Заведения, в които НЕ се пуши

• 44 381
  • 230
  •   1
Отговори
# 75
Добавям за Бургас - детски клуб и кафене "Тити Тайс" /новият, защото в стария се пушеше/.

# 76
  • София/Осло
Не мога да добавя заведение ,но темата ме интересува .
Благодаря за нея   bouquet

# 77
  • Бургас
Единственото място за което се сещам в Бургас са двете сладкарници" Роза", едната на ул.Хр.Ботев, другата на ул.Богориди.

# 78
  • На земята, която е всъщност звезда.
Две био- заведения /по тази причина и по- скъпички/, в които изцяло не се пуши: ресторант Кру и Био-кафето на пл. Журналист.

# 79
Много ценна тема!!!  bouquet

# 80
Браво за темата!

# 81
Не знам дали споменахме вегетарианския "Био слънце и луна" на "Княз Борис" и "У. Гладстон". А какъв хляб има...  Heart Eyes

# 82
гр. Бургас - Мецанина в х-л България - мисля също не се пуши, поне като бременни ходихме с една приятелка уж като място, където не се пуши. newsm78  Може и да е било само, защото е доста голямо и масите са много раздалечени и димът по не се усеща. Laughing

# 83
Страшно полезна тема!!!
Защо е само в този раздел, няма как да се намери от хората, които просто не искат да бъдат одимявани.

Жалко е, че няма много ресторанти, а тези които има са вегетариански  Sad

# 84
supastar на шишман - изцяло забранено

# 85
Знам една чудесна сладкарница на Оборище, която наскоро отвориха, някъде под Дон Домат Simple Smile там изцяло е за непушачи и е доста уютно Wink

# 86
  • ВАРНА
във варна се сещам за сладкарница невеляшка.

# 87
Знам една чудесна сладкарница на Оборище, която наскоро отвориха, някъде под Дон Домат Simple Smile там изцяло е за непушачи и е доста уютно Wink
А сладкарницата как се казва?
Много хубава тема, която надявам се да не замре.

# 88
Ресторант-пицария "Милениум" в София, има отделен салон за непушачи!

# 89
Интересно има ли наистина такива? Ще ви следя наистина ми се ще да знам дали ги има и ако има къде са.

Общи условия

Активация на акаунт