"Лицето на другата"-БТВ,от 2-ри февруари,13:30ч

• 47 598
  • 354
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
Когато Роберто четеше и-мейла от Аналия на Чаникуа, той спомена че й е обещал нещо, но понеже не се задълба в обяснения и аз не се замислих какво ли е обещал. След това никъде не се споменава за размяна. Но Мариана не беше изненадана като я видя.

# 256
  • Варна
Прочетох и аз финала(останах без очи),не ми стана ясно обаче,защо накрая А се пръква отнякъде с лицето на М?Днешната серия нещо постна ми се стори...Даваха само Даниел,Сара и Рики какви ги цапаха май...
Прочетох и аз финала(останах без очи),
ooooh!Да не би да се опитваш да четеш буквите както са си бели? Маркирай текста и ще станат четливи. Peace
Не се пляскай по челото,човек се учи.Някои не знаят как да го напишат в бяло.Сега да обяснявам,че нямам батерии за мишката и едва чета,движейки с клавиатура,отде да се сетя как да маркирам...Копчетата не са ми слабост и туйто!Добре,че жертвах батериите на фотоапарата,нямаше да мога и да публикувам(ама пак късно)... Peace

# 257
  • Варна
Прочетох и аз финала(останах без очи),не ми стана ясно обаче,защо накрая А се пръква отнякъде с лицето на М?Днешната серия нещо постна ми се стори...Даваха само Даниел,Сара и Рики какви ги цапаха май...
Прочетох и аз финала(останах без очи),
ooooh!Да не би да се опитваш да четеш буквите както са си бели? Маркирай текста и ще станат четливи. Peace
отде да се сетя как да маркирам...
Ctrl+A

# 258
  • Варна
 newsm10  И край на спам-а!

# 259
  • София
Вчера не гледах - коя серя беше да си намеря да прочета ?

# 260
  • Русе
134 серия
Кармен похищава в собствената си къща Ернесто и Йоя!

Дон Ернесто и Йоя са изумени да видят Кармен в къщата. Освен това, тя се държи мило с тях, все едно нищо не се е случило. Двамата разбират, че Кармен е заключила всички врати и е отрязала кабелите на телефона, за да не могат да се свържат с никого. Освен това, Йоя и Ниевес (шофьора) вярват, че Кармен иска да ги отрови с храната, която им приготвя.

В това време, отец Бенито разказва на детектив Браун, че е присъствал, когато Кармен е убила майка си.

От друга страна, истинската Аналия решава да продължи с мисията против Монтана. Тя му се обажда, за да му каже, че се връща при него. Аналия му казва по телефона, че тя се крие от полицията и му разказва, че полицията са намерили нейна двойница, за да се опитат да го арестуват. Рики вярва на думите й и приема да се срещне с истинската Аналия.

Благодарение на Вики и Мигел, Даниел успява да получи контрол над компютърната програма, с която Монтана и Сара „перат“ пари.

Междувременно, Китаецът моли Кристофор да избяга от Монтана, защото шефът му иска да го убие, вярвайки че иска да го предаде. Кристофор не е съгласен да си тръгне, уверявайки Китаеца, че никога не би ги предал.

Монтана се опитва да убие Ана (Мариана), но е неспособен, защото тя е с лицето на жената, която обича. За това я затваря в една стая, оставяйки я да умре там малко по малко.

Аналия отива в дома на приятелката си Чаникуа, за да убеди Рики, че се е скрила при член от бандата.

С помощта на Марлене и Роберто, Д-р Армандо отива на тайното място на сина си Рики, за да подмени Мариана с един от клонингите си, който е труп с лицето на Аналия.

# 261
  • София
OOOOOOOOOOO ДНЕС с този втори , трети или не знам си кои клонинг ми стана като фантастика - интересен ноооооооооо , колко ли клонинга има Аналия ? А  и защо Марлене помага на тях ? Нещо не разбрах , може би, че не гледах внимателно  Rolling Eyes!

# 262
  • Русе
reniris, не видя ли оня ден в тайната лаборатория колко клонинга имаше  Mr. Green. Една армия Аналии имаше  Laughing
А за Марлене още не са разкрили защо помага на доФтора.

# 263
  • София
  bouquet ми не изпуснала съм серията вероятно  Rolling Eyes с многото клонинги , но тези клонинги все умрели ли ( почти) хора са били ? и щ'о точно Аналии ? И как Роберто е участвал само на едно клониране и то б'аш на Марияна ииииииии до сега не е открил другите клонинги - а те всъщност живи ли са ? Според мен ( лично мнение не ангажирам никои с него ) има много не обмислени неща на сценаристите , но АЗ го гледам филма с интерес и ще продължа въпреки не отговорените ми въпроси ! Hug

п.п. вярно е че от време на време изпускам по някоя друга серия , но все пак пишете ме и мен към групата на феновете !

# 264
  • Русе
Значи в 133 серия доктора разкри на Роберто тайната си лаборатория. Вътре осеяна с клононги на Аналия. Малко са умрели всичките и затова доктора жертва един за да измъкне Марияна. Доки си призна че търси тайната на вечния живот и затова клонирал. Пък защо Аналия,   newsm78щото тя му попаднала в ръчичките  Mr. Green
Филмът заприлича на Междузвездни войни, фантастика отвсякъде  Laughing

# 265
Филмът заприлича на Междузвездни войни, фантастика отвсякъде  Laughing

smile3521

# 266
  • София
аз го  гледам с интерес въпреки всичко де  Mr. Green филм - кое обмислено кое не - все пак са 170... серии

# 267
Ние днес до коя стигнахме че им изгубих края newsm78

# 268
  • Русе
137 е днешната  Peace

# 269
  • София
ооо има още 30 серии-леле колко са го разтеглили тоя филм...

Общи условия

Активация на акаунт