Ей го иде малък Сечко, щурее варненскиЯ дечко!

• 16 629
  • 309
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от мен.
Нямахме проблем със снощния сън, обаче тази сутрин не иска и не иска да спи. Вече стана 11 и още си играе в кошарата. Да не би да иска да минава на спане 1 път на ден, направо не знам. Така хубаво си бях свикнала  Sad

Изчистих си кутията, чакам счетоводните питания  Wink

# 196
  • Варна
Добър ден и от мен  Hug
Ей много е гадно времето  ooooh!  Гадост, а така ми се разхожда.....
Ние почти сме готови за бебка само ваничката със стойката не сме си взели но сме я харесали и само трябва да идем да я купим и матрак още нямаме , но и него знаем от къде... Та сме готови и за сега  Hug  Сега съм доволна и спокойна и искам само да се разхождам че нали било добра тренировка за мамите които ще раждат нормално  Mr. Green
Иначе напоследък спя нормално,да не повярва човек, а за счетоводния проблем, май се оправих но ще те питам и теб за сравнение на версиите  Whistling
Лек ден, макар че е гаден  Hug

# 197
Цвете, нали може и така Wink, Честита месечинка  bouquet

И Дидинка днес много спа. Откакто спя в другата стая, голям сън спим и двете. Снощи си легна в 22,00ч и днес стана в 8,30ч и после пак легна в 10,30ч и още спи. Ще видим следобед дали ще иска да заспи Crazy

Муундрийм, те мацките са ти казали, ама и аз да потвърдя, че сега ти е най-спокойното време. На мен ми се иска да легна и да не стана поне 24часа hahaha

# 198

moondream и  нашия татко е на работа, той все е много работен! Малкия се е заиграл в кошарата си и аз седнах за малко на компа. Да не прозвучи нахално от моя страна, но защо трябва да си на легло?

Ами имам две неуспешни бремености, завършили много бързо и сега за по-сигурно съм "вързана". В смисъл ходя из къщи, но главно гледам да се лежа и да не си давам зор. Половинката е поел почти цялата домакинска работа и поне до прегледа няма да ми разреши да мърдам... а и след това май..... Той милия е по-притеснен от мен Laughing! А и като говорих с докторката по телефона и тя каза да не си давам зор за сега... по-добре било да си помързелувам до второ нареждане... Иаска да е сигурна че този път няма да има проблем (не че лежането би помогнало кой знае колко де...)
Тя историята е дълга .....

# 199
Вержи и Mia_ata вие ще раждате по-скоро ама да ви кажа, че този уикенд ще се събираме новите августинки от Варна.Ако искате заповядайте.Темата е в Календара.И без това може и по-рано да родим и да станем юлки.Пък и децата после заедно ще ги разхождаме.
Е, жалко, аз този път пропускам, с бронхит съм и предимно лежа, вчера излизах, че изперках вкъщи, но не ми се отрази добре - явно съм отвикнала и ме заболя корема от ходенето (лошава работа). Даже Симона сега е при другата баба, че аз си почивам в общи линии. Пък и по-добре да не контактувам сега с деца и бременни, знам ли, може да е вирусно newsm78
НО Naughty Като се постопли времето и преминат вирусите - с голямо удоволствие ще съм на линия за разходки, така че от март нататък - имайте ме предвид Hug 1stroller 1swing

# 200
 Аз преди малко говорих с моя дружка която е с термин август и тя е отишла на срещата.
moondream, щом така е положението ще си почиваш мила. Разбирам че ти е скучно и аз бях така. Почивай сега докато можеш а живот и здраве след 9мес. ще се грижиш за малко човече, тогава вече няма да ти остава много време. От все сърце ти желая всичко този път да бъде наред.

# 201
изчезвам,отивам на готин обяд с приятни момичета Wink

# 202
Благодаря на всички за поздравите! Как изкарахте днешния ден? След обяд се опита да се постопли ама без голям успех!

# 203
Добро утро и от мен.
Нямахме проблем със снощния сън, обаче тази сутрин не иска и не иска да спи. Вече стана 11 и още си играе в кошарата. Да не би да иска да минава на спане 1 път на ден, направо не знам. Така хубаво си бях свикнала  Sad

Изчистих си кутията, чакам счетоводните питания  Wink
Моята ставаше в 8,30, после спеше от 11 до 12 и нещо и в 15 и нещо лягаше пак за час-два, и то до след годината беше така, амаааааа голям сън, а аз през туй време свободаааааа. Като мина на 1 спане отказа следобедния сън  Mr. Green Ама ако я сложех по-раничко, към 12,30, спеше и до 4 часа на ден понякога, пак голям сън. Е, сега вече час и нещо, два ще са късмет. Така че натискай още малко, може да се позадържи, а после трябва да улучиш кога да я слагаш, че да спи повече (еййй, и за туй тънки сметки трябват)  #Crazy

# 204
ауу,че пусто в тази тема cheers beer

# 205
Търся действаща рецепта за махмурлук! Спешно  Confounded Така както гледам колко сте писали във форума снощи, май и на други ще им е нужна   Simple Smile

# 206
1 Зелева чорба с лютичко и праз  Mr. Green
2 Алказелцер +    ъъъъ забравих го ако се сетя ще допълвам.
Кис. мляко деиства добре и ябълките също.Успех с борбата  Joy

# 207
Честно казано най-добре ще ми се отразят още няколко часа сън.  smile3507  Но смятам да опитам и с Алказелцера Simple Smile

# 208
Сетих се Алказелцер + солпадеин +разтворими витамини  Peace

# 209
добро утро Grinning
спахме до 10 и 30 Crazy

за махмурлук,си правя силно кафе Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт