Почистване на керамичен котлон

• 110 898
  • 130
  •   1
Отговори
# 30
Моята "стъргалка " я имаме с печката /горение/. Подобна видях, че има на Технополис. Там продават и резервни ножчета. Ако има кипнало нещо върху печката /загоряло/-изчиства перфектно. Напръсквъш първо с някакъв препарат да се накипне /аз ползвам lex/ и после със "стъргалката"- всичкия загар пада с нея.
Забравих да кажа, цената им май беше 10 лв.

# 31
За гъбата на Сано и аз съм много доволна, но не съм я използвала за котлоните Hug

Пробвай!В началото ме беше страх,че може да изтрие кръговете,но явно много добре са "нарисувани"(дано ме разбра,че как обяснявам... ooooh!)и не ги трие.

Гъба на Фино и други марки на съм ползвала,незнам как почистват,но на "сано" определено не свършва от първия път.

# 32
 Меглио и стъргалката Peace
Като капне нещо,първо напръсквам,но гледам плота да е още топъл,после изстъргвам.От опит знам,че е по- лесно с топъл плот.Е,има малко изпарения,но се чисти лесно Peace 
Аз също не получих стъргалката с плота(AEG),купена е допълнително.

# 33
И аз чистя с Меглио и стъргалка.

# 34
Меглио и стъргалката Peace
Като капне нещо,първо напръсквам,но гледам плота да е още топъл,после изстъргвам.От опит знам,че е по- лесно с топъл плот.Е,има малко изпарения,но се чисти лесно Peace 
Аз също не получих стъргалката с плота(AEG),купена е допълнително.

Обезмаслителя винаги се ползва при топла фурна и топъл плот. Поне на моя отзад така пише.   bouquet

# 35
Към моя котлон и фурна Индезит,нямяше стъргалка Crossing Arms
Засега чистя с COLLO Glas ceramic,но след всяко готвене с много малко от препарата натърквам и после истривам с сухо.Не съм пробвала Меглио,но след като попрочетох мисля и него да го пробвам.Иначе да ви кажа от един тиган ми се надраска леко плота,неизбежно и много гадно,не се оправя по никъкъв начин.Само хубави тигани трябва това е-мисля да прочета темата за тигани тенджери и др.такива да видя да ги сменя малко. Peace

# 36
  • в Tara
темата не беше ли как да си почисти момичето плота от захарта.

в крайна сметка, успя ли?

# 37
  • София
Почти всички от вас изброени препарати съм ползвала, но най-много съм доволна от лилавия ЦИФ - всичко ми почиства.

Моят плот е Кьортинг, нямам стъргалка, но ще ида да си закупя една, дано намеря.
Покажете моля ви, се някоя снимка на тази стъргалка Praynig, та да знам какво да търся и за какво да гледам в магазините.

# 38
  • София
Да покажете, и аз нямам в комплект с плота, а като тръгна да търся нямам на идея какво и как изглежда. #Puppy dog

# 39
  • Бургас
Здравейте.Моята стъргалка е ето тази:
http://img216.imageshack.us/img216/8652/imgp1413dx6.jpg
и вървеше заедно с ето тези котлони и фурна:
http://img217.imageshack.us/img217/3970/imgp1414gj5.jpg
Почиствам с "Медикс" или "Циф".Засега с Цифа положението е най-блестящо.

# 40
Стъргалката беше комплект с готв.печка. Виждала съм в Технополис същите.

# 41
  • София
Здравейте.Моята стъргалка е ето тази:
http://img216.imageshack.us/img216/8652/imgp1413dx6.jpg
и вървеше заедно с ето тези котлони и фурна:
http://img217.imageshack.us/img217/3970/imgp1414gj5.jpg
Почиствам с "Медикс" или "Циф".Засега с Цифа положението е най-блестящо.

Благдаря ти много. Сега знам как изглежда и ще си търся.  Hug

# 42
От известно нреме и аз ползвам показаната стъргалка - чудесно почиства Peace за мен това е решението. няма препарат,к ойто да се справи по-добре Naughty

# 43
  • На земята, която е всъщност звезда.
Само Астониш, паста, в една синя четвъртита кутия. Намазва се хубаво плота, оставя се 30- ина минути, или повече ако забравя  Laughing, и после с гъба и вода. Плота е като нов, изобщо не се налага да се ползва стъргалка. Честно казано бях забравила за това уредче, тази тема ми го припомни.

Да допълня, пастата е портокалова, може да се ползва за почистване на всичко. Специално за стъклокерамиката е обяснено как.

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 12:38 от вселена

# 44
  • Варна
Аууу, ще търся и аз такава стъргалка. Към моите Дипломат нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт