..::Имаме 102 чифта арабски пантофки, за да посрещаме скъпи гости::..

• 22 477
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Привет момичета

латея-това сфънж ли е? Точно тази сутрин- в Снега  #Crazy хвърчах да купувам мекички...от няклко дни ги сънувам....

Алба-къде си и ти...Рали доколкото знам си защитава дисертацията и знм че ще е защити отлично-   bouquet

Аз пък се пънех пънех и...не разгадах загадката...чак и кибртени клучки нареждах...Другата обаче -вече ще позная!

# 196
Дина , да вали сняг / дори и в момента/ при нас не е супер страхотия ...но все пак..Децата им се размина у-щето.. Simple Smile не е чудно че вашия татко е с канселиран полет....до колкото знам до вторник ще е така и после само дъждец по малко. искам слънце и пролет аз вече....не сняг.  

Лилии къде си, отивам да си правя бял чай. Wink

# 197
  • Varna
Латейкааааа,
със тез палачинки уби вожда. Да му мисят муцките дето са на диета-ама те героини шЪ устискат. Много съм глезена аааааз познааа Wink
Монсунче права си за Родопите ама да не отприщвам темата пак, шЪ ма бИИти Blush Ако нямат нищо против сладураните тука ще говорим. А там имаме и една явка на наш човек от темата, тя си знае коя е и колко монго още може да говорииии за Родопитееее Wink Нея я чета преди даже да ви открия Hug
Dtti- верно, че беше -сабах алхер- Той дядко ми знаеше и арабски и турски и от него съм го чувала. Много рано си отиде чевечеца, нямах време да науча повече. За мусаката наскоро научих но май на Египетсти беше и казаха, че означава истуден. Ама аз мусаката си я хапвам топличка Simple Smile Цар съм на мусака да сЪ пУФалЯ  аз Blush
Дина питай за Родопи за Копривщица насреща съм
Латейка за Турския бягай на Хоби от нашия форум.- момите там са чудесни. Радвам се че има толкова хубави хора Simple Smile
Дина, времето натам е много лошо наистина. Синат ми тази сутрин е гледал във интернет новини а аз преди малко за Франция. Така, че и аз си канцелирах полета за там.  Ще се оправи времето и ще се прибере твоето момче. Поне знаеш, че не е във въздуха.
Миналата седмица аз 3  дена се бях побъркала да го мисля моя човек
Пък как немога да се сетя какво да ти предложа за Свети Валентин.
Последния път когато лИбовта ми си беше във България    бях декорирала къщтата със балони сърца и надписи специално за него и една красива торта във вид на сърце имаше-розова, шампанско намерих със златни частички във него.
Аз съм много романтична Blush Дано съм ти подсказала нещо Simple Smile
Хайде пак доскоро момичета Hug

# 198
  • София
Здравейте пак,
Монсун, не са те изпреварили..дерзай! Wink
По повод решението на Латеа, приемам го за 100% вярно, тъй като не съм отбелязала, че новополучените 4 квадрата трябва да са с еднакви размери.. SadАма това последното не пречи тя пак да се пробва! Hug
Деси,при такъв тип задачи  по подразбиране се иска при пренаместването  и образуването на новия брой фигури да са включени абсолютно всички клечки, т.е да няма остатъчни..Докато, ако правилно съм разбрала, при  предложеното от теб решение, остават такива, невключени в образуването на квадрат!Така ,че давай и ти...Поизпотете се още мъничко! Party

# 199
А имаме ли право да сформираме например триъгълник? Или само четириъгълни фигури? Или може ли да има клечки несформиращи затворена фигура, но с непроменена позиция?

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 14:15 от Latea

# 200
  Мммм , Делта- наистина много романтично си подходила- допада ми идеята , проблема е че по график той на 14-ти отново ще е в Лондон и евентуално на 16-ти може да празнуваме и приятелката ми , предложи да стои с малкия вечерта а ние да излезем , че не помня от кога не се е случвало Rolling Eyes Но ако не се прибере до довечера , целият му график може да се обърка , така че нищо се не знае...

Хари до утре ли имаш предви д, че ще вали или до другия вторник?
 При нас вече през деня си е доста топло... Само вечер се захлажда...Дано и при вас да има повече слънчеви дни след този снежен сюрприз Hug

Ди - радвам се за бебчо, че като знам при нас колко дълго продължи този неспокоен сън... ooooh!

# 201
Сакън Дина ...до другия вторник Mr. Green, не мило до утре...поне така чета . Peace
Вие каво правите като сами с малкия , разходки...? или ''спортуваш'' по вашите молове.

И аз сега като видя стюардеси...се сещам за теб. / ама не всички са така хубави като тебе. Simple Smile/

# 202
като сте по4нали със снега-тази  сутрин сънувах 4е тук вали сняг-но толкова обилен,ппрез живота си не бях виждала -дори го заснимах с камера за да го пусна да го видите.Гладна кокошка просо сънува Mr. Green
моми4ета можем и да направим тема за арабският -по идея на турския,само ,4е тук проблема е друг -книжовен или диалект,и ако  диалект кой от вси4ките newsm78

катенце събери и останалите кюрдски снахи ,няма да е лошо и малко кюрдски да нау4им

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 14:10 от dtti

# 203
  Хари Laughing ами знам ли?
  Когато сме сами с малкия до сега обикаляхме Моловете- да - поне последния месец беше така- и там го водя в Fun corner или там както му се казва... Или се разхождаме по малко , но само в района около нас- онзи ден направихме сефтето на една игрална площадка , но беше пусто...Или ходим на гости у приятели- там има и дечица ... Но от другия месец вече ще има повече разнообразие- басейни , плаж , разходки по крайбрежната и Лунапарк...

Онзи ден ми споменаха за някаква нова чартърна авиолиния тук , като се лети 2 седмици, после се почива 2 седмици... и от тогава ми се въртят едни мисли в главата... Thinking Не съм на ясно как точно може да стане с малкия , но ми стана ясно , че не ми е минала крастата по летенето Laughing

# 204
Пробвам се и така... Ако не е вярно, не знам  ooooh! Отивам да уча.. Не ми давайте да стоя тук.  Blush
или така

# 205
Ти си знаеш Дина / за работата/ ...връщай се само ако наистина ти го искаш , иначе се наслаждавай на спокойните си дни....няма лошо. Peace Пък и ако тръгнеш сега...кой  ще приготвя такива страхотии -вкусотии....  За всичко има време..знам че ти ще си го усетиш сама ..кое ,кога , как. Peace

и ние тука чакаме по топли дни за разходки, лунапарк..т.н.   ама ще почакаме още малко  Crazyто се е видяло...

Идеята за арабски е супер, давайте. Peace

# 206
  • София
Латеа, марш да учиш... WinkЗагадката после ще я мъчиш. PeaceКакто казах на Деси по-горе, подобни решения не се приемат, тъй като има остатъчни клечки.Следва да включите всички клечки до една в образуването на 4 квадрата с еднакви размери.Твоята загадка изглежда страхотна, но аз бягам да бачкам... SadВечерта чак  ще се помъча над нея!
Тръгвам...

# 207
Ох,какви загадки бе хора,не мога да се съсредоточа да ви прочета постовете от писъци на гонещите се девойки,дистанционните и на двата телевизора пак са на парчета,телефона ми също  #Cussing out
Подарявам момичета на 6 и 2 год  ,пишете ми на лични за повече инфо и снимки  Crazy

При нас се облачи,дано не застудее пак,че умирам,сняг не ща,искам плаж!

Белия чай не е лош.За моя изненада има мирис на кайсия.
Пише,че се прави от крехките връхчета на зеления чай.
ей този е,по-хубав е от зеения,но Хавай е къде къде по-ароматен

http://plaza.fi/s/f/editor/images/Lipton%20White%20Tea.jpg

Какво стана с Амал и бебката newsm78

# 208
Лили, тук пише, че белият се прави от неразлистените пъпки на същото растение като зеления и черния чай.  newsm78 Ако някой е по-наясно, нека сподели. Ще е интересно.

http://www.twiningsusashop.com/f06228.html

А ако има любители на черен чай, препоръчвам този.  Heart Eyes В нас пием такъв, откакто се помня, защото баба ми и дядо ми пиеха такъв всяка сутрин. Има много приятен аромат на бергамот. Какъвто и да пия, все към този се връщам.  Heart Eyes

http://www.twiningsusashop.com/earl-grey-2200.html

# 209
Момичета, много сте активни  Shocked за един ден сте написали толкова много постове, но аз успях да прочета всички  Simple Smile

Благодаря ви за топлото посрещане   bouquet

Латеа , радвам се, че сме от един отбор (но кой по–точно). Май ще те разочаровам, защото не мисля, че ще успея да  пиша редовно. В момента почва сесията и трябва да се учи, но след това може би  Simple Smile
Тук да вмъкна и отговора ми към Олд–спорт, че двамата с хабибито учим в Германия.

dtti шукран за хубавото обяснение и темичката за Биляд ашшам. Много беше интересно да я прочета, макар че повечето участници в нея бяха от ливан и сирия.  Като имам повечко време сама ще се разтършувам за други подобни  Simple Smile

Идеята за тема с учене на арабски е стархотна...аз имам голямото желание да почна и съм твърдо за. Но наистина различните диалекти са проблем  Thinking

желая ви прекрасна вечер, аз ще се отдам на ученето!

Общи условия

Активация на акаунт