Отговори
# 105
  • Варна
моля да ми цъкнете на линкчето , за да си взема подаръка за зоопарка  Praynig
http://virginity.mondozoo.com
 Flutter

# 106
Едно голямо ароматно кафе от мене!   bouquet  Слънчев ден ви желая!
Само хубави моменти днес,  Heart Eyes днес се събудих в добро настроение и някак си ми е едно леко и хубавко.

# 107
Значи ли това, че вече малчо е здрав?Как мина шарката?

Ха, сега, добро утро!При нас нищо ново и интересно.Много духа и не става за разходка и играем вкъщи...Все още имам идеи и се забавляват.Сега "готвят".

# 108
моля да ми цъкнете на линкчето , за да си взема подаръка за зоопарка  Praynig
http://virginity.mondozoo.com
 Flutter
цъкнах Wink а какво ще е подаръчето? Wink

# 109
  • Варна
подаръчето е безплатна реклама на зоопарка  Laughing иначе струва 4500LOL  Money тъкмо ми бяха свършили парите и добре ми дойде  smile3508

# 110
Ами малчо се оправя, вече не се чеше. Завяхват пъпките, кашлицата изчезва, но сополките стоят Whistling. Владито днес е със свеки , вчера беше с татито, утре съм аз на ред, после пак ще се завъртим, само и само да не си пускам билничен  Whistling. Добре, че работя при майка и тя ми е началник и от време си затваря очите Praynig. И другата седмица ще го оставя у нас, после живот и здраве на ясла.
Това за сега!
Били... и Владко много обича да готви, ходи и си взема картофи, лук, от стелажа, после от шкафа, взема тенджери и капаци и иска малко вода и почва....

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 15:41 от ka_tq

# 111
  • Варна
а Лора "пече" картофи в чушкопека  Rolling Eyes

# 112
Koko инспектира печката-отваря фурната на хази, стпва на капака и чисти моята фурничка отгоре...с чая си обикновено.
Тук вали фантастичен сняг!

# 113
  • сто акровата гора
Здравейте и от нас!  Hug
Ние пък понеделник срещу вторник през ноща имахме премреждие  Rolling Eyes Събуди се Сонка към 1 без нещо и като се започна един рев ....ама страшна работа. Какво те боли мило, пупата  Shocked бре викам какво пък е яла нещо, свива се пръцка...така един час, после взе да сочи ушетата, ту едното, ту другото и те боляли. Температура няма, сополи се явиха, ама от рев де, то ясно че се появяват. Накрая легна върху мен и заспа, тъкмо съм се унесла пак писък и отначало, но този път твърдо ушите сочи.
А вечерта ми се оплака че я боли зъбчето и дадох нурофен, така че не можеше да дам пак толкова наскоро, доки ми беше казала в екстремни ситуации може да дадм нурофен и след 4 часа панадол, дадох - нищо ...та това със заспиване и събуждане се повтаряше до 6 сутринта, тогава дадох втора доза нурофен и момичето заспа.
Естествено не ходи на ясла, спа до 11 когато баща й се върна (добре че ни направиха програмата да ни се разминават часовете), та аз отидох на работа, а те с тати смело ходиха на доктор. Оказа се че лявото ушенце е лееееко зачервено, дясното нищо му няма, ноооооооо отново зъбите  Tired В ляво са тръгнали и двата кътника последните, много били надути и явно препредава към ушето, често се случвало. Изписа й Отипакс (добре че доки знаеше че го има пак, че нещо беше изчезнал по едно време), ще й давам Зиртек отново, че околната лигавица пак се е надула и ще направи хрема, така  да отбъбва. Днес е на ясла и си е ок всичко, спа без да мръдне миналата нощ. Капките ще ги капем до края на седмицата но само вечер по 2 защото всъщност възпаление нямало, но да не прави беля зъба. С тези зъби направо се отчайвам,  .... измъчи ми се детенцето  ooooh!
Иначе много доволна от вчера, защото с тати ходиха до Равно поле, той там прави едни коли, като допълнителна работа. И обаждам се аз да ги чуя и тя ми обяснява че с "тати гедат кутента, има кутенте, осте ено кутенте и малък пък!" (кученце, още едно кученце и  малък вълк) hahaha  Малкия вълк се оказа кутре, у което според баща й нищо вълчо нямало ама ... Освен това набедила едно малко петле от тези японските, за "тататеж"(таралеж) защото било малко и много рошаво  Joy Пълен цирк, много смешно говори. Последната й любима дума е хипопотам - казва хипопот. Такива случки при нас...
Приятен ден ви пожелавам   bouquet
Вержи цъкнах!  Peace

# 114
  • Варна
ние днес бяхме на консултация...баш в епидемията...щото педиатърката ми е тъпа п...атка  #2gunfire но това е друга тема Stop
та резултата е 91см 12,200кг Rolling Eyes манекенка ще става явно, като леля си Laughing
питах я за някакви имуностимуланти и тя ми изписа някакъв хомеопатичен сироп Shocked направо се изумих че е чувала за хомеопатия...каза ако усетя че тръгва да се разболява - тогава да й давам Rolling Eyes само да го разчета от рецептата, че тая пише с краката си....
...
добре че гугъл вече има autofinish че да разбера какво е Laughing Umckalor се казва
http://naturprodukt.bg/produkti/DR._WILLMAR_SCHWABE/umckalor.php
сега проверих и цената - 19лв

# 115
Вержи, това не е сироп, а капки, извлек от някакво растение. За кашлица го препоръчват много, но аз веднъж го купувах и не видях да има ефект.
Да кажа и аз на свой ред, че много ме впечетли Лора със стихчето.  smile3501
Шаменет, не се притеснявай излишно - това с мустаците ми звучи като измислица-премислица.  Peace

# 116
здравейте мацки,отдавна не съм писала.От както ходя на работа,нямам никакво време за писане.Чета ви от време на време.

Детелини,честито миличка,и леко бременеене.

Няма какво да ви се хваля.С оплакване само,нещата няма да се променят.Знайте че,ви обичаме и чакаме топло време за разходки в парка.

# 117
Инче, мислех си скоро за вас и се чудех къде се изгубихте. Целувки на Лори!  Heart Eyes
В групата на Вики имаше дете с варицела, но вече 20 дена не се е опъпчила, та май се размина.
soceress, май по същата схема учат и в нашата ясла песничките - мила моя мамо, мама ми купи днес, от днес имам вече нови панталонки. Поне това се чува у нас.  Grinning Отделно аз й пея като я приспивам и после често ме изненадва като ми изпява нещо запомнено.
Цветовете видимо ги различава, защото строи кули с конструктура по цветове, но като я питаш кой цвят е, все е червено.  newsm62 Та червеното май се очертава като любимо.  Laughing

# 118
Здравейте  Hug

soceress ами и Крис понякога така заради зъбките се събужда вечер, ушичките си бара.

Вчера бебе Яна стана на 1 м. и ходихме на консултация да я мерят и теглят и ваксина й биха против хепатит. Малко се разплака, ама аз си я цунках и я гушнах и й мина. Ами порастнала е Янито с 1 кг. И баткото Крис беше с нас на консултация да го претеглят и той е порастнал.   newsm53

# 119
  • Варна
KrisDiMarYana да ви е жива и здрава малката бебечка Hug

tini-mini видях го аз какво е, само се ядосвам че се дава когато е прекалено късно вече за имуностимулантите но още е рано за АБ Close е тая свиня не можа ли да изпише едни имуностимуланти?!
работата е същата както с окото  - "операция няма да правим щото не е спешно"
и защо трябва да чакам да се разболее и да стане спешно #2gunfire 
мразя вече всичко що носи бяла престилка ...

Общи условия

Активация на акаунт