МАЛЪК СЕЧКО се задава и по 2 ЧЕРТИЧКИ ще ни подарява!/26.01.-01.02.'09/

• 8 636
  • 167
  •   1
Отговори
# 90
Hariela имаш стиснати палци от мен, ама и на краката Laughing Hug

# 91
  • Стара Загора
Маринекс ,отиди на църква наистина  Hug Наистина много ти се насъбра  Confused Hug

# 92
Миле, spoko.Съжалявам много, но и аз мисля, че положителният тест е много добър знак.Винаги съм смятала, че имате много добри шансове и скоро ще се случи Hug!
Маринекс, няма ли край вече Sad.Наистина отиди на църква.Стига вече, изстрада всичко.От ту нататък само хубави неща Hug
Калинка, браво за резултатите!
Хари, палците са стиснати Hug!
Момичета, и аз утре съм на преглед Flutter.

# 93
  • Оранжевата стая
Хариелка, успех мила - стискам палци
Маринекс - айде всичко зад гърба и с нови надежди и вяра напред . Утрото винаги е по хубаво от предния ден !
Миле - дай да видим в петък резултата и тогава ще пускаме палчетата - има надежда още

Шайн - успех утре на прегледа и да пишеш какво е станало!!!

# 94
хариела дано всичко е наред! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
шайни,успех и на теб! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 95
добро утро  Hug
Маринексче преди време ми бяха казали,че живота ни е като махало на часовник - ако отиде назад към лошото ,знай че ще литне напред към доброто със същата сила,така че всичко ще се нареди  Peace
стискам палци на всички,които имат нужда
след 2седмици съм при доки в София на преглед,ще видим и хормоните,дано ми даде зелена светлина за следващия опит през март
и слагам кафето,разбира се  Wink

# 96
добро утро и от мен момичета - кокичета, тези дни компютъра на работа ми прави проблеми, като вляза в сайта Twisted Evil но ви мисля всички  Hug благодаря ви за страхотните пожелания Hug  bouquet
Равалче Hug
Маринекс, Равалчето ти е казала, наистина след толкова лоши неща е време да се обърне и да тръгне на горе към нещо хубаво, просто животът е пълен с тъкива кръговрати. А за магията, може и да си права, в смисъл може да не ти е направена такава , но някой страшно много де ти е завидял и да ти е пожелал нещо лошо, можеш да отидеш на църква, да запалиш свещичка, да си поръсиш къщата със светена вода и да сложиш един червен конец на вратата Hug Дано ръката ти мине бързо и се намери скоро разрешение на всички проблеми Peace Hug
Миле Hug
Хари стискам ти палци Peace
Калинка бараво на теб Hug

# 97
Добро утро от мен

Равалче , мерси за кафенцето  Hug

Хариелка , стискам палци мила  Praynig

Маринексче , и аз съм на мнение че трябва да посетите църква или някой манастир  Hug

Миле , такива надежди имах за теб  Cry

# 98
Добро утро,

стиснати палци за Хари и Шайн, но съм сигурна, че новините ще са добри.

Аз си изгледах сериала и сега ще си почета. Да ви кажа момичета, много е хубаво човек да си е в къщи и да си почива. Аз работя в продължение на 20 год почти без почивка и сега ми идва много добре. Пък и да събирам сили за малкия боец.

Хубав ден и много целувки от мен.

# 99
  • Оранжевата стая
ШШШШ - кво правите бе девойки - ехоооо - изпаднали сме на втора страницаааа

Ники - цункай Алексчето и нащракай още снимки да го видим това бузанче хубаво

Айде момичета дайте по едно здрасти тук да се строим, да се преброим - кой кви ги е вършил да споделим  Joy

АЗ тръгвам от работа и смятам да се разходя - времето е супер

Приятна вечер на всички!!!

# 100
Маринексче мога да ти кажа, къде и кога има Киприянова молитва и мисля че за никого не е лошо да отиде на такава служба. Всеки четвъртък от 8.30 часа до 11.00 часа в църкват до Шератон -  Св. Неделя има служба -  специално за Киприянова молитва. Носи се носена дреха, най-добре бельо на всеки член от семейството и питка, може и хляб.
В храме има две големи маси върху които се оставят тези неща, хората се нареждат наоколо и свещениците четат молитва за всички присъстващи. След това си взимаш дрехите и хляба и ги носиш у дома. Дрехите се носят няколко дни без да се перат след молитвата, а хляба се изяжда само от членове на семейството - не се раздава. Аз ходя много често точно на тази молитва. Чувала съм че е добре да можеш да отидеш 3 поредни четвъртъка, но ако ти е невъзможно и един път стига. Киприянова молитва не може да се чете когато си пожелаеш, както не може и само за един човек. Тя е строго определена.
Другото свято място е манастирът Св. Мина в кв. Бенковски, но до там трябва да отидеш с кола. Намира се близо до конната база. Там аз лично се чувствам много добре и с нови сили.
Но все пак се опитай да неси втълпяваш такива неща, защото ги предизвикваш дори и да не са около теб.
Успех!

# 101
Мили момичета , гушкам ви всички и ви благодаря за милите думи и добрите съвети.Ще ходим до Троянския манастир в събота , а в четвъртък ще ида до света неделя.Гушкам всички и стискам палци за който има нужда Hug Heart Eyes

# 102
Момичета, благодаря за стиснатите палци Hug.Сега се прибирам от док.Всичко е ОК.Утре съм на БХС, но вече съм съвсем спокойна, защото всички показатели са ни в норма.За пола ще разберем след 2-3 седмици Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 103
Здрасти банда Hug Hug Hug
Не съм писала от доста време,но ви чета редовно.
Миленка,не всичко е изгубено Praynig Praynig Praynig
Маринекс,съжалявам за това което ти се е случило.Гушкам те силно Hug
Шайни,браво!Чакаме с нетърпение да кажеш дали е мома или ерген Wink Hug Hug Hug
Прегръщам ви всички Hug

# 104
Здравейте куклички,аз се прибрах от работа и бързам да изчета какво сте изписали тези два дни,снощи не можах да ви пиша...
Вчера сутринта ходих при гинеколога ,прегледа ме и каза че зацапването и слабото кървене било нормално и било от стимулацията (от  прогестерона) ,решихме 2 цикъла да си почина малко психически и ако не стане чудото през този период да му се обадя.
Стискам палци на всички нуждаещи се  Praynig Praynig Praynig Praynig
Прегръщам ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт