така, както искаме да бъде."

Дано наистина се оцени това.

# 146
Да добавя и аз за Пловдив - ресторант Рая, на Кап. Райчо. Зала за непушачи има и в пицария Пикантино на Родопи, но за съжаление май е такава зала само през деня, вечер се пуши.
Така, в рест. РаЙя има отделна зала за непушачи или изцяло не се пуши, или нещо друго?  Laughing

Ще ми е много удобно, ако давате точни адреси на заведениятa, защото събирам информацията и не ми се търси всяко едно заведение по отделно.
Цитат
в едната зала на Класика също не се пуши
Какво е класика и къде се намира, че съм го копирала без да има пояснения. Май е в Пловдив  Joy

# 147
  • Пловдив

Ще ми е много удобно, ако давате точни адреси на заведениятa, защото събирам информацията и не ми се търси всяко едно заведение по отделно.
Цитат
в едната зала на Класика също не се пуши
Какво е класика и къде се намира, че съм го копирала без да има пояснения. Май е в Пловдив  Joy
Ето тук е Класика, кухнята е една от най-добрите в Пловдив Peace
http://plovdiv.zavedenia.com/450/Classic/

И адреса на Рая:
http://plovdiv.zavedenia.com/253/%D0%A0%D0%90%D0%99%D0%AF/

# 148
Страхотна тема, много ми помогнахте с инфото, тъй като отскоро живея в София. Благодаря!

# 149
  • Пловдив
Да допълня за Пловдив, че в ресторант Буено не се пуши, в Авенюто също  Peace
За сега само на тези две места,  които сме посетили е забранено, другъде където сме ходили се дими  Tired

Общи условия

Активация на акаунт