Отговори
# 240
  • Варна
iv4ok андролог има тука в Майчин дом, но нямам отзиви от него newsm78
шамЕнет мани мани  ooooh! изкарах си акъла #Crazy слава богу всичко е наред, добре че се доверих на инстинкта си и отидох до спешния . вечерта вече нищо и нямаше Whistling вече много внимавам как и къде пипам, но малко след дъжд качулка Confused
иначе това с Т вероятно е някой от вирусите, някой се беше оплаквал от същите симптоми - детето 3 дена с Т, без нищо друго , и нищо не може да я свали ooooh! и после изведнъж изчезнала, както се е появила newsm78

а между другото iv4ok и всички останали които се притесняват че децата им са инатести и не говорят - гледах часът на мама оня ден , говориха за някаква нова "порода" деца  Laughing викали им Кристални Thinking по това се отличавали - хиперактивни, не говорят, тръшкат се и т.н.
не знам дали някъде в нета има инфо по въпроса, но не пречи да проверите  Peace

# 241
 Честита баба Марта!Много здрави и щастливи деца! Heart Eyes

# 242
Това с Кристалните деца е отдавнашна теория за децата от Шестата раса...някога бях я чела от Дънов...това са два вида деца - "Индиго" и "Кристални", т.е. едните имат Индигов цвят на аурата им, а другите имат кристално бяла аура...не знам всичко точно, но те били с по-висша духовност по природа, та може и да са по-интелигентни, или по-способни, или по- така в най-различен смисъл...тези индиговите май бяха хиперактивните. Има много инфо в нета за това, въпрос на степен на вероятност да е вярно  Laughing и как да познаеш дали детето ти е от шестата раса, като не знам как да й видя аурата  Mr. Green

Хей, Честита Баба Марта на всички  Hug

И простете, ако нещо... Praynig днес е Прошка, голям християнски празник.

# 243
# 244
Честита баба Марта!

# 245
  • Под Сините камъни
Честита Баба Марта на всички - да сте бели и червени като мартеничките, весели засмени - живи и здрави.

# 246
  • сто акровата гора
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!   ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!   ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!Да сте здрави, весели, засмени!  Hug

Вержи, добре че малкия дявол вярно, пу пу, аз и аз си изкарах акъла един път, Соня си натисна китката и нещо изпука, каза че боли, ама мина за 5 минути, явно нищо е нямало... После доки каза че често ставали такива бели, щото ставичките са халтави още и малко по рязко дръпване или натиск и отиде.

# 247
  • Варна
ей тука пише за Индиговите и Кристалните  Mr. Green
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=1927

# 248
Всичко много хубаво, ако сме от шестите, то не сме от индиговите, но не знам за кристалните има ли нещо за това, че не ядат вкъщи почти нищо и са болни през ден  newsm78 - ако да, то със сигурност сме от тях  Mr. Green

Сутринта - ново двайсе - пъпа е много възпален, имаше голяма коричка, наоколо има няколко малки червени пъпчици и вика БОЛИиии. Втрещих се. На мен ми се е възпалявал пъпа като малка така, ама като че ли не чак с такава голяма коричка и не знам нищо за тези пъпчици?...Засега слагам само пудричка, не знам какво друго. А, да, слагах си Йоадеспт, но сега нещо не мога да го намеря...дано да й мине!??!?!

# 249
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
оф какво ли вече не измислят за децата, "индигови", "Кристални" дрън-дрън  Naughty, я питайте бабите си дали са чували за интернет а камоли да определят децата си като такива и онакива. За мен децата са или палави или кротички, но са ДЕЦА, не са плод за  експерименти  Naughty Вече всякакви глупости чета из нета! Joy

# 250
Честита Баба Марта! Да сме здрави и засмени!
Дано да е кристален, макар че таз женица ми звучи като откачалка. Мина му бясното. Беше запечен и след консумацията на 4 бонбона за отпушване на носа...му се отпуши друго! Омазана му беше и косата отзад. По бодито, пижамата и чувала бяло не остана. И като стана 1 мил и кротък.
В този сайт, Вержи, дето го пусна, има за Симовия проблем. Ще му търся доктор в София, защото, ако не е фатално късно и не сме си осакатили детето от безхаберия, ще се наложи операция май, за да слязат тестисите на място и да започне да му расте инструмента и мустака. Много ми е голям проблема, ако ме разбирате. живяхме години в блажено неведение, защото от 5 годишен се къпе сам и не дава никой да го види гол. Миналото лято преди заминаването ни каза, че имал проблем, защото сам се е замислил-чужда държава, не знаем езика и лекарите и изплю камъчето. Дано не е фатално късно  Praynig, защото няма да го преживея!

# 251
Няма да е фатално късно, вярвам силно и ще се моля за Симо! ВЯРВАЙ И ТИ!!!  Praynig  Praynig  Praynig

Ето още информация за кристалните деца, както и за индиговите. Съвсем не е малко обществото в света, което се причислява към този вид хора, с такива по-специални аури.
Идеята е, че индиго са тип хора, на които аурата им е тъмно виолетова, т.е. цветът на последната чакра, на ума и връзката с Космоса..., а на кристалните е извисена до към ореола, който имат светиите, това е над виолетовата чакра...и обикновено е с кристално чист или бял светещ цвят, според каквото прочетох. Интересно е като явление и си струва да сме запознати с него, според мен.

Ето малко инфо, на английски:

Атрибути на Кристалните деца
Сайт за децата индиго и кристалните деца

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 17:42 от шамЕнет

# 252
Ивчок, ние ходихме при Д-р Бранков, той е завеждащ детска хирургия в Пирогов. След много четене  предпочетох хирургията пред урологията /преди са били заедно/. Искам да ти кажа, че останах изключително доволна от него и ти го препоръчвам! Той извършва изключително сложни операции, често кани чужди специалисти, много е в час със световните новости в медицината, отношението му към пациентите е много на ниво. Можеш да го уведомиш веднага за проблема ви тук.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=146328.320
Ще се моля за вас, успокой се и смело към София  Hug  Praynig

# 253
Честит празник на всички българи!

Хайде, очаквам предложения за заглавие на новата темичка!

# 254
Благодаря за подкрепата, момичета! detelini, специално за теб  Hug!
Честит празник на всички!

Общи условия

Активация на акаунт