Гоблени-42

• 37 433
  • 435
  •   1
Отговори
# 135
ето и моят гобленът до къде съм стигнала в цял размер   какво съм ушила

А това всъщност какво трябва да стане  Thinking
ето ТОВА трябва да стане
unchita, да комплектовката ми е на Милена стил.

# 136
ето и моят гобленът до къде съм стигнала в цял размер   какво съм ушила

А това всъщност какво трябва да стане  Thinking
ето ТОВА трябва да стане
unchita, да комплектовката ми е на Милена стил.

красиво е  Peace

# 137
  • Пловдив
     Докато отворя темата и вие сте я изписали. Много ми хареса всичко, което сте показали. Много бързо напредвате. Моите две зверчета не ми оставят много свободно време, ако сама не си го открадна.
       MamaChrisi, Гобленсет не доставят и не продават в интернет. Има два варианта - или да го купиш от Румъния, или както е казала Хипатия сама да го комплектуваш.  В другия сайт много момичета шият и шиха Гобленсет, разгледай ги и ако ти хареса как се получават го събери за майка си.

# 138
  • Съвсем в края на света
Айде вече дочела.
Честит ден ден на Мимето на Светла.
Да има страхотно детство!

# 139
  • Бургас
Браво Билкова  Heart Eyes още ден- два и калиите са готови.Мисли ли вече за рамка?

# 140
  • Бургас
tsvete79 , рамките са много свежи! Готови ли ги взе или по поръчка? В ателието където ходя не съм виждала такъв тип рамки.

kita99, орхидеята ти е много красива! Аз останах с впечатлението , че кривите къщи не са мого големи. Thinking

gallaksia , какъв гоблен шиеш?

# 141
  • София
ЧРД и от мен на Мимито на Светла Simple Smile
Благодаря на Хипатия, че качи схемата, както и за "довършителните" работи по нея Simple Smile

# 142
  • София
И аз  искам подарък! Peace
Обещавам като свърша  вазата за базара почвам новогодишншят си /честна дума/ Rolling Eyes Embarassed

# 143

gallaksia , какъв гоблен шиеш?
eliss,това е ориенталската пеперуда с йероглифите,дето означават много хубави неща Wink
сети ли се yes или  no

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 22:28 от gallaksia

# 144
  • ПАЗАРДЖИК
Извинявам се, че пак за подаръците, но все пак наистина е най-добре да определим правилата, за да е ясно и на тези, които не са се включили в Коледните.

Ще записвам желаещите до 15 февруари, за да може да останат няколко дни за проучване на "жертвата" и купуване на подаръчето. Мисля, че до 20 лв е подходящо и да е нещо свързано с любимото ни хоби-гоблените. След това всеки преценява кога да го изпрати. На лично съобщение ще ми изпратите адресите си. Това е списъкът до сега:

petjah
lady death
skorpion
marulka_s
Дуданка
daniela_ch
Tasha
Alexandra
Писето
donsita
miangelova
Зори
MamaGeri
неличка
geniko
ted_
animari
son4eto16
Мимито&Светла
tsvete79
a tita
gallaksia
Bilkova
unchita
zdravka79
Лилия Проданова

Ако все пак някой съм пропуснала, или още се колебаете, пишете ми на лични, за да не спамим темата.

И за да не е съвсем спам и този пост да покажа вече рамкираните макове, че скоро ще заминат при новата си притежателка.

# 145
Малиии пак красоти гледам на първа страничка пък и темата преполовена. Браво на вас.
gallaskia и аз го шия този с пеперудката ама контура ми взе здравето и вече почти съм го зарязала въпреки, че ми остават само йероглифите. Ама сега шия за татко подаръка и после съм хвърлила око на една красота та ще вида кога ще го довърша. Може и ти да ми дадеш стимул де.
Вече е готово и рамкирано гобленчето на Крис ето го http://images.mimilota.multiply.com/image/2/photos/60/500x500/3/DSC09613.jpg?et=oFsJIyaybol6roZsFPOBww&nmid=183605451

а това е един гоблен който ших като студентка и не съм го показвала.
http://images.mimilota.multiply.com/image/3/photos/60/500x500/1/ … mp;nmid=183605451
Връщам се сега да ви изчета и да разгледам по-обстойно.

# 146
Благодаря ви за честитките и пожеланията към Мимито  Hug
Ето го моето пораснало момиченце 

# 147
gesh44 Браво!Много си сръчна, а и тази рибка много ми хареса Heart Eyes
И на мен Laughing....всъщност са четири, различни, рибки Embarassed,ама само като са една до друга могат да се различат....Много хубави стават калите! Ти направо си ги свършила! Peace
ina 221и Vesito, вие по една комплектовка ли шиете? (ама и аз се изразих Blush) За"слънчогледите" ми е думата -дали са на една фирма,защото ми изглеждат с различни цветове.... Thinking А,Инче,ти защо така -Мерилин  newsm78 ...я направи нещо с батко Пит Mr. Green....от толкоз фотки - ни една ли не ти идва да ....избоцаш?  smile3508
Благодаря ! newsm51 ....за поздравленията ви,момичета! Радвам се ,че съм оценена!  reverance (трудът ми ,де)

Браво!....за "малките влюбени с розата"  Heart Eyes ,за разкошната "балерина"  #Crazy ,"сладките влИбени ламици" Heart Eyes....зимните нощи Peace , летните пейзажи  Sunglasses.... ,цветята ,пеперудите....атрактивните ,тъмнокожи девици Mr. Green....един бебешок -вече рамкиран baby_neutral ,знойната гроздоберачка Wink .........и за  сладките рожденици със сладките торти Laughing (честито!)....БРАВО! smile3501
....Мерси ,за минзухареното настроение!  love001 (и на мен ми действат пролетно ,тез,свежи цветенца,ама ,май, са есенни  Peace ,но пък са хубави!) 
Бройте и мен !- за 8-мо мартенската томбола! Hug

# 148
  food010
Светле, да ти е живо и здраво Мимито! И дори да не е толкова добричко Wink-  да бъде много, много щастливо newsm59
gallaksia, мнооого добре се получава!
Гешче, искам да съм невидима, се настаня в твоята къщичка и да съзерцавам до припадък чудните чудесийки дето правиш Heart Eyes
Хипатия, благодаря ти за безценните файлове за Вервако- наименованията на цветовете и за бистрото! Впрочем, имаш ли виждане коя конверсия е най- близко до оригинала?
Poepie, Bilkova, не остана! Давайте, че съм си взела място в ложата за бистрото Grinning

kita99, орхидеята ти е много красива! Аз останах с впечатлението , че кривите къщи не са много големи. Thinking

Малки са те, ама някои. Тия дето аз шия са малки. А Кита какво ли е похванала, държи ни в неизвестност нещо, ааа Laughing
Иначе аз като се размечтая, ей тия големи Пауъли бръмчат в главата ми:
http://www.michaelpowellart.co.uk/onlineshop/default.aspx?os20ca … d=1&os20type=
и Тайната градина 2 също:
http://www.michaelpowellart.co.uk/onlineshop/productdetail.aspx? … ;os60type=XSTITCH
Хубав ден на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 149
Ох, Геш, идва ми , ако знаеш как ми идва  Heart Eyes
ама викам да не предизвикам някаква ревност у половин-а в къщи, пък и не съм толкова добра с програмите още...
Пробвах с Мерилин, защото е черно-бяла и излязоха малко цветове. Иначе схемите стават с по сто цвята.

Моите слънчогледи са с български конци на Заря-та.
Лек ден и от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт