Почистване на керамичен котлон

• 110 949
  • 130
  •   1
Отговори
# 45
стъргалки съм виждала и в специализираните по.малки магазини за препарати.Това е единственият начин за ефективно почистване.С препаратите се поддържа леко зацапан плот. Моята стъргалка беше също към плота ми- bosch= Скоро сменях ножчето,което прилича на бръснарско.Тези бели гъби на "сано" от къде?Препаратите на тази марка са много добри. Аз ползвам тяхният за почистване на кожа, както и за дърво.

# 46
Почиствам ги с Меглио или Медикс.

# 47
чистя с медикс

# 48
 jejinka ,аз също се интересувам успя ли да изчистиш плота от захарта?

Ползвам на д-р Бекман Peace.Много икономичен, съдържа масло от жожоба,което образува филм върху почистения плот и защитава от загаряне,като следващото почистване е по-лесно.Стъргалката - само за наслоени и  грапави петна.Без нея,според мен, не може да се поддържа плота в идеален вид.

# 49
Очевидно са ме прецакали,нямам стъргалка към плота...А и да е имало,сигурно сме я изхвърлили заедно с кашоните оше преди три години...Но пък,както казах, "Смак" ми върши идеална работа.

# 50
Купувах един специален препарат за витрокерамика,но пробвах и  с обикновена гъба с веро,след това подсуших с вестник и се получи перфекциозно:)Така,че...май по първобитния начин се получи много по-добре.

# 51
jejinka какво стана с плота? Изчисти ли го?
Не Sad Но и не бях влизала тук да следя темата, да си призная, предадох се без бой  Embarassed
Имам към котлона стъргалка и се раздадох с нея, но накрая остана еднп петно, което дори не е релефно ... Смятам да пробвам с нов препарат, досега само с Медикс съм го чистила и нямаше проблем.

# 52
аз съм безкрайно доволна откакто имам стъргалка - само нея и гъба ползвам безпроблемно

# 53
  • Пловдив
Стъргалки за плот продават в Технополис-на стелаж до готварските печки са.

# 54
  • софия
И аз от както си купих стъргалката се родих направо.

# 55
  • Варна
аз съм безкрайно доволна откакто имам стъргалка - само нея и гъба ползвам безпроблемно

Къде във Варна да си намеря? На едно място ми казаха, че поръчвали окло 15 лева била. Кой къде е виждал?

# 56
  • Пловдив
sea woman ,едно мнение преди теб писах,че има в Технополис.

# 57
Аз също използвам Медикс и съм доволна, но има няколко малки петънца, които ме съмнява, че и тази стъргалка ще изчисти Thinking. Номера е да се чисти постоянно, а не да се оставят мизерийките и да се ползва пак котлона. Имам съмнения, че моите петънца са останали от това Thinking.
Elfita, леко раждане Peace!

# 58
  • София
И аз почиствам с Меглио и Медикс (за загорели мазнини, с фурна на картинката, сивия). Обаче с него накисвам. Поливам в/у петното и оставям половин час. Направо го разгражда.
С Меглиото - по ежедневното почистване. Но за загорелите щуротийки няма нищо по-добро от сивия Медикс (с накисване).

# 59
  • Варна
sea woman ,едно мнение преди теб писах,че има в Технополис.

Прочетох.  Wink Но Технополис - Пловдив или Технополис - Варна? Може У нашия да няма. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт