СЕПТЕМВРИйчето скача, става и дивее... какво ли още не умее!

• 11 012
  • 228
  •   1
Отговори
# 195
  • Гърция
emuk, според мен е навик. Изпуснала си момента да го спреш и почти сигурно е, че ще минете през драми Wink. В Нашите деца има много теми по въпроса, потърси ги, има полезна информация. Колкото до нощното хранене, прави са педиатрите и даже може да докара проблеми на детето. Имам позната, на която сина и пиеше нощем по 250гр до 2 годишен, докато не започна да повръща и се оказа, че е получил вторичен рефлукс, точно защото стомаха не почива. Спря му млякото от раз.
Успех!

# 196
Емук, Стилияна вечеря супа или нещо друго и преди сън си пие мляко, така че според мен дай вечерята 1,5-2 преди лягане и при самото приспиване му дай да пие мляко, така си мисля, че няма да огладнее в 1-2 часа. Сигурна съм даже! Поне до 5 да откара така.
Аниии, душо, дано до края на деня да е спокоен Влади и да не те тормози.

# 197
Емук, и ние допреди няколко седмици бяхме така  Peace Не мисля, че си изпуснала момента. Маринка сама се отказа, аз започнах да й давам по-концентрирано мляко за заспиване, за да я засища, а нощем ако се размърка в просъница й давам вода. Така малко по малко спряхме да ставам нощем  newsm78 да чукна на дърво Тя вода сега само нощем пие, денем и двете приспивания са с мляко, вечерното също.
Не че пак не се буди, но си е друго като не се налага да ставаш от леглото...
Дано Васко се откаже по-бързо  Hug Hug

И аз съм болна, очаквам включване и от Маринка и от таткото  Cry Cry

# 198
ДаниМакс, пий възможно най-бързо някакви лекарства (според това какво ти е), защото аз започнах само с болки в гърлото, после 2 дни висока температура, премина в ангина, сега съм с хрема....

# 199
Здравейте момичета!  Hug Аз пак се изгубих за доста време, но серията беди при нас не приключи с изгарянето на Алекс и преди няколко дни ме оперираха от доста сериозен (и за малко летален) гинекологичен проблем. Днес се прибрах вкъщи, най-тежкото мина и сега ми трябва само малко време, за да се възстановя.
Иначе Алекс е добре, кожата му се възстановява. Още е доста зачервен, но предполагам, че и това ще премине.  Peace Маймунджелъците му (не знам дали й уцелих правописа на тази дума) нямат край, мрънкането също. Не търпи да му се откаже нещо и майка ми даже каза, че вече го има момента с това да легне по корем да реве и да тропа с ръце и крака от яд.  Mr. Green Не търпи да има изгасена лапма и телевизор и само "бъ"-ка и иска! Изобщо, мотото му е "аз искам" и е решен да мрънка докрай, докато не получи желаното. Ние пък го възпитаваме и най-често не му уйдисваме на акъла и така мрънкането става безконечно и почти непрекъснато.  Crazy  Но пък като се усмихва и гушка е много сладък, а и си е наш, така че си го обичаме въпреки тежкото характерче и се надяваме скоро да дойдат по-добри времена.  Heart Eyes
С говора нямаме никакъв напредък, само дано не откара да не говори чак до 3-годишен, че това "бъ" вече ми дотяга. За съжаление, и нощното будене няма край и като че ли това ми е най-тежкият момент от майчинството като цяло. Няма вечер, в която да не мрънка поне 1-2 пъти за по 20-30 мин, а често имаме и по-сериозни кризи. Не знам зъби ли са или нещо друго, но искрено се надявам скоро да престане.  Praynig
Това е засега от нас, ще пробвам следващите дни да ви изчета - нали ще съм в болнични.  Wink

# 200
  • Варна
Божичко, Hexi  Hug Hug Hug за какво говориш! Слава Богу, че си добре! Бързо възстановяване,мила. Дано да има кой да ти помага с Алекс. Не се ядосвай на маймунджалъците, пази спокойствие.....пази себе си...Прегръщам те много!

# 201
Хекси, пожелавам ти бързо възстановяване  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Ани, дано Влади да се поуспокоил  Praynig

# 202
Хекси бързо възстановяване и от мен, повече спокойствие и много сили  Hug Heart Eyes

Оф Ани Бани и наша Поли днеска си го отнесе по пампата, че се е разкривила и само ходи из къщи и повтаря не, не и нищо не ще и накркая като започна да ми ври чайника и да пуша отвсякъде и така понашляпахме се малко а то седи насреща ми и се хили доволно и пак бяга из къщи крещи пищи и вика не и дай и ме прави на маймуна а инъче е такава кротуша, 1-2 пъти в месеца изпращява.

Беринка Ерай на кончето с тая трапчинка е направооооооооо страшен сладур, да го нацелуваш от мен.

Цунки за сега

# 203
Хекси, айде това да е за завършек на лошата серия вече! Hug Hug Hug

# 204
Хекси, направо  #Crazy #Crazy, възстановявай се по-бързо, много  Hug Hug

Мари, и аз вчера почнах със зверски болки в гърлото, днес хрема  Confused Confused Confused, чудя се как да се пазя от детето, маската не е особено ефикасна защита

# 205
eee, Хекси, съжалявам! то това беше капак на всичко  Rolling Eyes Дано да се възстановиш от операцията изцяло  Praynig и да има кой да ти помага - поне отвреме-навреме  Hug

по повод кривите дечиня - ние правим следното: ако времето е като днес и не можем да излезем следобяда, чакаме тати, качва ни на колата и обикаляме квартала - хлапето се успокоява  Wink

Еми, не знам какво да ти пиша ... няма да ти пиша щуротии за "вредата" от АМ и почивката на стомахчето - ти вече си имаш една такава педа, дето да ти ги бълва подобни щуротии  Stop а иначеее ... не пишеш колко пъти яде Васето, по колко мл./гр. какви храни, какво даваш между храненията, кога му е оследното ядене, т.е. супата със сухара  newsm78 и въобще какво му е общото количество ядене на ден  newsm78 опитай вечерята да е засищаща - супата, освен със сухари да е и доста богата на зеленчуци примерно или да правиш попара с АМ и 2-3 сухара вечер. По би го заситело то супата от кухнята  Laughing Ако се събира интервал 1-2 часа между супата и заспиването, давай АМ непосредствено преди да заспи. Първото събуждане определено е навик според мен /ако поема прилично количство храна на ден/, а ако през деня ти се криви и не яде пълноценно - значи си наваксва през нощта.  
в тази връзка - Краси моят съвет е да даваш на Ани нормално АМ, а не повече водица - така и така ставаш и правиш, давай си АМ, тя не качва килца, а преди ти правеше проблеми с яденето през деня, така че определено вечер си наваксва - в такъм случай има нужда от млякото  Peace
да ви говоря, че сте закъснели с отучването - няма смисъл  Stop, защото има деца и деца ... явно още не им е дошло времето  Peace

# 206
  • София
Хекси, много неприятно стечение на обстоятелствата при теб!
Пожелавам ти бързо възстановяване и край на всичките ви неволи!

Емукче, те момичетата са казали повечето неща преди мен, затова няма да се повтарям. Дано Васко свикне бързичко на ново режимче и да се наспивате като хората нощем. Прегръдки за вас  Hug !

Дани, скорошно оздравяване, миличка   bouquet ! И дано Маринка и татко й не прихванат  Praynig !!!
То пак се заредиха тия гадни болести, аман 'начи  #2gunfire !!!

Чери, страхотна малка сладуранка си имаш, колко е порастнала само  Hug !

Беринка, на Ерчо ще му изпапкам бузките с тези трапчинки  Heart Eyes ! Снимките около лап-топа са уникални!

'Ся да се оплача днес Антончо какви ги сътвори само ...  ooooh! ! Бях го паркирала временно в кошарата, за да изчистя с прахосмукачката без да ми се мотляви в краката; през това време той вижда татко си да яде баница и съответно надава рев, че иска да яде и той. Зарязвам прахосмукачката, взимам от баницата и парченце по парченце започвам да му давам. От лакомия нашият да вземе да ги гълта целите парчета, въпреки че примляскваше нещо там, ама мога ли да предположа, че ги гълта като пате? Резултатът след петата хапка беше давене и повръщане  Sick ooooh! ! Да ви задам сега един реторичен въпрос - как се пере кошара и матрак от повръщано  smile3511 ? Направо ми идеше да се застрелям! Измих го Антон, преоблякох го, сложих го в столчето за хранене и се започна едно пране и миене  ooooh! Crazy ! По едно време нашият надава рев, отивам да го проверя ... той наакан до ушите! Хайде пак - миене, смяна на пампа, преобуване! Тъкмо свършихме с кошарата и матрака, гледам станало време за вечеря. Нахраних го и го сложих на спалнята с татко си да се приспиват и като седнах пред компа най-накрая, имах чувството, че валяк ме е сгазил  Tired ! Тая нощ ще спи при нас, а това не се е случвало от бебешкия период на коликите!
Иначе, като изключим това премеждие, днес имах много хубав ден. Разходих се из центъра, купих си нов телефон и чудесни книжки за четене. Естествено, че и Тони намаза една много хубава, с големи картинки на различни животни, твърди страници, за деца от 1 до 3 г., доста дебеличка. Утре ще видим дали ще намаже и нов матрак, ако сегашния му се скапе нещо от прането. Планирам и ходене до Джъмбо за кош за играчките, че досега ползвахме дървеното легло за склад, което смятаме да приберем и да освободим повече пространство за Тони-белята.
Това е около нас! Имаме и нови снимки, но нещо не ми стига времето, за да ги кача. Утре ще се постарая.
Целувки на всички и спокойна нощ на малки и големи   bouquet !

# 207
  • Бургас
Привет,
Хекси, скорошно възстановянате след неприятния инцидент! Дано всичко е наред и бързо оздравяване на Алекс и излизане от кривия период!
Дани, бързо взимай мерки и се лекувай и дано не заразиш Маринка и тати!
Калимей, сори за неприятното преживяване с Тони и после прането.
Ние май ще кандидатстваме за Гинес. Снощи Алекс заспа с триста зора в 23.00 и тази сутрин в 6.00 вече е newsm44
Днес едвам го приспахме след 2 часово друсане по най скапаните и разбити улици. Сега татко му е при него и се мъчи да го приспи.
Аз да се похваля, че най-после си направихме Коледен подарък нов тв и сега съм много доволна. Но и страшно изморена. Само да заспи дребното и се хвърлям в леглото и аз.
Хайде бай

# 208
  • Асеновград
Ох,Хекси  Sad,ужас,хайде стига вече с лоши неща,дано наистина тази лоша серия да свърши!!!!!!! Бързо възстановяване и дано след операцията всичко е наред!!!

Веси, Hug абсолютно си права! Ами Анито на 1г и 4 месеца тежеше точно 9 280 ( 9300 ги закръглихме с педи),но беше по боди,чорапогащник,памперс Rolling Eyes През деня понякога се храни добре,понякога не  Rolling Eyes но определено не е много ящна. За АМ през ноща  ме притеснява  единствено за зъбките нещо да не стане от сладкото,не толкова за стомахчето.
Кали, кофти,мила,напомня ми за нашето преживяване миналата седмица с повръщането в колата и после оакването Crossing Arms Crossing Arms
Лекси,честит нов ТВ, ние утре отиваме да си купуваме ТВ,че от доста време се каним,но сега му дойде ред най-после . Я кажи какъв взехте? Ние мислим 37 инча ,но все още се чудим да не ни е много голям  Rolling Eyes
Бързо оздравяване на всички болнички!!!

Hug Hug Hug
Хайде лека вечер,ние отиваме на диско   dance dance dance  bigdance2 чак си се чудя на акъла,вместо да легна да се наспя  Laughing

# 209
Кали Мей, днес наистина с имала санитарен полуден   newsm75 пожелавам ти довечера да се наспиш, защото не ви виждам тримцата на една спалня - на мен все ми идва тясно  Blush

Красииии, стига глупости бе душко - какво ще им стане на зъбите  Hug опасност има едва когато детето спи - някак си странично може би, шишето му е в устата, джвака отвреме-навреме, спи и пак смукне, почеше зъбета и спи и пак смукне и така  Mr. Green едва ли при вас положението е такова  Laughing има майки, които оставят шишето до него, детето го взима и понякога се получава такава картина /поне по тяхно обяснение/  ooooh! Stop а ти си даваш млякото, пие си го малечка и си прибираш бутилката предполагам  Hug

аз да се похваля, че преди два месеца попаднахме на 32 инчов шарп, на 6 месеца, все още в гаранция и въобщееее супер нов - за 500 лв.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт