Бъдещи мами - ЮЛИ 2009. Тема № 13

• 12 597
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Честит Рожден Ден на дъщеричката на Сафо.
Много здрава , много щастлива и безгрижна да бъде  Hug

Момичета, включвам се и аз със синя новина. И ние 100% чакаме момченце  Heart Eyes

# 256
svetly_, аха, разбрах, все пак не смятам, че е било предозиране, просто се оказало нещо по-сериозно и както казваш не си хванала точния момент. Но определено схемата, която прилагам при Юлиана на 10 дни и по-малко по един засега има ефект, не съм се замисляла и на себе си да я приложа сега, защото не боледувам често, но ако тя или баща и започнат нещо, веднага ще взема.

Petya Nikova, пробвай с Еуфорбиум - хомеопатични капки са, на мен ми помогна при лека настинка и хрема, но някои момичета споделиха, че при тях не е действал, други обратно. Опитай! Май се коментираха и други капки, които могат да се използват, но аз не съм ги запомнила, ако четеш по-назад в темите може да ги срещнеш.

Mambina, честито! Wink

# 257
МАцки... да ви питам корема не ме боли, но си го чувствам стегнат от време на време... дали да не пия едно но-шпа... не би трябвало да навреди, ако ми няма нищо, нали?

Честито, Мамбинка! Мъъничко ти завиждам да знаеш  Hug

# 258
BubolecheMeche щом на мене лекарката ми каза ако имам контракции да пия но-шпа, не виждам как ще ти навреди...
Честито на mambina

# 259
Емили, не знам дали са контракции... и никаква болка не усещам.. само стягането  newsm78

# 260
Ох аз прочетох, че те боли...  Сори тогава щом няма болка не знам, аз не бих пила..  а ти ме подсещаш да питам останалите от форума - кога има подготвителни контракции? Четох че са тези месеци някъде...

# 261
BubolecheMeche, възможно е това да се контракциите Бракстън Хикс - краткотрайно втвърдяване на корема без болка и не трябва да са по-чести от 10-тина пъти дневно! Ако се случва по-често се обади на лекаря си!
http://fema-bg.com/index.php?m=1233
Emily_, вероятно и ти за тях си мислиш. Но по-сериозните лъжливи контракции обикновено са чак към последните седмици.

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 13:56 от Сиси ♥♥

# 262
Safo ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖДЕННИЧКАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВА newsm59  ura  Gift newsm67 nbirthday bdbaloni

# 263
МАцки... да ви питам корема не ме боли, но си го чувствам стегнат от време на време... дали да не пия едно но-шпа... не би трябвало да навреди, ако ми няма нищо, нали?

Честито, Мамбинка! Мъъничко ти завиждам да знаеш  Hug
Не пий нищо щом нямаш  болка.Корема ти става твърд защото ритайки бебето става все по силно .Забележи че се стяга ако сложиш  ръка върху корема.Почивай си повече. newsm10

# 264
Мамбинка ,ЧЕСТИТО ТИ МОМЧЕНЦЕ.

# 265
  • Варна
И аз от няколко дни усещам едно леко стягане на корема, точно там където би трябвало да е бебето. Няма болка, а и не е много често, но се чудех какво ли е. А не е ли прекалено рано за такива контракции? Има и някаква опасност за бебето?

# 266
И аз от няколко дни усещам едно леко стягане на корема, точно там където би трябвало да е бебето. Няма болка, а и не е много често, но се чудех какво ли е. А не е ли прекалено рано за такива контракции? Има и някаква опасност за бебето?

Пък аз вчера лежа и си мисля... Къде, всъщност, е бебето в момента?  Thinking Та... така и не си отговорих  Mr. Green

# 267
Благодаря ви момичета  Hug

Буболече, пожелвам ти и на теб да ти развее бебо една пишчица след няколко дни  Hug

# 268
  • Варна
Ами Буболече, предполагам, че там където лекарката ми слага ехографа - а то е ниско долу на корема, малко над пубисната кост. Grinning

# 269
Аз пък си го представям.... като си сложа 2-3-4 пръста от пъпа надолу.. ей там под пръстите... Нали след 12тата седмица започва бавно да излиза от малкия таз и ... знам ли вече си го представям около пъпа.. Кой знае какви глупости говоря в момента Simple Smile  Laughing

Мерси, Мамбинка! Майка ми всеки ден ме пита... "как е малкия.. дърви ли патката?"  Blush И аз .. "ми не знаааммм"  Embarassed   Дано в понеделник Врагалева го види какви ги върши  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт