Ей го иде малък Сечко, щурее варненскиЯ дечко!

• 16 621
  • 309
  •   1
Отговори
# 165
Детският кът в мол-а в Чайка го харесвам много  Peace През седмицата е изключително спокойно за игра на малчугани (стига да няма рожден ден, защото тогава го затварят за други посетители).
Все се каня да я заведа моята там, нали не е съвсем празно?
В 68-ми блок също имало доста дечица на детския кът.

# 166
Привет от нас! Grinning

begbie, как е работата? Не съм ви виждала цяла вечност, Ема сигурно вече е бяс и половина.
Стига с тая свата бе! Тя запазила половината моми! Naughty Не е честно! hahaha

тя работата като работа, все една и съща, ама дребното ми спира тока и на мен напоследък. Не знам дали не ни е хванал бебешкият пубертет по-рано Mr. Green вика, крещи, блъска, хвърля, посяга,  ядосва се лесно. Аз пък ако й се скарам устничката веднага надолу и мен ми дожалява.
Страшна е значи Wink
нищо че пише 67, е по-голямо и много хубава материя мека, точно за плаж, попива като се изпоти детенцето, мисля, че става този номер наде за над 74см, на нас тогава ни беше маклко голям. /
тези размери реални ли са или по тяхната табличка ги гледаш?

# 167

Детският кът в мол-а в Чайка го харесвам много  Peace През седмицата е изключително спокойно за игра на малчугани (стига да няма рожден ден, защото тогава го затварят за други посетители).
На кое му казваш мол-а в Чайка newsm78 - Централ Плаза ли имаш предвид???
Какво има в този 68-ми блок ???И тоза блок в Чайка ли е???

# 168
  • морето и сините вълни :)
Бегби,не се навивай много от този ларедут ,да не останеш разочарована,такива боклуци продават ooooh! миналата година на Теди купих някоя друга дрешка,малееее като дойдоха едни парцали ooooh! ужас,ужас,така и не ги носихме Naughty

ааааа,не е баш тъй драга.Значи на банкетя  ме излъга чИ си ми харесала Блузето а Thinking Crossing Arms Crossing Arms

Просто за мен е  въпрос на късмет...аз и затова следя темата с Ларедута какво получават мацките че да знам какво да поръчвам Mr. Green Mr. Green

Единствено съм получавала една гадна жилетка дето от килото  все едно съм я купила ама карай....имам бая парцали от там и то все за  малко пари .... Peace

За туй който  ще пазари от редута да следи  темата във форума и ще знае кое боклук кое става bowuu bowuu

Ниии сме леко сополиви, Влади не дава да му слагам ни капки ни мапки ни стеримар ,кошмара е пълен #Crazy #CrazyИ като го приклещя все едно  ще му търгъм ноктите и той като вресне и пищи като замаян #Crazy #Crazy

Само сопол имаме  дано с това да се оттървем Praynig Praynig
Днес времето е  повече от ужасно Sick

# 169
нищо че пише 67, е по-голямо и много хубава материя мека, точно за плаж, попива като се изпоти детенцето, мисля, че става този номер наде за над 74см, на нас тогава ни беше маклко голям. /
тези размери реални ли са или по тяхната табличка ги гледаш?
Реално е по-голям от 67, ние бяхме над 74 като ни беше хлабав отдолу. На снимката е на 1г., между 74 и 80см, не помня точно, но й е хлабав, вижда се под памперса даже.
http://inlinethumb41.webshots.com/12712/2669076810067838483S600x600Q85.jpg
http://inlinethumb36.webshots.com/8675/2133069200067838483S600x600Q85.jpg

68 блок е дългия блок с пощата, 5-ти клон в Чайка. Накрая има заведение тип сладкарница с детски кът.

# 170
  • Варна
Абе я по-пеканите в областта да кажат - не може ли от тука да се пазари http://www.laredoute.co.uk/  че е на английски???? Като напишеш laredoute.COM има възможност да избереш страна и като избереш UK , сайте излиза на английски....

# 171
И да не може пишеше някъде из темите за една плевенска фирма, която доставя от всички английски сайтове, даже самите те да не работят с доставки до БГ, скоро мислим с една приятелка да направим пробна поръчка  newsm78

# 172
Ейййййй,изписахте темата JoyДецата кой ви ги гледа ,а Joy JoyОставили сте ги без надзор я????

# 173
Абе я по-пеканите в областта да кажат - не може ли от тука да се пазари http://www.laredoute.co.uk/  че е на английски???? Като напишеш laredoute.COM има възможност да избереш страна и като избереш UK , сайте излиза на английски....

Аз пробвах да се регистрирам там, ама не става  smile3515 Трябва да имаш адрес в Англия май, защото не приема пощенския код.

# 174
Ани,напротив хареса ми блузето ти Flutter,имам наблюдения от това което съм купувала аз Sick и приключих бързо с пазаруването от ларедут,останах си само в  ибей Grinning

случайно да забелязахте,че днес е пазарна тема Crazy

# 175

На кое му казваш мол-а в Чайка newsm78 - Централ Плаза ли имаш предвид???
Какво има в този 68-ми блок ???И тоза блок в Чайка ли е???

Точно Централ Плаза, да. Много ми е хубаво там.
Ванила, не е празно, но през седмицата се е случвало и никой да няма.

В блок 68 е Анжелика, където ако не ми се налага не бих отишла доброволно  Naughty
Последният път искаха да оставя децата с якетата, да не замръзнат в детския кът  cold, а колко е задимено.. ужас.

# 176
  • Варна
Поспаланка, не става в uk.  Днес пробвах, обаче ми иска някакъв клиентски номер, който явно ти дават ако си пазарил на живо или ако се обадиш по телефона ли, не знам. Освен това не доставяли за България. И аз се надявах, но ... уви.

# 177
случайно да забелязахте,че днес е пазарна тема Crazy

Ха ха то това време ВИ накара всички пове4е да пишете и май да се 4удите къде да похарчите парички...и аз да не остана по-назад 3 дни и нощи не спах докат го разуча тоз La Redoute/ нали уж владея езика им/. То 4етох, то питах, то зяпах...то кодове то 4удо. Накрая направих една поръчка и сега чакам да видя кви неща ще дойдат, дано не са парцали,че... #Crazy #Crazy Sick Sick

Морска да вземеш едно гости да ми направиш, че да ме светнеш и за този Еpay, че с английския съм скарана.

Централ Плаза и на менми хареса през деня е спокойно и не задимено.

[/quote begbie]
Не знам дали не ни е хванал бебешкият пубертет по-рано Mr. Green вика, крещи, блъска, хвърля, посяга,  ядосва се лесно. Аз пък ако й се скарам устничката веднага надолу и мен ми дожалява.
Страшна е значи Wink[/quote]

И ние сме така и аз побеснявам и мен ме хващат карастанчовите Mr. Green

# 178
Ванила много сладка момата Heart Eyes и маркова Hug

Ми ко няма да пишем, то аз от работа де Embarassed

Ся се чудя как да се запиша в темата за Редута newsm78, нямам въпроси, запис ако напиша #Cussing out...........а! вече съм регистрирана и в ПейПал вече се бръкнах 1,50 евро, ся чакам кода Crossing Arms

# 179
Бях чела някъде в темите за Ларедута, че може да се поръчва само от френския вариант, защото другите не правели износ извън държавата за която се отнася. Те за това повечето майки се потят над френската версия. Има посветени темички за това как се пазари от там, как се ползват кодове и т.н. В началото на всяка тема  е обяснено, кое къде се отбелязва, какво се попълва и тн. Ако ще поръчвате от там, по-добре ги прочетете, че аз примерно не знаех че ако не съм от Франция за пощенски код се пише 99999, а си бях написала варненския код. Има разни тънкости.

E-bay ми е малко разбъркан и нищо не съм поръчвала от там. Но ми звучи интересно.

Общи условия

Активация на акаунт