Изпитвам огромен гняв към майка ми

• 7 038
  • 88
  •   1
Отговори
# 30
Ох и аз щях да откача. Не че косата няма да порасне, но откъде на къде ще взема решения през мен. О не, да не се говори. Отговори от рода Е, аз пък тъй съм решила, не приемам. Аз давам правилата, който иска да ги спазва хубаво, който не - да стои настрана. Никого не задължавам с нищо. Свекърва ми едва ли би имала смелостта да направи каквото и да е на детенце без да пита около 100тина пъти, за да е сигурна, че е разбрала правилно.

# 31
  • София
 Нормално е човек и на майка си да се разгневи.
Къдриците пак ще израстат,дано и майка ти е разбрала ,че прекалява.
Ние бабите сме несъобразителни понякога,както и вие дъщерите ,но е по добре решенията за детето да се вземат от майка му ,а не от бабата.Аз не бих си го позволила.

# 32
  • Galaxy 13197853088
майка ми иска д апробие ушите на щерката, жена ми я подкрепя, а аз съм против. очаквам скоро да я свършат тази работа тайно ... да ги намразя ли?

# 33
майка ми иска д апробие ушите на щерката, жена ми я подкрепя, а аз съм против. очаквам скоро да я свършат тази работа тайно ... да ги намразя ли?
Пусни тема с анкета! Joy

# 34

Абсолютно е задължително, според мен! Mr. Green Своеволия разни! Ти баща ли си, или лукова глава?

# 35
Съюз с тъщата дали няма да свърши работа? Thinking

# 36
иначе когато свекърва ми заведе щерка ми да и продупчат ушите /без мое разрешение/ трябваше да се подлудя от яд, нали Wink!

Майко мила, за такова нещо вече.... ще има трупове, образно казано, ако се случи на мен Twisted Evil

Е, чак пък трупове - виж един огромен скандал е ОК. Иначе и на това има решение /ако не искате обици/ - сваляте ги и ушенцата сами ще зараснат. Най-доброто отмъщение  Grinning

# 37
и със скандали и с приказки не ми обръщат мн. внимание свеки ама кой както си го направи др. не може
търпя, търпя, те си се месят правят си по тяхному и аз като не издържа някой пъ и избухна и изляза крива или си викат ще ми мине
но това е  една др. тема

# 38
  • София
Само да поясня, че майка ми по принцип не ми гледа детето!
Разбирам някой баби, които са постоянно с внуците си и едва ли не чувстват, че имат някакви правомощия, но при нас не е така. 
Не я беше виждала от 1 месец.
Оставих я буквално за няма и час и да си я взема после без коса!
Но прави сте, че е коса и ще порасне.
Пък и така като получавам разбиране  и ми олеква!

# 39
wild flower ,мина ли ти яда към  мила твоя  мамо,сладка и добричка?  Wink

Че на мен ми е много смешно и в тази тема.  Heart Eyes Не за друго,а защото  аз пък сама си  окастрих  сина ми веднъж ,когато бе на околко 3 годинки.  Тогава мъжа ми бе бесен както ти си в момента. Подстригаме си детето 0 номер и  изглеждаше доста зле  тогава  ,че и децата го питаха дали има въшки.   Joy  Ама минало заминало,не се ядосвай за такива маловажни неща. Hug

# 40
Току някоя бабичка изтрещи и грабне ножиците. И преди е имало такива теми, а и моето дете е минавало под ножицата на майка ми и приличаше на идиотче с подстрижката, която му беше спретнала. Трябваше да го острижа гола глава. Неприятно е, но какво да правиш - не можеш да му залепиш отрязаната коса. Едва ли ще посмее пак.

# 41
Миналата година нашите си позволиха подобно нещо  Confused Като видях малкия и щях да припадна - отрязали му бретона до дъно  ooooh!
Така съм викала и после мърморих с месеци ... Влизал му бил в очите ...
Сега като си спомних и пак се разтрепервам ...
Не се ядосвай , косата ще порасне ... но те разбирам , наистина ...

# 42
  • Монреал
О да, кофти номер  Tired На мен мъжът ми го спретна - прибирам се от работа и мъника минат с машинката и двамата доволни доволни се хилят  Laughing А пък аз исках да му пусна по-дълга косичка поне през зимата да се нарадвам, иначе лятото го подстригваме, че много се поти.
Е яд ме беше, ама ми мина бързо, но виж ако майка ми го беше спретнала този номер, сигурно щях да се разбеснея. Понякога им е трудничко на някои баби да разберат къде са границите баба-майка.

# 43
E, не е отрязала главата на детето!
Чак пък толкова нерви за една коса, която ще порасне скоро.
Изляла си гнева си и е време да се успокоиш.
Дано само такива проблеми да имаш!

# 44
Въпроса все птк е в това , че бабите нямат право да вземат такива решения . Нямат право да си позволяват подобни действия зад гърба на майката ...
Може да е само коса и да порасне , но майката ще си го гледа обезобразено няколко месеца  Confused
А утре на бабата , какво ли ще и хрумне ?

Общи условия

Активация на акаунт