Май 2005- тема 122

• 24 872
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Дианка, за да разсея напълно страховете ти, цитирам част от отговор на д-р Михайлов
Въпрос: В домашно приготвената прополисова тинктура,спиртът не вреди ли на детския организъм?
Д-р Михайлов: Имаме и собствено производство на алкохол при процесите на ферментация в тялото. Става дума за малки количества, които разреждате с мляко, сок и т.н. 1- 2 капки на прием на година живот прави при 2 годишно дете например 2- 3 х 2- 4 капки= 4- 12 капки за деня- нищожна доза. Щом прополисовата настойка ви притеснява заради етанол, не използвайте. Има и таблетни форми и др. варианти на прополис, но отстъпват по ефект. Остават, ехинацея, енгистол, осцилококцин и пр. Разгледайте писаното. Но това е № 1 между имуномодулаторите с които съм работил.
Само едно средство, но системно използвано при което често боледуващите деца стават здрави- прополисовата тинктура.
Цитатът е от форумите към предаването по БТВ "Часът на мама", където д-р Михайлов беше гост и препоръча горещо клеевата тинктура като средство за лечение Peace
ето я темата за клеевата тинктура, в която той отговаря на всички въпроси за нея.
Ето например отговор на въпроса защо именно тинктура:
Пчелният клей се разтваря доста трудно. Най- добре го разтваря етанол. После той полепва добре по лигавиците и ги изолира от бактерии и вируси, осигурява една по- голяма резорбционна повърхност.
А ето го и самият д-р Михайлов, който поне според мен е човек, търсещ по-различното лечение. Дава много ценни съвети и използва методи на лечение, които са различни от тези на класическата медицина.

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 18:51 от Avgusta

# 136
  • София
Мартеа, Августа  Hug

.... И като каже амка върви разбери, че иска сламка

Joy Joy Joy много ме разсмя Joy  Joy Joy

# 137
Мартеа, Августа  Hug

.... И като каже амка върви разбери, че иска сламка

Joy Joy Joy много ме разсмя Joy  Joy Joy
Хихи, сладур  Laughing Ама пък тези периоди си имат чара, такива бисери им раждат главичките, такива съчетания могат да измислят дето никога не можем да си представим  Heart Eyes
А за тинктурата-моля, пак заповядайте bowuu Аз съм вече отявлен противник на "общоприетите" методи за лечение, които според мен са доказали своята неефикасност и се боря доколкото мога да търся другите, които някога са практикували хората и са били по-здрави и издръжливи  Hug

# 138
Ники говори добре,разбираемо.

Иви добре се посмях на шоферките Joy

# 139
  • Bristol
Мери, радвам се да те видя! Скоро си мислех за теб. Как сте?
Благодаря, добре сме, до колкото може   Hug Губя се по тъчлинията нещо  Embarassed
Диянче и Дидка, за готвенето, правите списък от 10на манджи, които се ядат и ги въртите  Crazy От време на време въвеждате експерименти. Ако се одобрят, манджите стават 11, ако не, живи, здрави следващият експеримент може и да успее  Joy Аз съм на този принцип. А като готвя за вечеря, гледам да е подходящо и за обяд в градината, защото децата си носят хапването от къщи Crazy Това е идея за менюто, за желанието съм пас, тук и аз имам нужда от съвет и помощ  Whistling

# 140
Ники е наградинка,аз отивам на работа,лек ден  Nature Sunny  Nature Sun With Face family 1swing

# 141
Добър ден  Hug
И моите пуканки са на ясла и градинка  Peace
Аз усилено си търся работа, но все още не ме огрява  Confused...както казва една приятелка "много си квалифицирана, Иве"- не съм, но истината е, че се търсят единствено здрави мъже за хамалска работа или шивачки, а аз това не го умея  #Crazy...не се предавам, но почнах да се отчайвам Sick- интернет, вестници...нещо не се получава...да взема да изтрия ли децата от автобиографията си  ooooh! Laughing- шегувам се разбира се  Hug

# 142
Здравейте, писали писали, та чак сте се забравили!

Аз трябва май да изляза в отпуск да наваксам с пропуснатото. Това, което виждам ме радва много, че отново са се появили Иви Hug и Мери  Hug, но аз пък взех, че се загубих. Мен ме налегна една работа на работа и нямам време за форум, вечер пък Марти много ни се радва и все иска да сме покрай него, като легна да го преспивам, познайте, кой заспива първи и т.н.

За сега сме добре, Марти на градина, мама и тати на работа. Забравих дори детето, че трябваше да му пусна урина след скарлатината, днес и това свърших.

Мартеа, със закъснение но от сърце, Честит Рожден Ден! Дано не те боли днес глава  Hug Да си все така засмяна, купонджийски настроена и да се радваш на много любов и уважение!

# 143
  • София
оф, Любака е на едни огромни плюски....знаете ли нещо, с което може да се маже за да не го сърби? Педиатърката каза само спирт

# 144
и аз съм чувала за спирт  Sick

# 145
# 146
оф, Любака е на едни огромни плюски....знаете ли нещо, с което може да се маже за да не го сърби? Педиатърката каза само спирт

мисля, че може и със сребърна вода. Къпи на го всяка цена вечер, само с вода. В БГ навсякъде казват да не се къпе, но в Германия бяха на обратното мнение, защото пъпките се замърсяват и тогава ги сърби децата.

# 147
Иви, ще си намериш работа, имай вяра и търпение Hug За моя шеф пък детето даже беше предимство, защото това означавало, че съм по-отговорна Laughing

Имам един въпрос към вас за сверка на часовниците Wink.
Вашите деца шикалкавят ли така, както моето? Rolling Eyes Значи Миша като трябва да обещава нещо, обещава земята и небето, като дойде време да изпълни обещанието, изведнъж забравя какво е обещала и нищо не може да я накара да направи съответното нещо. Отделно от това обича да прави само каквото й се прави. Вчера си спретнахме с нея един скандалец, защото разсипа един пъзел и отказа да си го прибере с думите "ти ще ми го прибереш". Разправяхме се около час, забраних й да си догледа филмчето, отказах й да й дам филия и куп неща, докато не го прибра. Дали е нормално или от малка се опитва да става мързеливо келеме? Споделете как е при вас, та да знам колко крути мерки да взимам Laughing

Иначе при нас има малко емоции от болестно естество. В неделя бяхме на рожден ден на приятели, бяха три момиченца, едното вдигна температура на рождения ден, на другия ден се оказа с остър бронхеолит и го вкараха в болницата. След два дни и другото получи същата диагноза, на същото лечение е, само дето не е в болница. Миша изкара два дни сополива, но от вчера й няма нищо, нито сополи, нито температура, нито кашлица. Мъжът ми обаче е параноясал, в главата му има какви ли не картини и днес ще я водя на лекар за негово успокоение. Crazy На мен не ми вярва, че е здрава Rolling Eyes

Та така, на болните бързо оздравяване, Дианка, дано съвсем скоро спре да го сърби Любачко Hug

# 148
Oхо, Феъри, при Момчил е редовна практика да обещава -  че няма да си гризе ноктите, да не мрънка и реве сутрин, да си събира играчките и т.н. и съответно да не ги изпълнява. Като му казвам че е обещал, пък не е изпълнил, вика "Забравил съм " Crazy
Наказанието е без игра на компа вечер - нито игри , нито филми, вечеря и ляга...Не винаги има ефект обаче  Tired

Стискам палци Миша да  е здрава  Praynig

# 149
  • Bristol
Fairy, съвсем нормално е  Laughing Лошото е, че и нататък продължават да се пробват, въпросът е ти да не се предваш Wink Аз въобще не се занимавам с обещания, пробвала съм ги при Жоро и знам, че не вършат работа на тези години  Laughing Първо моля това и това да се направи, като кажат не искам, отвръщам, че не съм ги питала искат или не искат, а ги моля да го свършат. При големия действа като кажа, че следващия път, като ме помоли нещо и аз ще го отсвиря. Ели обаче още не го осъзнава. Аз се цупя, спирам да говоря или играя с нея, понякога й казвам да се прибере в стаята си, така я наказвам Sad Но и при мен, като при Пателина, не винаги има ефект  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт