Цветя- гордостта на всяка жена ~36~

• 68 992
  • 555
  •   1
Отговори
# 450
Момичета кога започват да продават разсад по пазарите ??

# 451
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
vikuna зависи на какво. Теменужки до седмица, а другите лятно цъфтящите чак май.

# 452
Ками специално за теб да видиш на първата ни среща Габровките какво имаше по масата http://www.petqilan.snimka.bg/album.php?album_id=260723&pid=6317013
http://www.petqilan.snimka.bg/album.php?album_id=260723&pid=6317026

А това хелатно желязо е зелен камък има го в агроаптеките около 2 лв. струва половин кг. аз го използвах за черните мушици и също против избледняване на листата на цветята. Катя ако не забравя в събота ще ти донеса  Peace .

Благодаря, аз ти казвам, добре си ви е на вас, бъбрете си, разменяте си. Simple Smile Лятото ще взема да ви посетя.  Whistling
Много сладки и нежни са солейролията и фикуса, а бонзая е много хубаво облистен, тези които видях в нашата Била бяха по-редки.

Момичета кога започват да продават разсад по пазарите ??

Не съм ходила из пазара да видя, или вече продават или другия месец, може в градинските центрове вече да има разсад на петунии. newsm78

# 453
Здравейте ,
Искам ако можете да ми помогнете със съвет или препоръка ,но преди малко забелязах, че Фаленопсиса ми има малки прозрачни, лепкави капки! Не се вижда никаква въшка и се зачудих какво може да е ? newsm78

# 454
Отчитам се за съкъзчетата Simple Smile
подрязани, и за няколко дни в кунхята започнаха да избиват нови листенца ..
Благодаря на Мерседес за съвета..
А какви цветя ще ми препоръчате за северен прозорец, точно над мивката е и искам да си сложа някакви въфтящи цветя дори ако може.., но не знам какво ще издържи .. В стаята е топло 20-22 градуса, но самото място слънце не вижда

# 455
Ками,моята гардения вече има нова прическа.Прочетох,че май сега е момента и я оформих.Засега я полях с комбиниран тор-Мастербленд.Доколкото знам е богат на желязо.Полях я също така с преварена вода с една лъжичка ябълков оцет в нея.Радвам се,че Петя ще ми донесе малко зелен камък.Четох,че при изсветляване на листата е хубаво да се поръсва всяка седмица с него.Друго интересно на което се натъкнах е,може да се сложат в пръста няколко ръждясали гвоздея за повече желязо и 5,6 иглички от иглолистно дърво.Петя,много хубав бонсай и другото цветенце е много нежничко.В събота на срещата ще ти донеса обещаната аубриеция.Друго не смея да нося,защото се очаква да бъде доста студено Mr. Green.

# 456
KOTE ,за такъв прозорец са подходящи листнодекоративни бегонии,хоя,а от цъфтящите глоксиния и сентполия.

# 457
  • Пловдив
Здравейте, момичета, знам, че тук най-бързо мога да получа отговор, затова пиша направо на вас... Не мога да си отворя тора за орхидеи  ooooh! смейте се, смейте се  hahaha ама наистина не мога Blush Отвинтва се до някъде и повече не иска - дупка ли трябва да му се отвинтва? ама да не вземе пък да изветрее нещо  newsm78 Моля, помагайте, че си поливам орхидейката за втори път, пък за пръв път с тор, та да не й се размине и този път  Rolling Eyes

Торът е такъв в зелена тубичка фирмата е терасан   bouquet

# 458
Аitep, солейролията ти е страхотна. Направо ми останаха очите в нея   bouquet

# 459
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Xриска честита линийка   bouquet Hug лека бременност ти желая   bouquet

# 460
Xриска честита линийка   bouquet Hug лека бременност ти желая   bouquet
smile3525   pregnant mamma

# 461
 Hug Благодаря ви много момичета    bouquet

# 462
  • Пловдив
Да ви кажа само, че пробих капачката, запуших дупката с клечка от кибрит  Crazy Благодаря на всички, които ще прочетат шантавите ми постове по-късно и биха ми помогнали   bouquet

Лека бременност и безпроблемно раждане, Хриска   bouquet

# 463
Здравейте ,
Искам ако можете да ми помогнете със съвет или препоръка ,но преди малко забелязах, че Фаленопсиса ми има малки прозрачни, лепкави капки! Не се вижда никаква въшка и се зачудих какво може да е ? newsm78

При други растения това е знак, че има въшка, но за орхидеите, не знам.Виж тук: http://forum.flowersnet.info/viewforum.php

unchita , тъкмо щях да ти пиша, че не мога да ти помогна. Embarassed

Хриска, честито и от мен, пожелавам ти една приятна бременност!  bouquet

Катка, честита прическа на Гардения! Grinning Ще си купя и аз от този Мастербленд.

Коте, радвам се за съкъзчетата ти, така се подрязва и мушкатото, ако имаш.И не само те, разбира се. Simple Smile

Сега да ви се похваля ли, да ви се ожаля ли? newsm78
Понеже мъжът ми днес не е на работа, реших да ме закара до градинския център да разгледам.Мислех да не купувам нищо, само ако харесам някоя иглика, че ми се е приискала.А с парите никак не съм добре.Взех си една червена, това добре.Но после загледах едно насекомоядно, хареса ми, но ми се стори, че са рязали от новите листенца, продължих да разглеждам,гледам алоказии - красиви, с по няколко листа,с излизащо ново, обаче загледах една с 2 издънки и реших нея да взема.Но тя пък е цъфтяла, има 2 прецъфтели цвята, а не виждам от къде ще излезе после листо - ето това ме тревожи, трябваше от другите да взема.От къде ще излезе листото?Загледах и една калатея, и глоксиния, и бегонии разкошни.Чудих се и понеже чакам грудки на споменатите, реших да взема калатеята.Това май ще е последната ми калатея, други видове, освен тези,които имам за сега не съм виждала.Обаче ме е яд за насекомоядното.Трябваше него да взема, а да се лиша от алоказията или калатеята.Сега пак ме е яд, беше от тези, които са като фунии, май е Сарацения.Трите ми излязоха 19 лв., но повече не мога да дам за сега.Сега ще се мъча за хищника. Cry Дали да не се опитам да предумам мъжа ми да отидем пак. Thinking

# 464
Ками, благодаря ти  Hug
Честити ти придобивки     bouquet , аз на твое място нямаше да устоя и щях да се върна за насекомоядното  Embarassed

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 15:21 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт