"Лицето на другата"-БТВ,от 2-ри февруари,13:30ч

• 47 423
  • 354
  •   1
Отговори
# 135
  • София
ПОЧВААААА Mr. Green
 Shocked А?
На кои са тези деца при мястото на местопроизшествието които видя Марияна (или Анна)

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 13:43 от reniris

# 136
Незнам, какви са, но ще има някакво развитие с тази изчезнала жена. Може и тя да се окаже жива Thinking

# 137
 Shocked Аз съм "леко" в потрес....... В началото на епизода подозирах че е жива, но сега съм изумена............  #Crazy

# 138
  • София
аха ... ми те станаха две Аналий - нещо не разбирам - тогава защо му трябваше на Армандо да разкрива истината ...или част от истината на адвокатката ? и как е направил две лица еднакви като само едната операции даваха- а'бе филм сапунка - ще дойде двуличник този доктор
..... а да гледаме !

# 139
  • София
Shocked Аз съм "леко" в потрес....... В началото на епизода подозирах че е жива, но сега съм изумена............  #Crazy
ми то живата може да се окаже истинската Аналия , а починалата жена да е ... оффф не знам нещо не ги свързвам нещата

# 140
 Марияна е ясно коя е! "Новата" е истинската Аналия, а умрялата е майката на девойката!  Peace

А тоя доктор.........  newsm78

# 141
  • Разпиляна във въображението
Малко да изпусна и то какво станало Shocked

Някой може ли да ми преразкаже с няколко изречение как се стигна до този обрат Praynig

# 142
леле,ама този Армандо,какви са тези неща
и най накрая Марияна си спомни  Laughing

# 143
  • Русе
И на мен малко кофти ми дойде това с истинската Аналия. Ама нали чета предварително какво става. Досега са пуснали до 125 серия. И доста са го оплели  Naughty

# 144
А възможно ли е тази новата Ана да е третата жена с нейното лице Thinking
И всъщност истинската Ана да не е жива Thinking
Или тази упоената да е истинската Ана Thinking

Ох омотах се и аз, докъто разбера кой кой е.
Едно е сигурно, че ни предстоят интересни серии!

# 145
Хайде някоя да се смели над мен и да разкаже. Освен тази Ана, която избяга има и друга ли?

# 146
  • Русе
Прогребана е убитата жена, майката на онова момиче. Аналия и Марияна са живи, но с едно лице.
сега не ми зарежда линка от където чета. После ще го пусна за тези които искат да знаят какво става нататък.

# 147
А коя е убитата жена и детето й и как така влязоха в сериала?

# 148
Miriel накратко се оказа, че Д-р Армандо крие жива истинската Аналия. Роберто(ако не греша името) го разкри и отиде да види какво става. Тогава тя избяга. Обаче е доста упоена от доктора и незнам дали си спомня нещо. Това е!
eli_dechkin ще съм ти благодарна да споделиш от къде черпиш информацията си, когато имаш възможност.

# 149
  • Русе
Нали все някой труп трябваше да погребат за да може двете главни героини да са живи. За убитата жена не се споменава по нататък.
Има някакъв проблем със сайта и щом се оправи ще го пусна. Ако разказвам сега,някои може да се разсърди.

Общи условия

Активация на акаунт