Отговори
# 210
  • Бургас
И след затишието се явява Никки-бурята  Wink

Пешеходке 12 кила и сте още на 4-ка?  Shocked

Пеш е отдавна на 5-цата /а, е само килограм отгоре/ иначе имаше същите изпълнения. Аз при това положение веднага качвам размера. И гледам да се движа в долната граница на размерите.... Да не говорим, че и марката смених - сега сме на Молфикс и съм супер доволна. Подобрили са ги с едни ластичета и са много еластични... пък и имат 10 лева разлика с Памперса  Mr. Green

Вержи, честит ти мъж!!! Добре дошла сред нас - момчешките майки  Mr. Green

М, нашия младеж и той септември на градина ще ходи, мърдане няма. Идеята е в това, че детето може да тръгне на градина, ако в същата става на три.

# 211
 newsm78 ми досега не сме имали проблеми... като сменяхме предишните - нещо имаше проблеми с вноса на 4-ката и карахме с тройка до 8.5 кг... Ще пробвам, щом казваш...

# 212
Аз отдавна не взимам Памперс, само ако няма на Clever, марката памперси на Билла. Много съм доволна от тях, пък са и 16-17 лв пакета. Взимаме все още 4-ка. Не знам точно колко тежи, но и Венета е около 12.
Ники, пак да ти кажа - пиши по-често! Липсваш ни!
Венета изпи третия си антибиотик в живота, за мое огромно съжаление. Много ме е яд, че й го дадох, ама... Другия път ще бъда по-твърда, ама нашата педка като види червено гърло и край! Иначе имаше и силна хрема и конюктивит. Тъкмо свърши антибиотикът и през нощта вдигна температура, а до този момент бяхме без тая екстра. Нощ и ден, само Панадол дадохме, и мина и това. Какво беше, зъб ли, вирус ли, не знам. Чакаме последните кътници отгоре, но не виждам да има раздвижване по въпроса.

# 213
привет мацки,

ние пък се похвалваме с ничащите 3 задни кътника / № 17,18,19/ леки сополки,но без други проблеми.Памперса сме на 5-ца и ползвам Слеп енд Плей,доволна съм.Аз много работя,пътувам около 1,30 м. до вкъщи и нямам никакво време за форуми.Много ни липсвате,дано по бързо се затопли времето,че да скитаме по градинките и парковете.Целувки на всички!

# 214
  • Русе
Привет! Hug
Инче,честити ви кътници Heart Eyes
Пешеходке,сменяй номера направо с петица Peace
Ние няма с каво да се похвалим освен,че го подстригах.Липсва ни плаването и откачаме от скука.Аз не съм подавала никакви молби за ДГи май ще трябвада действам newsm78                             

# 215
И Вики е с 5-ца памперс, 12 кг и нещо тежи. Надявах се да сме махнали памперсите преди да достигнем до тоя номер, но какво а се прави, не всико става както ни се иска, здраве да е. Вчера видях, че е излязъл 19-я зъб-кътник и сме в очакване на последния вече.  Peace
..Ники, пак да ти кажа - пиши по-често! Липсваш ни!
Както и много други, да не почвам да изброявам поименно!  Naughty

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 19:51 от tini-mini

# 216
Кате, страшен мъж си отгледала. И помощник от малък. Май много моми ще се състезават за него  Grinning
И Зори е с 5-тица на Памперс. Декември беше 10.500 кг, все още на 4+. Но определено си личеше, че вече й малее и минахме на 5-тица. Няма течове или други бели. Пасва й добре. Обаче това с номерацията и марките зависи много и от структурата на детето.
Имаме си вече 18 зъба, чакаме само горните кътници. Но гледам, че венците са понабъбнали, та може скоро да приключим с озъбването.
Ние пък сме с един хроничен запек. То по моя вина де. Опитвам се да намеря подходящо HA мляко за Зори. До сега с безкраен неуспех. Каквото й да дам все на запек го изкарва. Ама страшен. И съответно никак не евтината кутия отива в кофата за боклук Sick
Вече съм вдигнала ръце и чакам от един приятел да каже кога козите ще могат да се доят, че да я пробваме с квасено козе мляко. Явно с АМ няма да стане. Де що имаше на пазара HA го пробвахме. Остана само Фризопеп-а, ама той като пълен хидролизат има вкус на ...да не казвам какво. Та хич и не смятам да я мъча с това чудо.
Иначе и Зори вече пее, при това доста песнички. Естествено най-много се кефя на "Мила моя мамо", само че тя се изпълнява само в краен случай - ако нещо съм яхнала метлата заради някаква беля и трябва да бъда умилостивена бързо  Joy

# 217
Фризовом не ви ли действа?

Пробвай с плодове - киви, авокадо, домат (той не е плод, де, ама действа), сини сливи, пъпеш (ако се прежалиш с 7-8 лв.)... Дуфалак...

# 218
оххх, Зори е алергична към кравешките белтъци. Ако не е хипоалергенно мляко веднага прави зверско разтроство, което минава само за няколко часа. Само трябва да се махне алергена. Хипоалергенните млека са за деца предразположени към алергия, но не проявила се. Обаче я запичат толкова патологично, че е страшно. Фризовомът е за деца, които са склонни да повръщата. Зори няма такива проблеми. Единственият вариант е Фризопеп. Той е за деца с вече показана алергия към кравешките белтъци. Но е напълно хидролизиран и има вкус на ....л..на  Sick Та не ми се ще да я мъча да го яде.
Доматът не помага. Сушени сини сливи не иска да ги дъвче, и аз правя пюре с тях, овесени ядки и круша, но при продължителен прием на хипоалергенно мляко и това не помага. А за киви не смея да и дам. Нали е мъхесто, пък има и много семки. Тя както реагира на свинско, телешко, кравешко, овче, тиквички, карфиол и не знам си още какво просто ме е страх да й дам киви. newsm78
Пъпешът едва ли ще помогне. Цената не е проблем. Аз и без това взимам хипоалергенни млека по 25 лв кутията и после хвърлям къде цяла, къде половин кутия. А дуфалакът си е химия. И понеже при нея реакцията към запек е силна това означава да го пие непрекъснато, което не е вариант  Confused
Добре поне, че може да яде козе сирене. На един приятел майка му гледа кози на Годеч и те си имат малки ярета. Чакам да пораснат за да доят козите и ще я опитам с квасено мляко. Ако и това не стане просто ще си кара на козе сирене и това е. Не може всеки ден да пие слабителни, нито пък да се изхожда веднъж на 10 дни. Та май ще вдигам белия байрак, колкото и да не ми се иска  Sick
Да му се не види и диването. Като се кърмехме беше лесно. Ама тя на 1 г. 6 м. спря да се вълнува от този процес...и ме вкара в една безкрайна бъркотия от млека, запеци, слабителни ...Де да можеше още да суче. Ама ...не е концерт по желание  Sad

# 219
vmitkova , а пробвахте ли соево АМ?

# 220
И към соя е алергична. Пролетта взимах храна от една детска кухня. Веднъж манждата ми заприлича подозрително на сготвена с Вита-бел. После 4 дни дупето й беше така подсечено, че не можеше дори да седи. Хранеше се в легнало положение. Съответно спрях да ползвам въпросната кухня. А на кръвния тест на 1 г. и 8. показа алергия и към соята. То 70 % от децата с АБКМ реагират и на соя.  Sad
То на мен зорът не ми е за белтъците. Тя сиренце си хапва, и месо й давам. Но хубавото кисело мляко съдържа много полезни бактерии за чревната микрофлора и слага в ред цялото храносмилане. Което пък се отразява благоприятно и на алергиите. А и идва лято. Плодово-млечните десерти ще са чудесно нещо и се оказва, че са много добре усвоими като храна. А и Зори хич не си пада по суровите плодове. Надеждата ми беше с млякото (АМ или кисело) да ги набутам и тях. Ама май не било писано  Confused

# 221
Дано си намерите домашно козе мляко, тогава.Май само това ви спасява! newsm78 Hug

# 222
  • сто акровата гора
Здравейте, не пиша че зор и при нас, работа много, на тате му се наложи да пътува и сме сами със Сонка, та става едно тичане да я вземам от ясла като съм до по късно, а и сутрин като имам часове от по рано  Crazy абе лудница, но какво да се прави, това е положението.
Пешеходке, и на Соня така й ставаше памперса и минахме на по-голям, тогава от Молфикс се върнах на Памперс, че нещо не бях пък доволна от Молфикса. Тя и като я болят зъбите, което е доста време, че при нас трууудно избиват, пие по няколко пъти АМ нощем та памперса трябва да е доста издръжлив. Сега откакто е през деня без  ми се струва че и нощем не пишка толкова  Thinking ама пак зависи дали е пила АМ през ноща. Ето миналата нощ се събуди само веднъж да ме провери тук ли съм и сутринта стана със сух памперс, ама иначе ....
За ДГ направо не знам какво ще правим ако не я приемат до септември  Rolling Eyes ох не знам вече, побъркаха ни ей!
vmitkova  а сушени плодове, по лесно минават за "бонбонки" една приятелка така прилъга дъщеря си, че не щеше да види плод иначе. Или не бива? Не съм запозната много с проблема ... но силно стикам палци да намерите решение, че е много гадно така  Hug

# 223
vmitkova, предполагам си доста по запозната от мен, но на 2 (включително Дивна, то всъщност с това ги отгледах) от децата ми точно заради запека им препоръчаха Фризовом, виж не знам дали е хипоалергичен... Съдържа клей от рожково дърво (каквото и да е това - някакъв вид смола чини ми се) и той действа безотказно за акането Peace! Сините сливи да ги свариш и да даваш като вода? Кивито го давам идеално обелено и със изрязани семки - те са като на пъпеш (примелрно), само по средата. Верно, че не остава много от кивито, ама е много полезно, пък има и по големи зверове на тях им правя плодово мляко с изрязаното Mr. Green. Дуфалака мисля е само на медена основа - ама с толкова алергии не знам дали е редно и мед да даваш ... Аз купувам бели стафиди и ги давам за "детски бонбонки" - мойта пък е алергична към всякой вид какао... та голям е зора като влезе в магазина, то (по дяволите) всичко детско почти е с какао #Cussing out. Да вземаш кърма от ... как му се викаше newsm78... банката за кърма...ама и там е рисковано - знаеш ли какво са яли майките...уф, много ми стана мъчно за мъничето!

# 224
  • Варна
 ние се прибрахме...голяма лудница в тая София  #Crazy повече няма да псувам нашия мизерен трафик  Mr. Green
ще разкажа на кратко: ходихме на очен, той ни прати при пластичен, в крайна сметка ще ни оперира онази докторица, дето идва веднъж месечно от Париж - Кръстинова
сега имам бойна задача да отида в Очна болница и да им искам всички резултати и епикризи от всичко което са и правили в нащо село Crazy отделно казаха да и направим нов ядрено магнитен резонанс на главичката и като дойде Кръстинова в Сф, ще ни види и ще назначи дата за операция
но много се ядосах, защото ми казаха че очната тука изобщо не е трябвало да бърка там  #2gunfire и защо педито ни е пратила на очен....не знам...хората казаха - това е за съдов хирург, но при това положение вече освен за операция сте И за пластика и реконструкция на клепач  smile3518

Общи условия

Активация на акаунт