МАЛЪК СЕЧКО се задава и по 2 ЧЕРТИЧКИ ще ни подарява!/26.01.-01.02.'09/

• 8 640
  • 167
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен, днес дадох кръв мъжа каквото трябва Laughing и утре сме при Владимиров, да му чуеме тежката дума, малко съм се притеснила ама няма как, борба Flutter

# 61
Браво Маринекс,

страшна си, браво за силите и волята. Ние сме с теб в тази борба.

Това е за теб от мен.

# 62
Съжалявам момичета , но от Зачатие и Искам бебе , както и от форума на Зачатие , са категорично против някой друг да се занимава със фонда.На този етап освн опити за конфронтация и яростни нападки друго няма.В момента съпруга ми се прибра с ужасна новина.Банката спира финансирането на фирмата им и той практически е без работа от днес.Изпаднала съм в ужас как ще си платим наема , като вече закъсняваме с 20дни , а да не говорим , за кредитите или за предстоящата процедура.Няма да пиша няколко дни , просто трябва да намерим спешен изход от ситуацията.

# 63
Здравейте и от мен Simple Smile
marinex много е кофти това което ти се случва в момента и аз от кредити и напъни да си обзаведем къщата само нерви си навличам и непрекъснато нови проблеми ме сполетяват.Стискам палци по скоро да излезеш от затруднение и да може спокойно да си направиш процедурите, и най вече ти желая най хубавя резултат Praynig
Успешна седмица на всички Hug

# 64
  • близо до София
 Heart Eyes

# 65
  • Оранжевата стая
Маринекс - това което се случва е ужасно и най-ужасното е че напоследък много хора ги сполетява тази беда. Ти си силна жена, а на силните хора съдбата им помага. Когато една врата се затвори, веднага се отваря друга. Пожелавам ти силно най-вече всичко да е наред с процедурата и да ти донесе щастие и удовлетворение.
 Hug Hug Hug

# 66
  • Стара Загора
Маринекс,съжалявам мила за това което ти се случва ,надявам се в най-скоро време да се оправи ситуацията при теб  Praynig Hug

# 67
  • София
Маринекс показала си колко силна и борбена си и вярвам че и в тази трудна ситуация ще намерите изход и ще се справите. Praynig Hug

# 68
Ники, снимката на Алекс ми стопли дуШата като я видях.  Heart Eyes

Маринекс, съжалявам много zа това, което преживяваШ. Искрено се надявам и стискам палци много скоро да намерите реШение на проблемите.  Praynig

Стискам палци на всички, които имат нужда.

Кали, честит ти рожденик.   bouquet

# 69
Маринекс, много кураж, мила spoko!Ужасно е това, което се случва, дано по-бързо се успокои ситуацията Sad.
Миле, много стиснати палци за утре Hug
Кали, честит ти рожденник HugМного усмивки и радост да ти носи newsm59 newsm67

# 70
Здравейте сладурки  Hug
Кали да ти е жив и здрав рожденника,много да те обича и уважава   bouquet
Ники малката Алекс е невероятна ,много е сладка  ,да я нагушкаш и нацелуваш от мен  Heart Eyes Hug
Маринекс съжалявам миличка ,че ти се случват такива неща ,но няма как трябва да се бориш,ще успеете с мъжо сигурна съм във вас  Praynig Praynig Praynig , ще се моля всичко да се нареди и да е ок  Peace
Миле  Praynig Praynig Praynig

Момичета аз вчера не ви писах ,ама имах светло кафеникаво течение и мислех че ще отмине,да ама не,днес вече беше тъмно кафяво и имах съвсем слабо кървене  Cry , от какво може да е това много се притеснявам,звънях на доктора обаче той не можа днес да ме приеме,утре сутринта рано преди работа отивам да ме види,много ме е страх,никога до сега на 9ти ден от цикъл не съм имала такова нещо  Sad.Още повече ми се скапва настроението  Sad
Благодаря за подкрепата  Hug
Стискам палци на всички момичета ,които имат нужда   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Лека нощ сладурчета  Hug

# 71
  • по света и у нас
Не ми се пишеше,нещо и мен ме е налегнал песимизъм и страх от предстоящите резултати и гледах да не скапвам настроението ви,ама не можах да се сдържа.
Маринекс,вярвам че ще се справите със ситуацията,надявам се да е по скоро и дано има от кого да потърсиш помощ.Много съжалявам,мила,какво става напоследък при теб?Все лоши неща ти се случват Sad  ,няма ли край?Дано това е последната перипетия през която преминавате... Praynig
Кали,честит ти рожденник!  bouquetДа ти е жив и здрав,много късмет и попътен вятър в живота!
Миленце,утре е сряда и да му мислиш ако не се отчетеш с добри новини! Naughty   Praynig Praynig Praynig
Ники,страхотен е подписа ти–дано ни радваш и за в бъдеще с ваши общи снимки обаче! Hug
Цецито,не зная,при мен напоследък все зацапваше с повод и без повод... ooooh! Пиши какво ти каза доки утре!
Калинка,успех утре! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 72
  • в сърцето на един мъж...
Мимс, нищо не мога да кажа, за да ти помогна, освен да те  Hug

# 73
Marinex насреща съм, с каквото мога да ти помогна. Казвала съм ти го и преди.
За това сме тук да се подкрепяме и помагаме. Моля те, ако имащ нужда от нещо ми се обади.

Цеци, не се притеснявай, Може да е от времето, на мен ми се е случвало. Спокойно мила.

Гея как е малката принцеса? Да я цункаш утре от всички нас.

И на мен днес ми е едно гадно, никакво. Но мацки, горе главата, трябва да сме силни за да продължим напред.

# 74
Добро утро мацки! Laughing Rolling Eyes
Ники, няма да се дам лесно да ме прекърстите, макар че може би бъзла по ще ми отива в този момент. Днес пърлвото, което видях като влезнах във форума беше снимката на Алексчето и така ми се оправи настроението. Да я цункаш и гушнеш от нас.
Маринекс надявам се бързо да разрешите тази неприятна ситуация. Успех. Praynig
На останалите пожелавам хубав ден и весело настроение.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт