Май 2005- тема 122

• 24 840
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Вале, със закъснение - честит рожден ден!Да се радваш на здраве, щастие и късмет!

На всички болни - бързо оздравяване!

Тази седмица в градинката на Вали групите са сборни, заради намаления брой деца.За съжаление повечето са болнички. Tired

# 211
  • Bristol
Па той взе да ми спори, че било обратното...Все много знаят...
Хаха, ние се прецакахме да наемем българи да ни оправят хола тук, преди да се нанесем. В такъв филм се вкарахме  ooooh!
За банята си наех случаен майстор, от обява във вестника и голям късмет извадих. Каквото кажа това прави, не спори, не дава акъл  Laughing Майка ми го обслужваше и се чудеше, как цял ден на чай с мляко държал  Crazy
Спалнята на Ели я оправихме двете с майка ми Wink А спалнята на Жоро, след толкова много години чудене, запретнах ръкави и сама я освежих, точно днес приключих! Синът много щастлив, легна си по-рано да гледал в тъмното новия тапет с фосфоресциращи съзвездия. Взех го от Мосю Бриколаж преди доста време в България. Дали годността му беше минала  Thinking или качеството му беше лошо, но се измъчих докато го сложа. Добре, че само една стена покривах с него. Остана да закачим релса и да подбера някое декоративно перде, както и да изпера мокета, но това чак след ваканцията.
Утре спрятам багажа и ще отидем да видим малко повечко сняг. Моля се Ели да се навие да ходи на ски училище, иначе никакви ски няма да видя, ще си отвися с нея в подножието на склона Rolling Eyes

# 212
Гуш,много сладки снимки.Ема е порастнала много,амъжът ти е симпатяга.
От мене лек ден!

# 213
  • София
Гушлева, Ема просто ти става копие с всеки изминал ден. Винаги съм казвала, че прилича на теб, но един ден направо ще ви бъркат Wink
Голям смях с шпионката  Laughing Ох, ужас...направо се изприщвам, като чуя за майстори...ужасна работа са.

Августичкееей.Излизай бързо от дупката   bouquet

Феъри, колко ми е познато  Tired Аз не съм излизала от две седмици, освен целево 2-3 пъти. Като затворник съм...най-много да излезнем на двора зад оградата и да гледаме тъжно навън.
Но аз съм изпаднала в летаргия и чакам светлите дни Simple Smile Времето ми минава по-бързо така. Като в транс съм  Laughing

# 214
Ей ме на, тука съм  Hug
Цял ден скиторих и живнах доста-търчахме с часове из парка на Альошата с дребен, който си е вкъщи щото кашля  Crazy
Феъри, колко хубаво си го написала-даже не смея да коментирам. Ама това за американския и българския психоаналитик е култово-самата истина, между впрочем  Grinning
А за грозното и дебелото и т.н.-нит' си грозна, нит' си дебела...ама ми е познато как се чувстваш...донякъде, де Wink Ами нищо-остава ни да чакаме по-добри дни. Както казва Дианчето-ще живеем в летаргия   Hug
Мери, браво на тебе  bouquet И мен много ме кефи да си майсторим разни неща из къщи сами, сега вече почвам да препирам за мебелите на дребен-уникални ще станат, такива идеи имаммммм Party

# 215
Ние сме добре,мисля да ходиме на кафе..

# 216
Най-официално шЪ вЪ замолвам да не разваляте дисциплината. Тук сред нас грозни, глупави, дебели или пък лоши родители няма  Naughty . Нещо пролетно взе да ви тресва  Laughing . Аз понеже съм на диета, имам си нов тренажор и си подскачам из къщи... та ще направя изключение  Flutter .   bouquet .

Августа от Коли е репликата... освен дребния и аз знам филма на изуст  Crazy , ама ме кефи де... малкия като пропусне два, три дни да си го гледа и аз си го пускам на себе си  Laughing .

Хубава вечер!

# 217
  • Варна
грозни, глупави, дебели или пък лоши родители няма  :
Дианка, тука нещо за мене говорите, гледам. Mr. Green
Да си похваля голямото дете. Днес имаше открит урок по плуване. Малко не чува, какво и говори треньорката, обаче се е научила да плува. Много съм доволна и горда с гарджето си.
Иво ходи 10 дни на градина и от утре си е пак у дома. Нещо се сополиви и кашля. По тоя повод съм се отдала на размисли. Аз като почнат да им текат сополи и да кашлят ги спирам от градина и ги лекувам. Много хора, обаче ги водят със сополите и кашлицата. Като накапят сутринта капките и дадат сиропа и готово. Резултата е че моите деца се водят часто боледуващи и със здравословни проблеми, а за останалите казват, че един ден не са отсъствали от градина. Ясно, че всеки си гледа от неговата камбанария, аз просто си разсъждавам на глас.
Малейна, много е хубав сайта. Изчистени цветове и интересен продукт.

# 218
Да си похваля голямото дете. Днес имаше открит урок по плуване. Малко не чува, какво и говори треньорката, обаче се е научила да плува. Много съм доволна и горда с гарджето си.
Иво ходи 10 дни на градина и от утре си е пак у дома. Нещо се сополиви и кашля. По тоя повод съм се отдала на размисли. Аз като почнат да им текат сополи и да кашлят ги спирам от градина и ги лекувам. Много хора, обаче ги водят със сополите и кашлицата. Като накапят сутринта капките и дадат сиропа и готово. Резултата е че моите деца се водят часто боледуващи и със здравословни проблеми, а за останалите казват, че един ден не са отсъствали от градина. Ясно, че всеки си гледа от неговата камбанария, аз просто си разсъждавам на глас.
Браво на Детелинка  Hug Не е малка работа да знае да плува отсега, аз най-много тача плуването от всички спортове  Wink
По втория въпрос-и аз съм почнала да се замислям напоследък, защото случаят е абсолютно същият при нас. Аз малко като се закашля го спирам докато не се оправи напълно, а другите си ги водят-и какво излиза "ама Ники пак ли е болен?", а вътре има деца с антибиотици  Thinking

грозни, глупави, дебели или пък лоши родители няма  :
Дианка, тука нещо за мене говорите, гледам. Mr. Green
Деспина, ти уби с дублика  hahaha Joy Joy Joy

Най-официално шЪ вЪ замолвам да не разваляте дисциплината. Тук сред нас грозни, глупави, дебели или пък лоши родители няма  Naughty . Нещо пролетно взе да ви тресва  Laughing . Аз понеже съм на диета, имам си нов тренажор и си подскачам из къщи... та ще направя изключение  Flutter .   bouquet .
Хихииииии  hahaha Joy Joy Joy Паднало ни е пак алкоФолното съдържание в кръвта, затуй  Laughing

# 219
Бе баш си мислех да се върна да си допиша, че всичко е от нередовното пиене, ама ме превари.  Mr. Green

Деспинкеееееееей..... Деспинке.....  Laughing

# 220
Добро утро!
Ние днес заминаваме за Сандански с Данчо и той е скочил от леглото в 6ч. ShockedМалкото ще го оставим с баба му,че да мога и аз малко да релаксирам.На обяд ще го водя на контролен преглед,че да ми е спокойно-нали до вчера пи АБ!
Относно разболяването и воденето на градина-нямам думи.И аз спирам Даката до пълно оздравяване,ето втора седмица е у дома,но има такива недобросъвестни родители.... Rolling Eyes
Деспинке,нема да говориш глупости. NaughtyБраво на Детелинка,още много да те кара да се чувстваш горд родител!
Сега ме чака най-отвратителната част от пътуването-стягането на багажа,мразяяяяяяяяяяя Sick

# 221
Честит рожден ден, Тиа! Да си все така жизнерадостна, обичана и запази страхотното си чувство за хумор! Бъди много щастлива с любимите ти хора!    Heart Eyes

# 222
ЧРД,Тиа!Пожелавам ти да си щастлива,обичана и много успехи да те спохождат!  bouquet

# 223
ООООООООО, ТИА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, ВИНАГИ ДА ПОДДЪРЖАШ ДУХА ТАКА ВИСОКО И ...НАЗДРАВЕ!

# 224
  • София
Тиа, ЧРД! Бъди много здрава, много усмихната, все така позитивна и чаровна   bouquet Нека днес е един много хубав ден за теб...с изненади, подаръци и много обаждания от приятели (последното за мен беше най-хубавото на денят Simple Smile)

При нас...няма какво да кажа  Rolling Eyes И да се похваля на всички, чиито деца не ядат зеленчуци как Любака изяде няколко  Crazy Нарязах на кубчета домат и краставица и сложих една лъжичка майонеза...изяде всичкооо  Grinning Нищо друго..освен малко сол. Очарована съм и от днес започвам така да му давам  Grinning Днес ще добавя и малко червена печена чушка, която преди ядеше, а сега отказва.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт