На всички болни - бързо оздравяване!
Тази седмица в градинката на Вали групите са сборни, заради намаления брой деца.За съжаление повечето са болнички.
А спалнята на Жоро, след толкова много години чудене, запретнах ръкави и сама я освежих, точно днес приключих! Синът много щастлив, легна си по-рано да гледал в тъмното новия тапет с фосфоресциращи съзвездия. Взех го от Мосю Бриколаж преди доста време в България. Дали годността му беше минала
или качеството му беше лошо, но се измъчих докато го сложа. Добре, че само една стена покривах с него. Остана да закачим релса и да подбера някое декоративно перде, както и да изпера мокета, но това чак след ваканцията.

Аз не съм излизала от две седмици, освен целево 2-3 пъти. Като затворник съм...най-много да излезнем на двора зад оградата и да гледаме тъжно навън.
Времето ми минава по-бързо така. Като в транс съм 

Ами нищо-остава ни да чакаме по-добри дни. Както казва Дианчето-ще живеем в летаргия 
И мен много ме кефи да си майсторим разни неща из къщи сами, сега вече почвам да препирам за мебелите на дребен-уникални ще станат, такива идеи имаммммм
. Нещо пролетно взе да ви тресва
.
.
, ама ме кефи де... малкия като пропусне два, три дни да си го гледа и аз си го пускам на себе си
Не е малка работа да знае да плува отсега, аз най-много тача плуването от всички спортове 

. Нещо пролетно взе да ви тресва
.
.
Паднало ни е пак алкоФолното съдържание в кръвта, затуй
Браво на Детелинка,още много да те кара да се чувстваш горд родител!
Нека днес е един много хубав ден за теб...с изненади, подаръци и много обаждания от приятели (последното за мен беше най-хубавото на денят
)
Нарязах на кубчета домат и краставица и сложих една лъжичка майонеза...изяде всичкооо
Нищо друго..освен малко сол. Очарована съм и от днес започвам така да му давам
Днес ще добавя и малко червена печена чушка, която преди ядеше, а сега отказва.