Отговори
# 225
Ах, Вержи не ти е лесно, определено. Дано тази Кръстанова да е професионалист и наистина да помогне, та да приключи тази сага.
 Praynig

vmrtkova, кивито като се обели, какво като е мъхесто? Семките се изакват идеално след всяко киви. Мойта кукла яде киви като че ли с това е откърмена. На ден по колкото успее да ми пробута да й обеля.  Laughing Затова и са й редовно семчести акитата  Mr. Green Виж дали не може да намериш добър хомеопат за детето, мисля че за такива проблеми най-бързо и безболезнено, а може и единствено, хомеопатия да помогне.

Ние пак се борим с температура. След първия кучешки зъб, вероятно сега я мъчи втори. Не можах да сваля цял ден Т-та с парацетамол, та дадох ибопрофен и смъкна, та заспа хайванчето. Дано нощта да е по-поносима. И като я питаш боли ли някъде, тя наистина си сочи зъбите. И не яде  нищо друго освен "месце" - пак готвих кат луда днес, ориз с тиквички, рибка задушена плакия...но не яде, само мляко с бисквитки и сандвич с шунка....и вечерта панирани пилешки хапки (замразените), това беше днес  Sad

Между другото, с температура или без, на дневен ред е катеренето. Неуморна е!

А за новата темичка предлагам
Декемврийчето сега ни шашка всеки ден със дума сладка

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 01:15 от шамЕнет

# 226
Вержи, дано се оправяте вече и да мине всичко леко, да попаднете на доктори най сетне, то в тази страна има ли вече доктор или всички станаха търговци  #Cussing out и не им пука че това са деца  #2gunfire.
vmitkova- и при вас положението не е леко. Аз се опитах да му дам заквасено краве мляко, но човека отказа категорично Naughty, въртях суках, смесвах с купечко и не. Детето вече е свикнало на купените боклуци.
Онзи ден като го носих на ясла- казвам им аз , че е напълно здрав, без сополче, без никаква кашлица, и те ми викат "имай впредвид, че всички деца са хремави", направо ми каза, прибери си го в къщи, да не се разболее, и ние да имаме по-малко работа! Ама няма как трябва да се ходи и на работа.
Обаждах се на педи и каза да сменя малко витамините с Мултивитастол! Някой има ли наблюдения? То май беше цяла схема там, някой беше писал, май Ники?
За сега давам само Витамин Ц и онова пръскало Невен с Прополис за гърлото! Но искам малко да сменя newsm78

# 227
Вержи, дано сте попаднали на добър специалист вече и нещата да се оправят!  Peace
Моята кума роди близначета  newsm06 - Тина и Таня, много се зарадвах вчера като разбрах.  Grinning

# 228
Вержи, стискам палци с тази лекарка нещата да се финализират и да приключи и вашата одисея. Че то това е мъка за всички, и за детенце и за вас  Hug
Много ви благодаря за съветите момичета. Винаги е по-лесно като чуеш добра дума  Hug
Аз Зори съм я пробвала с овче кисело мляко (купешко, и си смърдеше на овца). Хареса го, обаче на втория ден стана на червени петна и го спряхме. Тя като цяло налита на мляко, явно тялото й си знае кое е важното за него. Ама защо така се отби и загуби интерес към сукането. Да му се не види. Иначе щеше да ми е лесно и хич нямаше да се въртя като пиле в кълчища.
Говедото обаче не иска плодове. Явно на баща й се е метнала, щото аз няма плод дето да не го ям. Много е подозрителна на тема сурови неща. Хляб и какво ли не се дъвче настървено, ама суров плод или зеленчук ....аааа, не... Naughty Тогава зъбите са само за украса.
Стафидите се опитах да ги дам, опита една, хареса й на вкус, но видя че иска много дъвкане...и сега дори разкиснати с вода не ги ще. Същия цирк е и със сините сливи. Абе плодове ли са...не, и това си е. Обаче интересното е, че на плодови млека минават. Ама от пустото АМ прави запек.
шамЕнет, ние се лекуваме с хомеопатия. Докторката ни е страхотна - педиатър, но се пенсионира миналата година. Господ да я поживи жената, и нея, и цялото й семейство. Това е ЧОВЕК и ЛЕКАР с главни букви. При всичките ни боледувания покрай яслата все върти и суче, и ни отървава от антибиотиците и стандартните лекарства. През декември беше с хрипове в дробовете и пак не даде антибиотик. Всеки ден на преслушване...съответно промени в приема на хомеопатичните...и се оправи детето за няма и седмица. Аз даже тогава питах за антибиотик...и тя каза "няма друг да й върши работата, аз искам имунната й система сама да се справи, но естествено ще я следим, че сте на ръба на антибиотика". И номерът мина. Сега я питах за рибеното масло- Ескимо Кидс, и каза..."абе по-добре на перличките. Че като е в течна форма задължително му трябва някакъв стабилизатор, а в перлите това не е необходимо понеже е капсуловано в желатина." Веднъж като видя, че й давам Царевин и скочи да ми секара, че щяла да ме бие за тия зрънчовци. Обаче като видя, че е диетично и няма оцветитеи и прочие л..на и се успокои. Абе читава е жената много и се бори здраво, ама явно Зори трябва да си израсте алергията. Ако това се случи де, че то няма гаранция.
Дано с козето мляко мине номера. Като пробваме ще споделя.  Hug

# 229
Верджи, и от мен пожелания за успех!
tini-mini , да са живи и здрави малчовците и леко възстановяване на кумата ти! Hug

# 230

едно от мене!
Обожавам си кафенцето сутрин, това за мене е ритуал  smile3534.
Лек и спорен ден на всички!

# 231
Добро утро.Алекс днес има тържество в яслата по случай баба Марта Party ще разказват стихчета.Той в къщи постоянно пее и разказва нещо,а там се срамува доста често.

А за памперсите-ми ние още сме на 4 и добре ние,а сме 13кг Rolling Eyes

# 232
Ето и музикален фон към кафето от мен!

Ми, хайде, де, къде ходите тези дни?!Дано кафето ни "посъбере"!
Аз пак да си похваля гарджетата.Тези дни са ми много кротички.Чуя се, енергия за празниците ли събират, от другаде ли ще гръмне... newsm78 Не знам, но чак си починах.И вечер спят, без да стават или да мрънкат. Може би, защото бяха и леко болни, та енергийка нямат... newsm78
Хайде, хубав и слънчев ден!  bouquet

# 233
  • Варна
ох какъв стрес преживяхме днес с Лорка - изкълчих и ръчичката  Cry голяма съм патка заспала Cry
бяхме на площадката, тя тръгна да се качва на пързалката, обаче мести само краката, и в един момент застана почти хоризонтално на стълбата, съответно аз се паникьосах, че ще падне назад и ще си пръсне тиквата и хукнах да я "спасявам", и вместо да и подпра гръбчето и да я изправя - в паниката си я дръпнах рязко от стълбичката, а тя стиснала здраво с ръцете и така.... ooooh!
и като писна туй дете  Shocked реве, та се къса , и вика боли ме , боли ме, не пипай ръчичката, и аз като ревнах с нея Cry газ до спешния, добре че бяхме наблизо  ooooh! , и доктора каза - не е извадена от ставата, само е изкълчена от лакътя, сгъна и ръчичката някакси и я оправи  ooooh!
такъв ужас изпитах за 15-20 минути, не знам как се е почувствала тя, като си раздвижи ръката, след 5 минути се държеше сякаш нищо не е станало , ама на мен още ми е болно как можах така да си нараня детето  Sad
та внимавайте че много бързо стават тея работи ooooh!

# 234
Вержи, голям ужас! Преживяхме го това с баткото есента. Таткото нали му счупи ръчичката. Ей, тъй, при игра. Дори не бяха започнали още играта. Пустите му мъжки игри. Ама сега имаме обеца на ухото. Никакви борби вкъщи!  Naughty Да не ви казвам как изтръпвам като се борят малките.  #Crazy
Радвам се, че всичко е завършило благополучно!  Hug

# 235
Леле Вержи...! Добре, че малкия дявол(пу-пУ)! Ние така преди време- май не писах тука..... Бе, гледам нещо щади ръчичката не я отделя от тялото... Отиваме в Бърза помощ (Пирогов) - ами извадила се от рамото и после се наместила... ужас! хем гледам да ми е пред погледа непрекъснато, кога е станало... Явно някой от батковците, ама мълчат - не казват... Уф! Дано бързо се оправите!
Били, много хубаво поздравче!  bouquet

# 236
  • Русе
Дубриутрю! Crazy
Ох,Вержи! Hug И успех с операциите Praynig дано свърши всичко в най-скоро време!
Целувки на всички! Heart Eyes

# 237
  • София
ох, вержи, много неприятно, но за съжаление се случват такива работи.
една приятелка от ямбол измъкна ръката на детенцето си от рамото, натискайки го да му даде някакво лекарство.  ooooh! абе стават сакатлъци всякакви, като си гледаш сам детето. добре че е малкия дявол Peace

# 238
Вержи, стискаме ви палци всички в къщи да приключи одисеята най-сетне. Поздрави от Симо, той е фен на Лорката. Май свестни специалисти останаха само в София.
(Аз бях споменала, че търся сведения за лекари-андролози за големия син. Има телефони в интернет на различни такива, но ако някоя от вас е с положителни впечатления от някой конкретен ще съм много благодарна за насоката. Във Варна го водих при един древен Проф. Нанов, който може да е починал вече. Смени му лечението, но няма особен ефект. Решили сме юли месец, на път за БГ да започнем от София.)
Много стрес ти се събра напоследък, Вержи, мисли положително и горе главата, че като знам бременна с Коко колко рев изревах и го знаеш какъв е. Отразява се! Heart Eyes
vmitkova, и на вас успех в борбата с алергиите! Peace
И ние имаме такъв проблем, но много слабо изразен-червени обриви по дясната буза от консерванти. Хванах точно от какво и го избягвам.
Иначе сме добре, изключая мощния инат, ревове и тръшкане тази седмица. Докара ме до там да влизам да си вземам душ по никое време, за да се успокоя. Зъби ли са, бебе пуби ли е, скука ли е не знам, но  #Crazy На улицата отказва да ходи за ръка, отпуска се на колене и пищи, а хората ми се подсмихват. От дума не разбира... Вече си мисля, че не е просто за логопед, а за по-сериозен специалист. Сблъскала съм се с всякакви детски характери и моето е като сбъднат кошмар. Винаги при гледката на такова торнадо съм си мислела, че майката не го е възпитала, но сега виждам, че характерчето му е "по дадине", както казваше баба.
Та така... Whistling и се къпя по-често.
Целувки за дечицата и поздави за мамите от нас!

# 239
Мале, Вержи, как стана бе, душа...Ужас, изуми ме!  Пешеходке, вие също! Shocked Shocked Добре, че е с хепи енд  Whistling

Аз днес отдъхвам от до вчера 3 дни температура...и нищо друго!? ВИкахме доктор, само дето се набутах пак да плащам сума ти пари, като нищо й нямало, ама да е здрава, пък халал да са...А защо 3 дни с температура, не знам вече... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт