Май 2005- тема 122

• 24 870
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
оф, Любака е на едни огромни плюски....знаете ли нещо, с което може да се маже за да не го сърби? Педиатърката каза само спирт

Ментолов спирт само! нищо друго и чакаш да мине. Велко така се беше направил, че нямаше нясто без пъпки по телцето. А да и те по принцип казват да не се къпе, ама е по-добре да се къпе, от опит знам.

Иви стискам палци да си намериш хубава и добре платена работа Simple Smile

За обещанията - и Велко се опитва ако може да не свърши работата, но с много увещания успявам да го накарам каквото е обещал да го свърши и съответно ако аз му обещая нещо гледам да го изпълня.

# 166
  • София
Мерси...аз няма да мия тялото все още. Най-много пъпки има по местата, които го мокря.
Сега новото е, че цялата му пишона е в пъпки- отвътре, отвън...ужасно. И го водихме на дежурен лекар, защото така се е подула иии..абе, да не разказвам. Но пъпките завяхват (там, където не съм мокрила). Другите още са свежарки, но поне няма много нови Simple Smile
Вчера ги извеждахме с колелата по една безлюдна алея и изкарахме страхотно. После в Макдоналдс драйв меню с играчка (за пръв път ) и Любака беше на 7-то небе Simple Smile
Поне хапна нещо, защото нищо не яде.

# 167
С Ники вчера бяхме в Борисовата,изкарахме чудно,игра,беше много хубаво.После я пратих при майка ми и излизах с приятелки.
Сега се къпеме и ляга.

# 168
Уф Дианка не звучи добре... но ще мине, няма начин.

Пък нашата пишона тръгна да се слепва  ooooh!. Сега като беше болен, го изкара основно през кожата - почти нямахме място без огромен дерматитен участък, а лицето му нямаше бяло направо... челия беше огромен лишей. Та понеже го сърбеше яко и съответно беше разчесал доста, та не отваряхме въпросния атрибут почти цяла седмица...... и сега леко е тръгнал да се залепя. Дано не стигнем до хирург, че не си го прадставям това упражнение на живо.

# 169
О мене лека и успешна седмица!

# 170
Ето малко инфо за производителите на млека, които добавят растителни мазнини: http://www.nvms.government.bg/news.php?nid=18. Любимото ми мляко Родопея вече е в черния списък.

# 171
  • Mediterraneo
Вале, честит празник   bouquet Здраве, любов и късмет!

# 172
  • Варна
Вале, Честит Рожден ден!

Дианка, дано вече Любачето да е по-добре.
Чопарче, ами аз като чета май е най-добре да се направи списък, на тия дето не слагат. Определено ще е доста по-къс. А уж чета опаковките.  Rolling Eyes
При нас нищо ново. Само дето вчера от играчка стана плачка. Детелина казала на Иво да скочи насреща и. Той скочил и я цапнал с глава в носа. Това докато уж си играят в другата стая. Резултата разкървавен нос и ходене на преглед. За щастие и е само натъртен носа и сега ще ходи морава известно време.

# 173
Добро утро!

Честит Рожден Ден, Вале! Да си здрава и усмихната, много късмет!

Чопарче, благодаря за списъка! Погледнах го, не съм особоено изненадана, но е добре да го има черно на бяло.

Ние изкарахме уикенда в Пирин, пак бяхме в Стара Кресна по случай рождения ми ден, събрахме се около 15ина приятели, имаше и 3 дечица. В последния момент решихме да вземем Теа, тя беше ан върха на щастието. Пристигнахме в петък вечерта в 11:30, в събота Теа от 9 до 19 ч. беше навън, доста се поразходихме, природата там е приказна, а и времето беше страхотно. Ходихме до един язовир, който беше попресъхнал и Теа се нашляпа едно хубаво в калта, после дивя в двора на къщата, накрая ходихме до местността с баните, която е като от приказка. Вчера също се поразходихме добре, ходихме до мястото, където нашите приятели правят рафтинг - казват му Казана, на Струма се намира, много е величествено. Цялата екскурзия много й хареса, каза, че искала навсякъде да ходи с нас. И всъщност, защо пък не, вече е голяма.

Хубава седмица!

# 174
Мартеа, свекърите имат вила в Стара кресна Simple Smile къде сте отседнали там?

# 175

еееее, вярно ли? Това е култово място за нашата компания.
При бай Велин бяхме по-голямата част. Една част бяха в една къща близо до тая на бай Петре.

# 176
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАЛЕ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

Мартеа, супер Hug Радвам се, че сте били на такива прекрасни места и сте изкарали толкова хубаво  Heart Eyes Ние бяхме тук в Пловдив, ходихме на Альошата-насам-натам, разкошно време  Grinning
А за това, че на Теа толкова й е харесало-ами нормално е. Ние Никола от бебе навсякъде го водим с нас, и да ти кажа така си е по-добре.  Бих се чувствала зле да не споделям такива мигове с него, аз да се забавлявам, а той да скучае при баба и дядо  Wink

# 177

еееее, вярно ли? Това е култово място за нашата компания.
При бай Велин бяхме по-голямата част. Една част бяха в една къща близо до тая на бай Петре.

Хе-хе Бай ти Велин е свекър ми Simple Smile една вила в жълто и зелено

# 178
  • София
Вале, ЧРД! Бъди много здрава, много щастлива и усмихната   bouquet

Тиа, лоша работа...дано се справите без външни намеси. Ние засега се справяме със смрадлика. Слагаме го да седне в едно малко легенче за 10-тина минутки и после забелваме. Пищи детето, ама няма как. Секрецията доста намаля. Плюските са огромни и не минават...но пък тези, които ги мажа със спирт завяхват. Поне суъм спокойна, че не сбърках, като отложих АБ кремчета и пудри, които докторките ми казаха да слагам  Crazy

# 179

Хе-хе Бай ти Велин е свекър ми Simple Smile една вила в жълто и зелено
[/quote]
 Joy Joy Joy Joy
големи сладури

Честит Рожден ден, Вале!

Бъди здравички и щастлива! Hug
Аз ходих на поредното интервю- това за администратор в хотел- ще отварят в началото на март; имат 1 папка с автобиографии...не е много голяма верояността да ме вземат...ама нали трупам опит с интервютата  Peace - нямало лош опит и в тези неща, от всяко нещо се учим  Laughing...та така...
времето днес е страхотно,,,май ще ви взема момиченцата по- рано  Embarassed Laughing
Хубав ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт