"МАРТенки сме ний щастливи, чакаме бебчета игриви!"

• 14 683
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Прекрасна нова тема   bouquet
Всички сте ми мили  Heart Eyes, желая ви всичко най-хубаво и добро!!!
Нефертити  Hug, с теб съм и аз.

# 61
  • София
 Чиполино са пуснали и количка за две деца
 Ние имаме столче за кола на Giordani и нямам забележки до момента, въпреки че то не се експлоатира като количката де.

# 62
asturiana Hug благодаря за вниманието , правих в петък нови и сега говорих в 13 ч. с док и ми каза че са ми в норма 5.9 ( не знам какво значи това но щом той казва ), много се зарадвах.

Веси- и аз имам точно същите стягания и то вечер но не са ми болезнени и не се замислих , даже и док не го питах за тях. дано да си е всичко в границите на нормалното.  Peace

# 63
Привет и от мен! Добре дошла на новата мамаи леко бременеене!
За Пловдивската среща-включете ме и мен.
Да чукам на дърво-напоследък спя като за световно, около 9-10 часа, само с 1 прекъсване.Вчера моята докторка ме зарадва-бебчо се е обърнал,тоновете са перфектни и като цяло всичко е наред.Дано все така да продължи до края!
Навън е изгряло чудно слънце-само за разходка из парка.

# 64
  • Варна

Мамите, които искате лека количка, но на сносна цена, защо не се загледате по по-лятните модели на хубавиет марки. Те са о/о 300лв. Има модели с пълно легнало положение и чувалчета. Хем ще става за новородено, хем ще ви е лека.

Компакта на Джордани е на супер достъпна цена, а е много удобна количка
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3529
За нашите бебоци спокойно може да се изкара и без класическа комбинирана количка  Peace

Веси, много благодаря за труда, който си си дала. Тази на Джордани наистина изглежда много добре и е лека. А това, че не се обръща бебето към майката не е ли проблем? Вече се обърках с какво си струва да направиш компромис и с какво - не  Embarassed

# 65
нещо се изнервям тотално- свекъра е тука и ми остави 300лв за количка и каза, че се е отчел. А  мама още не ми е дала пари за креватчето и се притеснява жената, но понеже е накупила бая неща за бебка може и да не дава. Но тя е лесна- няма да спре да помага, ама те са странни- все едно повече не ни търсете. И без това не се радват особенно, че е момиче. И аз се притеснявам покрай тези намеци да не и се случи нещо. Иде ми да се развикам на всички и да ме оставят намира.  #2gunfire
Стискам палци с Нефертити всичко да е ок. Hug
А за тези стягания- чисти контракции са си. Аз имам само коремче и някой път така ме стяга, че имам чуството, че съм глътнала надуваема топка и ми я надуват в корема, а някой път ми е толкова леко, че забравям, че съм бременна. Ако има нещо нередно се обръщайте към доки.

# 66
нещо се изнервям тотално- свекъра е тука и ми остави 300лв за количка и каза, че се е отчел. А  мама още не ми е дала пари за креватчето и се притеснява жената, но понеже е накупила бая неща за бебка може и да не дава. Но тя е лесна- няма да спре да помага, ама те са странни- все едно повече не ни търсете. И без това не се радват особенно, че е момиче. И аз се притеснявам покрай тези намеци да не и се случи нещо. Иде ми да се развикам на всички и да ме оставят намира.  #2gunfire

Елг, не се нервирай за глупости мила, мама и тате винаги ще бъдат по-близки! Свекърите колкото дадат -дадат ,аз съм на тоя принцип: никой не ми е длъжен,Ноо и аз не съм длъжна на никой  Naughty  А важното е малката буболечка да е жива и здрава!  Peace

# 67
Еля, не се ядосвай  Grinning Какво да ги правиш, хора всякакви. Човек не може да си избира родата  Rolling Eyes А пък това за момичето и момчето е най-лошото  Tired
Ама на вас поне са ви дали някакви пари и са ви казали кой какво иска да купува. При нас нищо не се говори за това  Rolling Eyes Все едно има още половин година до раждането  Rolling Eyes Те явно си мислят, че като е второ бебе и нищо няма да се купува. И за какво ли да питат въобще  Rolling Eyes Та всичко сами си взехме. Аз мислех поне повивалника да ми го вземе майка ми. Ама тя и дума не обелва. Така, че и него ще го купуваме ние.
Мислех си, че ще предложат примерно да поемат избора на лекар. За Маги така направиха. Но и за това си траят  Rolling Eyes Хем стана на въпрос послединя път, че отново ще съм с избор на лекар  Rolling Eyes
Абе какво да ги правиш...

# 68
  • София
lili81, добре дошла.

Аз за себе си вече знам, че тези стягания на корема, които усещам, са контракции, защото на записа на тоновете ги усещах ясно, а те се отразявали там в разпечатката и лекарката потвърди, че е точно това. Мен лично не ме боли, но ми стяга коремът и става твърд. Забелязах, че зачестяват при ходене.

За помощта на роднините... какво да кажа. Най-първо, че никой не ни е длъжен. Който може - може, колкото - толкова. Обаче ако са обещали и да се правят после на луди - не е правилно  Crossing Arms

# 69
Ох Ели,  кво да ти кажа  пълни олигофрени. Но поне наистина както казва Веси поне нещо са ви дали .

И ние като бяхме на имен ден на свеки и си говорихме за разни работи за бебето - обеснявам че тва съм купила и тва и тва , а те нищо мълчат и нито казват , че те ще вземат нещо , нито пък стотинка предлагат. Траят си . Накрая като ни изпишат ще дойдат с по една дреха и това ще е  , точно като чуждите хора .

# 70
Мислех си, че ще предложат примерно да поемат избора на лекар. За Маги така направиха. Но и за това си траят  Rolling Eyes Хем стана на въпрос послединя път, че отново ще съм с избор на лекар  Rolling Eyes
Абе какво да ги правиш...
Аз нали съм Мара Подробната, не мога без да питам. Какво имаш пред вид, това плаща ли се? Интересно ми е.
Редактирам се и сама си отговарям- твоя лекар на раждането, нали? Embarassed ooooh!
Бременна съм, пардон.

Лили, добре дошла! Hug

Ели, не се ядосвай. Аз знам, че то лесно се приказва отстрани...Майка ми ще оплете на бебо одеяло. Няма други възможности жената, строят с мъжа си ново жилище, защо да я притеснявам с изисквания. С първото внуче беше много щедра, защото и бяха други възможностите. От свекъра подаръка ще е след като се роди малкия, така е свикнал.
По-добре по-малко подаръци и по-малко контрол. Дядо ми по майчина линия е по фрапиращите суми, но после си му длъжен до живот. Непрекъснато натяква на кого какво е дал, как очаква подобаващо отношение... Та от него подаръци не приемам. Но да видите как е дресирал дъщерите си! Като каже "скачай" тичат да си донесат собствен трамплин. Mr. Green

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 15:24 от Dez

# 71
  • София
По-добре по-малко подаръци и по-малко контрол. ... Непрекъснато натяква на кого какво е дал, как очаква подобаващо отношение...

И аз се пазя много от това  Whistling

# 72
Елг не се ядосвай, макарче и аз съм като теб и мен много ме дразнят като вземат акъл само да дават и въобще не те изслушват ти какво имаш да кажеш.
На мен също ми дадоха 300 лв за количка онзи ден свекървата като беше и цял ден само ми даваше зор да си купувам някаква (като, че ли ще изхарча парите за нещо друго), но за тази сума нищо немога да си харесам и реших да изчакам още месец, че да събера още някой лев и да си купя нещо по свястно.

За Пловдивската среща хайде мамите които желаят да дават предложения за мястото деня и часът.
За сега сме: Анабел, Ред Гърл и Роня 77. Кога ви е по - удобно събота или неделя, да се уговорим някъде кам 11.00ч около центъра

# 73
Лелее, като ви слушам...аз пък си мислех, че само мойте свекъри са такива.  Mr. Green Еля, че то 300 лв. си е цяло състояние  CrazyМоите също дума не обелват, а живеят в чужбина и не е да нямат възможност. Обсъждахме как събираме пари за раждането, че е много скъпо и т.н. , а те   newsm78 нищо. Ни дума, ни вопъл, ни стон . Живи и здрави да са, ще се оправим и без тях, аз съм им свикнала, ама и те да не очакват нищо.
Весе, благодаря за изчерпателното инфо !
Аз за пръв път си поръчах нещо от продавалника и днес или утре чакам да пристигне, ще се похваля с фото като дойде  Grinning

# 74

За Пловдивската среща хайде мамите които желаят да дават предложения за мястото деня и часът.
За сега сме: Анабел, Ред Гърл и Роня 77. Кога ви е по - удобно събота или неделя, да се уговорим някъде кам 11.00ч около центъра
Ок пиши и мен,но защо толкова рано?Аз спя до 10 .

Общи условия

Активация на акаунт