Гоблени-42

• 37 407
  • 435
  •   1
Отговори
# 240
yolinka,прекрасен гоблен.лъвовете са просто невероятни   bouquet
 MamaGeri ,поредицата ти с цветя е много стилна   bouquet
Unknown_lady ,благодаря ти ,че показа схемите.аз съм ги сваляла преди 1-2 год. от рускините и много ми харесват,защото са нестандартни тези криви къщи Laughing
 Bilkova ,калите са ти чудесни и мисля,че много ще им се зарадват когато ги подариш  Peace
за колко време си ги ушила newsm78аз не мога да ви изчета,толкова много сте писали за 1 ден,а вие даже и шиете Laughing
Amazing ,добър първи опит   bouquetоще много да ушиеш Peace
дали не пропуснах някой newsm78но ще ме извини,не е съзнателно Hug

# 241
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но бързах да завърша и да ви го покажа. Ето го и моят първи гоблен в целят си блясък:
http://picasaweb.google.com/elichkaV/oNXCyG#5296734115983274194

Много красив първи гоблен  Peace

# 242
  • Пловдив
Благодаря, момичета, за топлите думи - наистина ми действате много стимулиращо  Heart Eyes
Толкова стимулиращо, че вече си поръчах конците за следващия проект  Blush  Но имам нужда от малко помощ - предвиден е за Аида 14, но аз имам само българска неразграфена и се опитвам да разбера тя кой каунт е - доколкото преброих, има 9 бода в 1 см - това на коя Аида отговаря?  newsm78

# 243
  • Пловдив
първо поздравления за калите  Hug
До колкото съм разбрала, каунта отговаря на броя бодове в един инч (който е около 2.5см), значи 2х9 е 18, плюс 5(половината на 9) - отговаря на аида 23 някъде  newsm78
Моля още някой да каже за всеки случай

ПП: Сега видях, че има аида 22 каунт, тоест твойта отговаря със сигурност или на аида 22, или може да я използваш като аида 11 (ако не шиеш кръстчетата през дупка, а на цялото квадратче, понеже е по-голяма)

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 18:21 от unchita

# 244
сама забелязах,че съм пропуснала a_tita .
извини ме,но още не съм ви запомнила,а гоблена наистина много,много е хубав  Peace
аз съм си харесала отдавна един от този тип,казва се "фонтан",но кога ще го ушия не се знае Laughing

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 18:36 от mery_poppins1

# 245
  • sf
Момичета, да ви кажа- мъжо ще участва в "Страх"- стискайте палци да не се изложи  Mr. Green

# 246
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета, да ви кажа- мъжо ще участва в "Страх"- стискайте палци да не се изложи  Mr. Green

може да не съм по шиенето, но съм по стискането  Flutter

стискам и домочадието ще стиска. А знае ли се кога? нещо пак съм пропуснала  Blush

# 247
  • Пловдив

ейй, браво на него, смел мъж си си намерила  Flutter Те снимките ще са по-рано до колкото разбрах, кажи кога да стискаме палци, пък ти после ще се похвалиш как се е представил, ама сега като се емнем да стискаме, надали ще се изложи  Mr. Green Успех  Peace

... и като спечелите да пратиш по една картичка - гобленче подарък задето сме помогнали Mr. Green

# 248
сама забелязах,че съм пропуснала a_tita .
извини ме,но още не съм ви запомнила,а гоблена наистина много,много е хубав  Peace
аз съм си харесала отдавна един от този тип,казва се "фонтан",но кога ще го ушия не се знае Laughing

няма проблем! И  на мен ми е любима фирма.
Благодаря за поздравите на всички, за чудесните зюмбюли от Tasha!

# 249
  • sf
Вече снимат, но ще ги дават през пролетта, поне в рекламата така казаха.
Иначе той вече е в хотела, снимките започват утре рано сутринта.  Laughing

# 250
Хипатия, Hug Hug ....Много,много ти благодаря!  newsm51 ....така се получава ,като човек не се "запише" веднага - после си плаща ! hahaha
неличкаHands Clap ,много сладък меДчо Пух!
wesi.i.gogo,тенкю! Hug ...и там ще се заровя .... Joy
poepieHands Clap ....получаваш златен медал! Peace
mery_poppins1  ,добре дошла! ....За техниката -не знам,ама за гоблените -със сигурност си на ТИ! Peace
hahahaBilkova ....може ли да се нанеса на тавана ви? ....Като "гледам" колко е голям  #Crazy ....ще се побера на него ,барабар с мебелите ,че и място ще остане....Късметлийка си ти -много бързо боядисва мъжът ти! Mr. Green  Браво за калите!
"Браво и на Прасчо "!.... thumbsup
Мимито & Светлаfriendship мерси за предложението! ....Ако не стане с SMS-а (че не съм пробвала ,още) ще се възползвам от теб  Blush.... Mr. Green ....Много ми хареса "прошепнатото пожелание" (4-тата снимка ) babydust7 (Орис!-да се сбъдне!)
Уха! sissak ! Айде ,НАЗДРАВЕ!   Wine Glass ....  Drunk....мммм-много пивко! (А на тоя,"якия гръб" ,дЪл ша му стигне една бутилчица?! Mr. Green )
Yolinka, разкош! И не само охранените лъвове! Peace Честито на малката принцеса! 4470 newsm38 Gift
MamaGeri,много хубави се получават!    Hands Clap   Ти готови комплектовки ли ги шиеше ? И подаръка за майка ти -също! На мен ,едни от любимите ми цветя са фрезиите....
Ехааа! a_tita ,честито!(Двойно!)  smile3525  Пожелавам ти да имаш едно такова спокойно кътче ,като на гоблена,дето си завършила!
ina 221, spoko .... fingerscrossed
Оооо,Goody!  Hug ....Много си блага....като златно слънце!
Amazingsohappy  Hands Clap ....другите ми любими цветя са маковете!
donsita ,голям страх,а?! Joy От сега си връзвам пръстите!( и за това- няма да шия  Outta Joint).

# 251
donsita ,ще стискам и аз палци.дано да успее съпруга ти  Peace

# 252
Честит рожден ден,момичета! newsm51 newsm59
Със сигурност не мога да ви изредя всичките,така че  newsm20 БРАВО!
Донсита,естественно че ще стискаме палци- не да не се изложи ами да спечели./Само да питам-ще яде ли разни буби? newsm22/
Билкова, в Пловдив из маг. има и Аида 14 ако се притесняваш, че тази ще ти е много ситна.
Гуди с тези аватари не мога да те разпозная JoyКъде ти е гангстера? Joy

# 253
ЗДравейте , отново Hug.
Няколко дни нямах комп и не съм взала,gehss 44 благодаря Hug,търся този
http://www.solaria.online.bg/gobleni/gob/i72.htm
Ако го нямаш ми покажи каквото  имаш ,все нещо ще ми хареса Peace

# 254
  • sf
Донсита,естественно че ще стискаме палци- не да не се изложи ами да спечели./Само да питам-ще яде ли разни буби? newsm22/

на кастинга яде южноамериканска плоска хлебарка.  Mr. Green само от червеи го е страх  hahaha

и да не съм съвсем спам- ще кажа,че яко напреднах с коня, но ми свършиха няколко цвята , а кой знае кога ще се занеса до магазина.
А днес дадох за рамкиране шития през лятото "Натюрморт с череши" и рамката ми излезе само 10лв. Утре ще покажа, ако имам време да си го взема.

Общи условия

Активация на акаунт