Цветя- гордостта на всяка жена ~36~

• 69 029
  • 555
  •   1
Отговори
# 465
Сега чакам половинката и мисля да офейкам натам.Така ми хареса, но заради листенцата се зачудих и после направо забравих.Срамота. doh

# 466
Здравейте ,
Искам ако можете да ми помогнете със съвет или препоръка ,но преди малко забелязах, че Фаленопсиса ми има малки прозрачни, лепкави капки! Не се вижда никаква въшка и се зачудих какво може да е ? newsm78

Къде са капките? По по листата  ли ?
Дали са лепкави?

Здравейте момичета.
Има ли някой от вас проблеми с олеандрите. Моите са междустълбищното и част от тях изглеждат странно- листат са като хербаризиране- чупливи макар и да не изглеждат сухи...

Дайте снимки на тези главозамайващи гардении

Ками- твоят мъж е злато ако го омайваш толкова бързо Joy

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 16:37 от _re_ge

# 467
re_ge
заповядай да гледаш гардении, мила !
http://images.google.bg/images?q=Gardenia&um=1&hl=bg&sa=2

# 468
Лени, искам да видя вашите гардении , моля те Hug

# 469
Аз, както казах по-рано, нямам от около 2 години. Умориха ми я памукови въшки. Обаче мисля да си купя и тогава ще снимам, снимам!!!

# 470
Ами аз вчера моята гардения така я офъках,че едва ли е най-красивия модел за снимка?Отрязах около две трети от обема и.Изобщо не ми се свидеше.Но на лято като разцъфти ще ви покажа снимки,разбира се!Хриска,леко бременеене и от мен! newsm32

реших да ме закара до градинския център да разгледам.Мислех да не купувам нищо
hahaha hahaha Joy Joy JoyКами,как можа да си помислиш,че ще излезеш с празни ръце от градинския център!Честити ти придобивкиАз също отдавна искам алоказия Mr. Green.

# 471
Хриска,и от мен същите пожелания и дано не запомниш като моята сестра серийния номер на тоалетната чиния за цял живот... newsm47  Лека бременност   bouquet 
Момичета,от тия гардении направо ми прилоша....Да купуваш,купуваш.....

# 472

Не е лъжа, че е злато, но сега ставаше въпрос само да ме закара.И отидохме пак и взех хищника, сега ще търся инфо как се гледа, а и дали е това, което мисля, че там хич не ме ориентираха.Чудя се как гледат цветята като не знаят имената и изискванията им?Верно, ще им хванат цаката, но до тогава...
Моята гардения не е хубава и затова не съм я снимала, а и сега не е цъфнала.Но може да я щракна като снимам новите.Стана ми жал като казвам, че не е хубава, но е вярно.Имам нейна снимка в стария телефон, но му се развали екрана, ще го занесем някой ден да му свалят снимките.Един ден видях жълта гардения и сега малко ме е яд, че не я купих, малка и евтина беше, ама че съм глупава. #Cussing out

Ками,как можа да си помислиш,че ще излезеш с празни ръце от градинския център!Честити ти придобивкиАз също отдавна искам алоказия Mr. Green.

Да ти кажа, така си помислих, нямах пари за цветя и реших само една иглика за 3 лв. да взема, а то какво стана.

# 473
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Ками какво е месоядното  Thinking , аз имам обикновенна мухоловка

п.п. Момичета вижте каво намерих http://www.maxima.bg/bg/library/zadoma/savetibalkoni/III.htm за торовете и торенето.

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 19:57 от aitep

# 474
Сарацения е, ето така изглежда, но моите утре ще снимам:

# 475
Здравейте ,
Искам ако можете да ми помогнете със съвет или препоръка ,но преди малко забелязах, че Фаленопсиса ми има малки прозрачни, лепкави капки! Не се вижда никаква въшка и се зачудих какво може да е ? newsm78

Къде са капките? По по листата  ли ?
Дали са лепкави?

Здравейте момичета.
Има ли някой от вас проблеми с олеандрите. Моите са междустълбищното и част от тях изглеждат странно- листат са като хербаризиране- чупливи макар и да не изглеждат сухи...

Капките са точно под цвета и лепят, на листата нищо няма?

# 476
  • Варна
Момичета, искам да ви питам нещо за моята драцена. Общо взето добре изглежда, но върхът на по-голямото и разклонение взе да израства и да "изцелява" сякаш, като прорастналите салати, ако се сещате какво имам предвид и е жълт newsm78 Ще пусна снимки, макар и с отвратително качество, но ако някой е виждал такова нещо, да ми каже защо така се получи. Разрових листенцата на върха и вътре се вижда нещо... не са листа, но не мога да определя какво е. Възможно ли е да е цвят? Но ако беше цвят, защо ще жълтее? Ето вижте и си кажете тежката дума:
http://media.snimka.bg/2198/010650745.jpg
http://media.snimka.bg/2198/010650748.jpg
http://media.snimka.bg/2198/010650746.jpg
http://media.snimka.bg/2198/010650747.jpg

# 477
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Месечинка виторога да това е цвят  Peace ако искаш го премахни според мен, но нека и другите момичета да се изкажат.
К@ми мухоловката е много готина  Hug .
Габровки както е натрупало сняг май утре със ски трябва да идваме  hahaha .
И да ви се оплача  Sad тази сутрин бонзая го видях със изсъхнали листа, аз веднага го полях и напръсках дано се посъживи  Whistling . Направих си един извод от Била само по евтинички цветенца, да не ни е яд  #Cussing out после.

# 478
KOTE ,за такъв прозорец са подходящи листнодекоративни бегонии,хоя,а от цъфтящите глоксиния и сентполия.

Сентполия ще е, за каменното мисля, че ще е топло .. знам баба ми го гледаше в изцяло северна стая.
Едно ми е теменужено, сега остава и да намеря по магазините да си закупя

# 479
Месечинка и според мен е цвят. Имала съм такова. Когато цъфна събра мухи и други бубулечки. После започна да капе като смола и накрая изпърча. Можеш да го оставиш да цъфне, все пак този вид рядко цъфти, но после трябва да го отрежеш за да се поднови растението с ново разклонение.

Общи условия

Активация на акаунт