СЕПТЕМВРИйчето скача, става и дивее... какво ли още не умее!

• 11 006
  • 228
  •   1
Отговори
# 225
Заповядайте в НОВАТА ТЕМАHug

# 226
  • ВИДИН, 10 км след края на света
е защо пък нова тема.....

# 227
На всички, които имат днес именници 0- да са им честити и много да ги радват. Аз уж се пробвах да чета, ама да не изпусна и този имен ден се отказах, а пък вие как смогвате да готвите ид а гледате сериали, направо се чудя и мая, аз не мога да прочета писанките тук, камо ли нещо друго, вече взех дас е чудя дали е от детето ми или нещо ми куца в организацията- че аз от 5 дни не бях чистила- тази вечер свеки го взе, че се развихрих- с Дани  ЦЦЦ- нищо не мога да пипна, а сега ще започвам да му готвя, че успешно заспахме.
А имахме гости за рождения ми ден - в петък го празнувахме, вчера си ги изпратихме- беше супер, ама си легнахме в 5,30ч.и още не знам къде се намирам, а аз не се ли наспя по-добре да не си ми пред очите. Хайде, ще скачам на манджата, че и супа ще му готвя, дано успея до 00, че мъжо тогава си идва от бач. Лека и спокойна нощ, най-вече спяща. Уф, ще видя и аз кога ще кача някоя снимка, че и вие да ни видите какви сме порасли, а багабонтския поглед в очите е особено красаноречив за моя синковец. Цунки- мунки от нас.

# 228
Здравейте,аз само да намина да се разпиша да не затворите темата,докато прочета.
Днес се върнахме от Римско.Много съм доволна.
Докато ме е нямало Косе е развъртял капачката на газовата бутилка в баба Rolling Eyes,качил се е на нашия етаж и е лопал по вратата,мноого е слушал и така.Свариха ме и 2 нехубави новини-племеницата ми,която е на 8 месеца е в болница с пневмония,братовчедка ми,която е прясно бременна вдигала тежко и е с отлепена плацента,та ще си полежи милата...
Сега отивам да чета и гледам снимки.

Общи условия

Активация на акаунт