Ей го иде малък Сечко, щурее варненскиЯ дечко!

• 16 628
  • 309
  •   1
Отговори
# 150
не знам какво да ви кажа,аз карах до последно,даже се шегувахме ,че като тръгна да раждам сама ще се закарам до аг-то Joy

# 151
За Ларедута - предполагам че марковите неща са качествени. Те и цените им не са много ниски на тях, така че....

# 152
Здравейте мами!Аз вече съм на трето кафенце, защото тази нощ пак не спахме с моята принцеса и умирам за сън #CrazyВярно ли е, че до три кафета не се отразяват на кърмата newsm78Дано да е така.
ванда не съм чувала такова нещо Rolling Eyes, аз знам само за едно кафе и то рано сутрин. Пробвай да спиш когато ти се отдаде случай......аз така правих, Laughing иначе не се издържа Crazy

Ех сватеееееее трябва пак да се самообучавам значи, ще дойдете вие да искате момата и тогава ще видим Joy
Ся в туй ибей аз съм чувала че се наддава newsm78

# 153
  • Варна
DZ, аз съм, аз съм Simple Smile Навихме се най-сетне Simple Smile
Ако не се лъжа, ти беше Tweety  в другия форум, нали Simple Smile Много хубави визуализации правиш Simple Smile

Иначе за Laredoute - таман днес се регистрирах, но много се чудя струва ли си да поръчвам нещо. А за ebay-я не знам, като че ли малко му нямам доверие. Там не са ли употребявани нещата? Begbie, има и неща, които може да се купуват веднага. Има търсене и там може да избереш "auctions" или "buy it now". С аукционите си е голяма разправия и си заслужава, само за нещо наистина много стойностно. Ама иска ровене, следене... Аз лично май нямам нерви за такова нещо.

# 154
Привет от нас! Grinning
Александър пълзи и пипа навсякъде и за малко ме е оставил на мира, така че мога и аз нещо да пиша!
Добре дошли на новите мами! Hug
Относно  Laredoute , наистина има страхотни неща, но малко на късмет е работата. А за ибей - познанията ми са основно от Морска, ама съм с много добри впечатления. Теди все е нагласен като кукла, значи нещата са готини. Grinning
begbie, как е работата? Не съм ви виждала цяла вечност, Ема сигурно вече е бяс и половина.
Стига с тая свата бе! Тя запазила половината моми! Naughty Не е честно! hahaha
Flower, честита придобивка! Страхотен е! Мятай се зад волана и хич да не ти пука. Страхът минава много бързо. Grinning
vanda_12  и аз като забременях с малкия, ме хвана постепенно шубето, ама е голям кеф да си ходиш сама навсякъде без вечно да чакаш благоволението на някой. Една седмица и ще ти мине. Пък и повечето бебчета се кефят в кола и слушкат. Някой път, като ме вбеси Сашето, ми идва да го метна в столчето и да ида до Шумен и обратно, само и само да мълчи. Mr. Green
Сега мисля да ви изоставя, защото ме е налегнал един глад... После ще се изтезавам като видя кантара, ама ми се яде пък! Sick Joy
До скоро! Hug

# 155
  • Варна
До Vanila_Varna, Samorasliche и другите, които се интересуват от кашите, за които тя попита:
Питах в едно ново квартално магазинче, каза че ще зареди понеделник,вторник. Не знам дали ти е близо обаче - намира се в цветния - на Евлоги Георгиев...

# 156
 Здравейте и от мен, и аз днес да се разпиша. Дребното още не е заспало, подлудяваме. Вече 2 дена никъде не сме излизали. Добре че снощи таткото малко ни изведе с колата. Ходихме до Мола сега нали има големи намаления. Аз от Laredoute, не сам си пазарила малкия като бе6е на няколко месеца получи подарък,останах доволна. Бях се запалила да се регистрирам но все не ми оставаше време. Скоро взех на малкия маратонки от тук и моя приятелка каза че в Laredoute, цената е същата. Докато в ebay, наистина са хубави нещата, от лична гледна точка го казвам. Мъжа много си пазари от там. И покрай него поръчваме и на детето. Хубав следобед на всички мамчета!

# 157
О, благодаря Поспаланка и на другите за инфото, аз съм в Чайка, мога да отскоча до Цветния, само едно ли е на тази улица детското магазинче, че ще видя на картата къде е.
Относно ЛаРедут-а - на Cocoon винаги са хубави нещата, това Адидасче http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-bicolore-adidas.aspx?p … tegoryid=54194789 , нищо че пише 67, е по-голямо и много хубава материя мека, точно за плаж, попива като се изпоти детенцето, мисля, че става този номер наде за над 74см, на нас тогава ни беше маклко голям.  Тука ми пратиха новите кръгли цени http://www.laredoute.fr/achat-prix-ronds-ah08.aspx?categoryid=57 … &pagenumber=4  , и пухенки съм вземала няколко модела и съм много доволна, много качествено са изработени. Лятни блузки с късо ръкавче за момиченце, както и бодита също не съм получавала некачествени, всички са от много хубаво трико. Само трикотажните им  най-ефтини поло блузки са от много тънко трико и се разчекват Rolling Eyes Но тяхното китайско няма нищо общо с нашето.
В сайта на Next също има разпродажби http://eoss.next.co.uk/search?p=Q&srid=S5%2d5&lbc=next%2 … es=on&srt=140 и тук също http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategories … Id=10751&msg=
Аз по това време напоръчвам за целия сезон  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 158
Като сте заговорили за маркови неща  ,ето една наистина маркова новина Peace
http://www.dnesplus.bg/Curious.aspx?f=108&d=265230

# 159
  • Варна
Daninka, таман водя преговори вече  Joy с мъжо! Направо си умирам от желание да посетя...
Vanila_Varna - магазинчето се казва Палячо - помощникът на мама. В една розова кооперация.Точния адрес е ул. Евлоги Георгиев № 14. Но за да не се разкрарваш напразно, ще ти кажа като получат.

# 160
DZ, аз съм, аз съм Simple Smile Навихме се най-сетне Simple Smile
Ако не се лъжа, ти беше Tweety  в другия форум, нали Simple Smile Много хубави визуализации правиш Simple Smile

Аз съм  Grinning Мерси  bouquet
Радвам се че се навихте ,ще се виждаме в морската лятото надявам се  Hugкато слизате на гости на свеки  Sunglasses

# 161
Питах в едно ново квартално магазинче

Поспаланка, и на мен ми е съвсем квартално това магазинче  Laughing Наблизо сме значи  Peace

данинка, чудна новина, дано излезе истина  Party

Детският кът в мол-а в Чайка го харесвам много  Peace През седмицата е изключително спокойно за игра на малчугани (стига да няма рожден ден, защото тогава го затварят за други посетители).

# 162
Daninka, таман водя преговори вече  Joy с мъжо! Направо си умирам от желание да посетя...
Vanila_Varna - магазинчето се казва Палячо - помощникът на мама. В една розова кооперация.Точния адрес е ул. Евлоги Георгиев № 14. Но за да не се разкрарваш напразно, ще ти кажа като получат.

А може ли и на мен да кажеш Blush. /Мен ме интересуват кашите на Сънвал /Бебешка безмлечна каша от просо - 200 гр., след 4 месец и Безмлечна пълнозърнеста каша -след 6 мес/

# 163
  • Варна
Gali80, ще пиша в темата - имаше и други мами дето се интересуваха, така че ще пиша Simple Smile

# 164
от ибей пазаря дрехи само нови с етикет Naughty втора ръка не купувам Peace а и когато се наддава имаш големия шанс да купих дрешка на много по ниска цена,от колкото ако е бай нау Wink

Общи условия

Активация на акаунт