ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 8.....В ОЧАКВАНЕ!!!

• 16 020
  • 217
  •   1
Отговори
# 90
Затвърждавам мнението си, че Юруков страшно ми прилича на Мариус Куркински Peace
Погледнала си блога, нали;)
Още някой ми го каза, че си приличат. А и аз постоянно бъркам Мариус с Иван, макар и само на една снимка, засега;)

# 91
  • Разпиляна във въображението
Затвърждавам мнението си, че Юруков страшно ми прилича на Мариус Куркински Peace
Погледнала си блога, нали;)
Още някой ми го каза, че си приличат. А и аз постоянно бъркам Мариус с Иван, макар и само на една снимка, засега;)

Още в самото начало писах в темата, че си приличат. Снимката в блога ти го потвърждава Laughing

# 92
Аз понеже сега от повторенията гледам за първи път, а покрай децата и кое не чуя, кое не видя.... та пак ще питам за изясняване на картинката.... Тоя Валери в сериала гей ли е?

# 93
  • Разпиляна във въображението
Аз понеже сега от повторенията гледам за първи път, а покрай децата и кое не чуя, кое не видя.... та пак ще питам за изясняване на картинката.... Тоя Валери в сериала гей ли е?

Засега само гадаем. Всичко се основава на погледи и недомлъвки между него и Крис Thinking

# 94
Засега само гадаем. Всичко се основава на погледи и недомлъвки между него и Крис Thinking

Да, и аз заради това се усъмних. На нещо такова ми мирише.

# 95
  • на плажа
 И ние се съмняваме ( с мъжът ми), ама не ми се вярва. Според мен е трик на сценаристите, а ще се окаже нещо друго.
 А какво мислите за Пецата, съкилийника на Андрей?

# 96
Цитат
Цитат
Засега само гадаем. Всичко се основава на погледи и недомлъвки между него и Крис
Цитат
И ние се съмняваме ( с мъжът ми), ама не ми се вярва. Според мен е трик на сценаристите, а ще се окаже нещо друго.

Валери е гей. Той просто крещи "искам да скоча на Крис!" Mr. Green
Не е трик на сценаристите, спокойно;) Имам си сигурен източник Mr. Green
Още повече, сериалът се прави по немския, а там има либе капъл Кристиян и Оливер. Наще даже имената не са се постарали да сменят Mr. Green

# 97
  • гр. Пловдив
И аз тук да ви следя.  Flutter

# 98
Ух, викам си- какво стана, да не изчезнаха фенките на сериала, а то цяла нова тема сте заформили.  Laughing

# 99
Ух, викам си- какво стана, да не изчезнаха фенките на сериала, а то цяла нова тема сте заформили.  Laughing
фенките само чакат пролетта- да се разпукат Mr. Green
Ох, днес се оплаквах, че толкова я чакам тази 59-та серия , а то я дадат Валери, я не, за този никъв половин час;(

# 100
Ааа, тук сме.  Hug
Аз повечко чета, не пиша в темата.
Но като пуснат филма пак... тогава ще се развихря, обещавам.  Mr. Green

# 101
  • Вече в моята си приказка...
Айдее, вече официално го съобщават в рекламите от 2-ри Март! Честито! Ще чакаме, ей сега ще дойдеее, няма да го усетим. Аз по принцип чакам идването на м. Март Laughing

Най-сетне конкретна дата! Дали от тогава няма да тръгне и някое реалити - я Страх, я Вип Брадър newsm78

# 102
А може и двете да тръгнат...  Thinking

# 103
http://kafene.bg/?p=article&aid=4974#1
хайде на интервютооо Mr. Green

хм, кво му стана на тоя сайт..допреди час работеше.. Sick
затвориха кафенето по никое време:crazy:

Хайде, ставайте! Отвориха кафенето за Свети Валентин! Или за Трифон Зарезан, не знам. Ще се разбере докъм вечерта Mr. Green
Черпя всички по едно дълго черно кафе newsm03

а тук ново! ново! статийка за Любомир Ковачев- Крис Mr. Green http://www.slava.bg/profiles/354.html

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 11:41 от slashchrisvalery

# 104
  • Хасково
Цитат
Абе може малко повече да се понапъне в ролята си на Крис. Препоръчвам повече движение в кадър и малко повече игра с лицевите мускули.
Слаш, това май си ти?  Simple Smile
Дано само някой да ги чете тия препоръки. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт