МАЛЪК СЕЧКО се задава и по 2 ЧЕРТИЧКИ ще ни подарява!/26.01.-01.02.'09/

• 8 641
  • 167
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро,и аз съм на линия Simple Smile
Благодаря ви за кафенцето,и за хубавите пожелания Hug

# 46
Добро утро,

моя мъж стана раноо и аз след него...поне е слънчев хубав ден. Сега ще си направя закуска, ще пийна кафенце и по задачки.

Лек и усмихнат ден момичета.

# 47
Ники, направо ми срина диетата с тези вкуууууууууууууууусни сандвичи Blush
Добро утро и от мен Crazy Ние май и този месец го изтървахме овуто,ама какво да направя като мъжо вече като започне да прави кекс все си мисли, че трябва да е успешен и нещата се скапват Cry Гадно ми е заради него, защото после той се чувства виновен. По този повод реших,че май е добре да направим малко почивка, а пък после пак  bouquet Хич не ми се изпускат месец-два, но трябва и за мъжлето да помисля, все пак не бива да му нанасям психически травми, нали..................................?! newsm12

# 48
Добро утро момичета, благодаря за подкрепата, защото имам нужда от нея. Колкото повече наближава дата на теста ме обхваща страх, че пак не е станало. аз за късмет на третия ден след тансфера се грипосах и вдиганх и темперетаруа. Пия хапчетии, но все пак я дигам до 37-37.1 така, че си мисля че май всичко се провали, но се моля и надявам  на чудо. Но нека не си разваляте насторените с мен и моите неволии пожелавам Ви най-хубавия ден и да е слънчев като времето отвън. още веднъж на всички момичата благодаря, че ви има и Ники гуши Алексчето то всички нас и тя е малката душичка на форума.  Hug Hug Hug ви многоооооооооооооо

# 49
silna-не се навивай предварително за неуспех! Praynig Нали знаеш,че такава Т може да е и от онова хубавото? Wink preggo Стискам палци! fingerscrossed fingerscrossed
Лора33,НАДЕЖДА ВИНАГИ ИМА,Миле- и за вас много палчета! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Ехх колко ще е хубаво темичката да се напълни с  EFP EFP EFP EFP EFP !
Цецитоо,не се давай мила!Ние ще сме до теб за каквото и да е,дори само да чуем мрънкането или смеха ти! hug lovekiss

# 50
привет и от мен, тези дни нещо не ми остава време да ви навестя, но ме е налегнала доста работа, но ви мисля непрекъснато и стискам палци на всички ви Hug
а сега да почерпя че си имам днес рожденник Hug

# 51
  • тъгата в мен
Кали,душичке,да се ориентирам ли по тортата кой има р.д.- у вас?
Честит да ти е -здравичък и палавичък!
Горе нослетата,кукли Hug

# 52
Честит ти рожденник,Кали!
Да Ви е жив и здрав и скоро да му подарите другарче! Simple Smile

Мегимаги-понякога една "почивка" ще подейства освежаващо и стимулиращо и на двама ви. Peace

# 53
Ехе, тортааааааааааа. Кали да ти е жив и здрав рожденика.

megimagi разбирам те напълно. И ние бяхме така. Аз само чаках, броях, лягах и след малко хоп възглавницата под дупето, краката нагоре и чакам................леле като робот бях. То за това хората казват, че бебе се прави с любов, а не със секс/кекс. Ама какво да се прави. Починете един месец и да не ти става фикс идея, че тогава ще го загазите.

Силна, как така ще говориш, че нищо не е станало!!! Ти не знаеш колко са силни тези малки душички. Алекс е пример за това, както и всички бебчета. Те са жилави и ако Господ е рекъл, ще стане. Не го мисли така, вълнението ще ти попречи, няма да ти помогне. Бъди силна, иначе ще те прекръстим на Бъзла  Joy Joy Joy

# 54
Ники ,това Алекс ли е? Мъни4ка сладурка Hug Бог да я пази Praynig

# 55
Еми Алекс е. Да ни дава сили и кураж за поредното предизвикателство застанало пред нас. Бог да е с нас!!!

# 56
ники,малката алекс е много сладко бебе,дано по скоро да си я вземете вкъщи и да си я гушкате!жива и здрава да ви е! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 57
  • Оранжевата стая
ош малка буболечка сладка Алекс -   love001  love001 hug newsm07
чакаме те алекс -   bigdance2

# 58
Днес на проведената среща в парламента , присъстваха майки на деца с увреждания , многодетни майки , сдружение за закрила на децата в институции и моя милост като жена с репродуктивни проблеми.Всяка една от подгрупите изказа ясни искания към представителите на 6 комисии.На срещата присъстваха журналисти.Аз не представям никой освен себе си.Единственото което искаха от нас е да дадем ясно конкретни искания за промяна.Аз лично поисках промяна на текста на наредба 28 и то конкретно на текста за възраста.От комисията работеща по фонда дадоха отговор  , че ЛЕКАРИТЕ не желаят промяна във възрастовите граници при някои манипулации, но като цяло няма възрастова граница за кандидатсване във фонда.В края на срещата бях поканена да участвам в комисията на МЗ работеща по фонфа.Сега подготвям някои критерии които смятам да им изпратя предварително и смятам , че са логични и едва ли не задължителни.Когато ги формулирам точно ще ги постна и тук.

Разбира се за финал в коридорите ми представиха самата г-ца Дончева и не пропуснах да се скарам с нея  #2gunfire Щяла да вземе една сопа и да ни погне нас майките и да ни пита какво правим с левскарите на протест  #Cussing out Използваше такъв селски изказ , че съм силно потресена  Sick

# 59
  • Оранжевата стая
Маринекс - благодаря ти за силата и за ентусиазма. Ще чакаме да постнеш критериите. За възрастта си мисля че щом кандидат майката се чувства на подходяща възраст за бебе и има физическата възможност , то какъв е проблема .... но все пак не съм много запозната де
г- ца Дончева явно не случайно си е останала "госпожица" - който нож вади от нож умира ....

Отново сърдечно благодарим - с теб сме маринекс!!!!

Общи условия

Активация на акаунт