Гоблени-42

• 37 423
  • 435
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро и от мен!
Аз бързам да ви изчета че и да поработя без да ме яде любопитството.

eliss, рамките ги купих готови от Бриколаж за снимки бяха но с помощта на мъжът ми  ги рамкирахме и направихме за стената. Аз обикалях, обикалях и все не намирах подходящи рамки, че се разкарвах по магазините директно с мъничетата и направо си ги вадех от чантата и гледам дали си отиват и тези като ги мярнах и като сложих направо си бяха за тях. И най важното не бяха никак скъпи.

Хубав ден от мен засега нищо че е дъждовен!

# 151
лелел иzпуснах ви аz сериоzно  Crazy
4естито на праzнувалите  Hug
браво на вси4ки zа красотите   bouquet

# 152
ina 221, hahaha....и аз така Blush....ще му се "сладя" само в твоето прозорче  newsm03....А,я ,да те питам нещо,още от предишна тема : беше дала линкче ( http://stitchfanclub.com/nature/1629-p-43.html ) и каза,че искат регистрация....обаче искат и да се преведе ,еднократно ,по 1$ ....как става това? Или аз нещо не мога да се справя с регистрацията?! newsm78

Прасчо , Hug....няма нужда да ставаш невидимка  Joy в мойта къщичка мястото "е толкова мъничко"(като при Малкия Принц  Flutter ), че повечето неща ги подарявам (това ,поне,е официалната версия,за пред мъжо hahaha)....но се чувствай поканена! Ще пием кафенце,ще си бъбрим....може и да побоцкаме (като на седянка  Blush)....
Ох! Забравих да питам ^buba^ : кой по-точно е гоблена?Ако имаш снимка качи ,че има няколко гоблена със Св.Георги....
Здравейте момичета, имам нужда то помощта ви търся схемата на "Свети Георги победоносец",ако я има някъде бихте ли ми дали линк  Praynig.Предварително ви благодаря.  bouquet

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 10:13 от gesh44

# 153
  Впрочем, имаш ли виждане коя конверсия е най- близко до оригинала?

Предполагам с ДМЦ, ако е правен по "жив" каталог. Другите с Анкор и Пупетс ги конвертира програмата
А иначе мисля, че най ще се приближава до оригинала , ако се ползват и ДМЦ, и Анкор. Някои разцветки на Дименшън не съвпадат напълно с никой цвят от каталога на ДМЦ, но се намират в този на Анкор. Но това са подробности.
Трябва да седна някой слънчев ден/ като днешния / и да сравня конците, за да видя моето виждане за ключа:)

# 154
Ами на мен не са ми искали 1 долар , сега свалих една за проба , стана  newsm78
Имат някакви нови правила, но не прочетох за пари.
Имат и форум.

А за бистрото, мисля да отида в магазина със снимката на конците и да си сравнявам, или пък да оставя на продавачката, тя и без това така си виси..Ще проверя и торбата с конците първо дали нямам съвпадения и така ще ми излезе по-евтинко. Ако купя пъпетс -всички 47 цвята , излиза 18 лв и ще станат и комбинираните цветове.Иначе с пъпетс ,без комбинирани цветове , са 64...

# 155
Здравейте всички,лек и успешен ден ви желая!
Честито на всички празнували и празнуващи,пожелания за късмет и много здраве!!!
Пак красоти сте показали,а аз се мъча с фара:

# 156
  • ГР. ВАРНА
добро утро на всички ,

шия sleidh ride- и вече съм го преполовила но при трябва помощ.
не знам дали съм си загубила конеца или ми е свършил без да забележа,но ми го няма един номер 17982-това едно много тъмно синьо.досега търсих в конверторите но не можах да го намеря.Тъй като смятам че няма да мога да намеря оригинален искам да го конвертирам в DMC и да си купя 1м. щото май толкова ми трябва май, даже и по малко,но не знам в Варна къде продават и дали въобще продават такива.
Моля момичетата които го шият да ми кажат колко броя бяха по принцип.

а и виждам че пак ще има подаръци така че и аз се включвам.
ушитото ще покажа по нататък щото у нас се е превърнало в една болница

# 157
здравейте и от мен, много красоти, много нещо, браво  bouquet

ама калиите, Билкова, са просто неземно красиви, едва ги чакам да им дойде ред и при мен Mr. Green

ето ги моите лилии, много си ги харесвам, пък и имах нужда точно от нещо такова

http://media.snimka.bg/1999/010254246-big.jpg

и накрая, синът ми днес навършва 6 г., черпя ви всички, само дето не можах да сложа тортичка, бонбонки, на някой, ако му се занимава, нака сложи от мое име

party023

и със закъснение - да са живи и здрави празнувалите вчера и празнуващите днес

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 10:55 от dianjeli3

# 158

Ето почерпка от името на  dianjeli3

Да ти е живо и здраво момчето.Много да те слуша и много да те радва.

# 159
  • Варна

Привет на всички!

...
Тъй като смятам че няма да мога да намеря оригинален искам да го конвертирам в DMC и да си купя 1м. щото май толкова ми трябва май, даже и по малко,но не знам в Варна къде продават и дали въобще продават такива.
Моля момичетата които го шият да ми кажат колко броя бяха по принцип.

djuri конци DMC на метър се продават в едно магазинче, което се намира между Централна Кооперативна банка и Клас пиле, на едно площадче близо до Катедралата. Не знам дали обясних правилно, дано се сетиш - продавачката е много услужлива, отиди с цвета който не ти достига и ще сравниш с кой ще си пасне Wink. Да оздравявате бързо!

Честито на малките рожденици от вчера и днес!

# 160
Djuri на 17982 отговаря  823 на дмц  bouquet

Поклон и аплодисменти за красотите!

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 13:04 от неличка

# 161
sissak, страхотно, благодаря ти   bouquet

# 162
  • Benelux / Varna
Джури, аз в схемата не виждам да има номер 17982- при мен няма такъв. Има номер 17981 - и са 8 бройки- Very dark blue. Конци на метър купих и аз от магазинчето, което е обяснила Дидорани.

# 163
  • София /Абсурдистан
  food010

Иначе аз като се размечтая, ей тия големи Пауъли бръмчат в главата ми:
http://www.michaelpowellart.co.uk/onlineshop/default.aspx?os20ca … d=1&os20type=
и Тайната градина 2 също:
http://www.michaelpowellart.co.uk/onlineshop/productdetail.aspx? … ;os60type=XSTITCH
Хубав ден на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Грухенце, качила съм мечтите ти да си бръмчат  ей тук http://www.album.bg/ninicol/?upload_done=16
 Mr. Green

# 164
  • София
здравейте и от мен, много красоти, много нещо, браво  bouquet

ама калиите, Билкова, са просто неземно красиви, едва ги чакам да им дойде ред и при мен Mr. Green

ето ги моите лилии, много си ги харесвам, пък и имах нужда точно от нещо такова

http://media.snimka.bg/1999/010254246-big.jpg

и накрая, синът ми днес навършва 6 г., черпя ви всички, само дето не можах да сложа тортичка, бонбонки, на някой, ако му се занимава, нака сложи от мое име

party023

и със закъснение - да са живи и здрави празнувалите вчера и празнуващите днес
Честито на синчето! Simple Smile
А може ли да дадеш една схема + ключе? Simple Smile И откъде да си взема и аз такава панама, много е ефектна?

Общи условия

Активация на акаунт