Ей го иде малък Сечко, щурее варненскиЯ дечко!

• 16 630
  • 309
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм си поръчала от Ларедута разни неща. Не знам как ще са, че ми е за пръв път. Инъче и аз не знам въобще френски, но ползвам преводача на гугъл
http://translate.google.com/translate_t#
и темите във форума. Като пристигнат - ще споделя. Инъче на картинка изглеждат доста добре.
Айде отивам и аз да си направя кафе, че моята госпожица заспа вече

# 136
Здравейте момичета Simple Smile
Охоо здравей и добре дошла Mr. Green Hug
Радвам се да те видя тук Hug
Честито бременеене време ви беше  Heart Eyes
Ако случайно нямаш нищо общо със свадбените форуми и не си живяла до руското консулство се бъркам и ме извини  Laughing
А ако не се бъркам и не можеш да се сетиш коя съм ще ти подшушна Sunglasses

# 137
Добро утро! smile3507 Който е "измислил" кафето, е голяма работа!  Thinking А който е "измислил" двойното кафе, е два пъти по-голяма работа!  newsm78
 Stuck Out Tongue
и аз съм на това мнение.Без кафеТА няма събуждане ,вилзане в "бойна форма" и разведряване.
Честита ти нова придобивка.Старохен джип....трябва да ни повозиш с Виктор някой път Wink

kеit -хубаво е да се ходи на такива слещи с бъдещи мами.Създават се контакти,научаваш интересни неща..абе супер е.Аз лично така и не ходих на такива места/само служебно ,но не и с коремче/,защото и двата пъти -бачках до 10 дни преди термина Crazy

Вале ,и аз мисля ,че тези дрехи на ЛаРедут не са толкоЗЗЗ качествени .Наистина има нещица с далеч по висок стандарт и качество.Та нали затова сме мами и работим/или тАтковците работят,ПЪК НИЕ ХАРЧИМ / ,за да осигурим на децата си най-хубавото.Поне аз за моите  съм пълна максималистка. bowuu

Поспаланка ,деца всякакви на Капелата....има и новородени ,които придружават каките и батковците си.Обаче върви ли детенцето -няма никаква пречка да си играе на различните площадки.То твоето не е малко ,на цяла годинка ...че и месец отгове...Вярно е ,че аз например все след малкия вървя,но пък е чудесен начин да се разнообразиш в лошото време.
Абе все ще те питам :как постигаш да си "поспаланка" с такова малко съкровище у дома Joy Joy Joy

Трябва да спретнем едно колективно посещение в Капелата .За цените не мога да ти кажа-ние ползваме безплатна карта за цялата 2009-та и на двамата.

Дилянка,здравей HugКак е на работа???Все се каня да разгледам детския кът при теб /на работа/ и все не ми остава време за това.Как е сладкото ти момченце.

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 11:08 от daninka

# 138
Дилянка,здравей HugКак е на работа???Все се каня да разгледам детския кът при теб /на работа/ и все не ми остава време за това.Как е сладкото ти момченце.[/color]

Здрасти Hug Ми засега добре,но е много топло и вече съм си извадила летните дрехи Crazy Детския кът и аз не съм го посещавала ,но съм чувала че е приятно и не пълно Wink Малкия е на работа Crazy т.е. на ясла.
Купих му нови пантофи че му омаляха ,но каза че били бебешки и не иска да ги носи Joy Бърбори много ,пее песнички-голямо момче е вече.
Вие как сте Hug

# 139
в капелата го водих като беше на 9 месеца,тогава много си игра,ама сега Rolling Eyes не знам как ще е,абе там не е ли пълно с бацили Rolling Eyes

# 140
Gali80 - задължително ще се обаждам Simple Smile Там цял ден мога да изкарам, обаче много го закъсвам финансово след това   Rolling Eyes

Ама за този Ларедут.... наистина ли са боклуци! Аз тъкмо се регистрирах преди няколко дни, че харесах на малката маратонки  Thinking Сега вече се чудя дали да ги поръчвам.

# 141
зависи какви са маратонките Sunglasses абе що не пазарувате от ибей Mr. Green аз съм царица там Laughing много по лесно е,реални снимки,може да се пазариш за шипинга Whistling ей сега пак на купих на Тедката маркови екипчета за лятото Mr. Green

flower ,казвай какви маратонки си харесала,и веднага ще ги издиря Crazy

# 142
  • Варна

Абе все ще те питам :как постигаш да си "поспаланка" с такова малко съкровище у дома Joy Joy Joy

Joy много добър въпрос  Joy  Всъщност когато се регистрирах във форума още бях "кандидат мама" и исках да пиша в "искам бебе". Тогава работата ми беше супер натоварена - за пример - в един месец 2 пъти ми се наложи да не изляза от офиса 36 часа  Crazy Crazy  Та тогава си мечтаех да се наспяяяя, наспяяяяяя...... И така като се регистрирах във форума, реших че искам да съм една послалана  Mr. Green и затова така си се кръстих  Joy

Как успяхте да се сдобиете с безплатна карта - я сподели тука  Grinning

За колективното посещение - много съм ЗА, трябва да обмислим идеята.

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 11:51 от Поспаланка

# 143
В Капелата ходим цялото семейство  Joy, нашият татко е опердашил навсякъде вече.....това батути, пързалки с дребната са царе. А пък аз..........си пия безплатното кафенце Mr. Green За двама с дребното неограничено време 6 или 9 лв newsm78 .Ако имаш работа из МОЛ-а /много важна разбира се/ оставяш ги с таткото и си я вършиш Laughing
Детето можеш да го оставиш само, ако е над 3 годинки.
Иначе Емата вече е цар там, в началото беше една свита, а пък сега яко шари.

За Бацилите не му мисля много, даже ако така си калява имунната система още по-добре, защото иначе като я пусна на ясла ще ми се тръшне веднага. А да съм спокойна ако заподозра нещо й давам осцилококциум / Ема го обожава, сигурно защото е сладко:) /

Морска, я ни светни на тоз ибей, че пак съм закъсняла аз. Ако можеш пак някаква страничка със разяснения, въпреки че тука вече трябва да ми е лесно нали знам английски и немски уж Wink

# 144
Бегби има цяла тема в под форума  НА ПАЗАР ,всичко има там ,линкове,ала бала,въпреки ,че аз в тази тема не съм се ровила, мен ме обучи една мацка Mr. Green най - добрата Heart Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363993.0

# 145
Като заговорихте за Капела да ви питам някой правил ли е рд там да ми каже колко е куверта за дете и дали включва тортата.

# 146
# 147
  • Варна
Здравейте мами  Hug  Как сте днес ?
За ЛаРедута да кажа че и аз нищо неразбирам от френски но миналия месец си поръчах неща за бебка от там и пристигнаха. Аз съм доволна точно това което поръчах е. Та мислълта ми е че има много хубави и качествени неща ими и абсолютни боклуци, аз определено улучих. Даже знам че има доста неща които са шити в Бг  Whistling

# 148

тук ги има,и са на същата цена,няма смисъл да поръчваш от ларедута Peace първите са като за вас,а вторите са с твърда подметка,виждала съм ги на живо Peace

в ибей има други модели
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=3302918 … its%3DI%26otn%3D2
http://cgi.ebay.co.uk/Baby-Girls-Adidas-Trainers-Size-3-BNIB_W0Q … rkparms=72%3A1688|66%3A4|65%3A12|39%3A1|240%3A1318
http://cgi.ebay.co.uk/New-Infants-Baby-Adidas-trainers-shoes-Siz … rkparms=72%3A1688|66%3A4|65%3A12|39%3A1|240%3A1318
http://cgi.ebay.co.uk/BABY-GIRLS-NIKE-CRIB-VELCRO-SOFT-SOLE-TRAI … rkparms=72%3A1688|66%3A4|65%3A12|39%3A1|240%3A1318
http://cgi.ebay.co.uk/Nike-Baby-Trainers-First-Shoes-Gift-Pack-U … rkparms=72%3A1688|66%3A4|65%3A12|39%3A1|240%3A1318
http://cgi.ebay.co.uk/ADIDAS-LILADI-CRIB-SHOES-BABY-GIRLS-TRAINE … rkparms=72%3A1688|66%3A4|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

има още много Crazy

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 13:11 от Морска

# 149
Здравейте мами!Аз вече съм на трето кафенце, защото тази нощ пак не спахме с моята принцеса и умирам за сън #CrazyВярно ли е, че до три кафета не се отразяват на кърмата newsm78Дано да е така.
Flower, честита ти придобивка!Безаварийно каране! Simple SmileМерси за темичката за количките.  bouquetСлед малко ще влезна да чета.
По въпроса за шофирането аз изкарах книжка два месеца преди да разбера, че съм бременна.Имах голям , голяяяяяяяям мерак да карам!Не се страхувах и дори започнах да карам сама, когато вече знаех, че съм бременна.Но постепенно с напредването на бременноста,нещо в мен се пречупи(както казват някой от мамчетата) и сега ме е страх да се кача.А точно сега ще ми бъде необходимост да шофирам като тръгнем по разходки.Как ще го преодолявам този страх не знам newsm78 А не може все на мъжа ми да чакам. Simple Smile
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт