Гоблени-42

• 37 417
  • 435
  •   1
Отговори
# 180
  • в една мансарда точно под звездите ..........
неличка наистина влияе добре на настроените това свежо и цветно гобленче!

poepie наистина са станали много красиви калиите.

mery_poppins1 добре дошла!

Поздравления на всички! Аз напреднах малко с единия си йероглиф, но днес не можах да го снимам!

А Джъмпито се мерна набързо и пак се загуби.

Кетри, твоята ангелица докъде е ? Мерак ми е да я видя.

# 181
здравейте на всички!

mery_poppins1 добре дошла!

poepie -станали са много хубави!  smile3501

Dianjeli, честит рожден ден на детенцето ти! Да е живо и здраво!

Неличка много е сладък този мечо пух! Grinning

# 182
честито и от мен на Dianjeli за рождения ден и много здраве и късмет,весело детство  1swing
добре дошла на mery_poppins1,
poepie ,калиите са чудесни-нещо ме тегли тая черна панама и това си е
мечо пух и той много сладък да знаеш, Неличка,
а сега да ви питам -вие да не ме урочасахте с тая пеперуда  Mr. Green днес за малко седнах и все грешно ших,ама се оправих сега  и се  newsm78 къде е ant  , smile3533 айде състезание,нищо че съм   Animal Snail
ами да ето докато намисля да не пропусна някой и хоп
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 183
  • Пловдив
Здравейте и от мен, девойки  Hug
Честит празник на вчерашните и днешни рожденици - да са живи и здрави  newsm51
Ето калиите  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305700&pid=10263089
Аз съм сигурна, че и Билкова е готова но защо се губи  newsm78
Страхотни са станали  smile3501 Щях да съм готова, ако не ми се отвори една работа - цял ден чистя тавана на къщата - 120 кв.м. в паяжини, мръсотия и боклуци  - не виждали метла от 20 години newsm28 newsm75 newsm79
Ама сега, като се изкъпя и като приспя детето... - нощта е моя и ще ги довърша  smile3521
Аплодисменти и поклон пред всички красоти, дето ги показвате, момичета  smile3501 newsm20

# 184
  • Пловдив
poepie, калиите са страхотни, честито ушити  Peace
Bilkova, ще чакаме да видим и твоите, ти пък може по-бързо да рамкираш  Wink
zhanka, аз до колкото съм разбрала от коментари, първо се шие с една нишка по-светлият тон и отгоре се шие по-тъмната нишка... може и да е различно при разните гоблени, но и това е един вариант  Wink
gallaksia, може и аз да съм била, толкова я харисвам тая пеперуда... пу, пу, да я оакат кокошките Mr. Green

# 185

zhanka, аз до колкото съм разбрала от коментари, първо се шие с една нишка по-светлият тон и отгоре се шие по-тъмната нишка... може и да е различно при разните гоблени, но и това е един вариант  Wink

това не важи за дизайните на Дименшън, освен , ако изрично не е споменато в инструкцията.
А аз не съм видяла в някой техен дизайн да се изисква това.
При някой друг дизайнер се изискваше и наскоро го коментирахме ,но не помня кой дизайнер беше и кой дизайн беше

# 186
Благдаря за разясненията на Хипатия и Унчита, ами събирам смелост и ще го започвам тези дни, ама трябва да довърша една конче графика за подарък и тогава, всъщност само си измислям при4ина да не го почна. А "дъждовен ден в париж", на mery_poppins1  е много хубав виждала съм го ушит.

# 187
При някой друг дизайнер се изискваше и наскоро го коментирахме ,но не помня кой дизайнер беше и кой дизайн беше

За Ланарте ставаше въпрос, че по принцип съветват в някои дизайни да се шие така; само че никой не уточни при кой дизайн. За мен обаче такава врътка с последователно шиене е доста самоцелна Stop

Браво, Рoepie, браво Билкова! И на мен днес ми е ден за пране и гладене- най-после завърших бебето на черна панама Grinning Браво и на Прасчо Laughing

Unknown Lady, подстрекател нйеден! Mr. Green Кажи ми ти сега, смееш ли да подхванеш такива големи Пауъли Laughing Иначе схемите ги имам в ПМ, ще си ги сравня, мерси!
Неличка, Мечо Пух e сладур! Ако не ти е проблем- може ли схемата? И конците, и конците Hug

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 21:56 от Прасчо

# 188
            Уф, Галаксия - споко мила ! Аз в момента шия предимно пеперудата. И за сега ми върви. Но за да не ми омръзва шия и контура, където е възможно , че накрая ми втръсва само него да шия, дотежава ми. Утре може би ще снимам и ще покажа . Дерзай!

# 189
  • София /Абсурдистан

Unknown Lady, подстрекател нйеден! Mr. Green Кажи ми ти сега, смееш ли да подхванеш такива големи Пауъли Laughing Иначе схемите ги имам в ПМ, ще си ги сравня, мерси!

Тц, не смея  Mr. Green Ама това не ми пречи да подстрекавам и да гледам сеир  Mr. Green
Който ги иска схемите да си ги дръпне.

# 190
благодаря на всички ви за пожеланията, живи и здрави да сте и вие

poepie, много, много красиво........

# 191
Unknown_lady ,извини ме за невежеството,но какви са тези схеми и  къде мога да ги видя Embarassed

# 192
gesh44,
ако имаш стара регистрация може да сваляш без проблеми от този сайт.
Само за новите приканва да се плати еднократно 2лв без ДДС като се прати СМС
http://stitchfanclub.com/registration.php?s_country=BG

На мен ми дава да тегля , току що пробвах...
Ако ти трябва някоя схема си харесала - дай ми линк към нея да ти я изтегля  Simple Smile

# 193
  • Бургас
gallaksia, нямам спомен да съм го виждала, но пеперудата много ми хареса.Ааа, не съм аз , чак сега влизам във форума.
моргана, добре се е получил малчо, само дето един цвят на челото малко по-тъмен ми се вижда, някак отсечен, обаче то може и от снимката да е .

тези криви къщи колкото повече ги гледам , толкова повече ми харесват...даже взех да си ги представям в коридора около детската..
За фара също, само дето него съм го харесала мнооого отдавна.

Аз стени имам много обаче време за шиене ми липсва.

gesh44,
ако имаш стара регистрация може да сваляш без проблеми от този сайт.
Само за новите приканва да се плати еднократно 2лв без ДДС като се прати СМС
http://stitchfanclub.com/registration.php?s_country=BG

На мен ми дава да тегля , току що пробвах...
Ако ти трябва някоя схема си харесала - дай ми линк към нея да ти я изтегля  Simple Smile
И на мен ми дава да тегля.

# 194
  • София
За дизайн на Ланарте ставаше дума за тъмния и светлия конец Simple Smile Сега ще покажа и за кое точно моделче ставаше въпрос. http://svetelka.ru/index.php?productID=3630
П.С. Дуданка, още не съм го почнала, моля да ме извиниш, но ме е страх! Simple Smile Понеже преди Нова година опитвах да го почна, и трите пъти сбърках и се отказах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт