Отговори
# 255
  • Vaudreuil Canada
Честит Празник момичета!

iv4ok надявам се че всичко ще се разреши по най-бързия и лесен начин.

# 256
# 257
  • Бургас
Честит Национален Празник!

Вие сериозно ли се вързвате на тия индиго и кристални деца? На мен ми звучи доста налудничаво!

Ивчок бързо и безболезнено разрешаване на проблема  Hug

# 258
Честит празник, българки - и на нас по света да ни е честито!  Hug

Дай Боже добри времена за България!  Praynig

Желязкова, аз вярвам в Господ, а това, че хората имат аура и чакри е доказано, макар и да не се говори за това в православието. (Разбира се, луди хора има всякакви - и вярващи, и невярващи..., та налудничаво или не, става дума за явлението да се наблюдават повече родени хора с по-друг вид аура...има хора по света, които умеят да виждат аурата с просто око, например Ванга е била една от тези хора.)

# 259
Честит празник!
Иве, ще се моля за вас  Praynig
Аз също напоследък чета за децата кристали и индиго  Simple Smile Шаменет  Hug

# 260
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕНЕ!

# 261
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! bg
И аз четох за Кристалните деца и се замислям дали наша милост е такова дете или си проявява  характера. Вече две години и два месеца освен мама нищо друго не казва, а е хиперактивен за две деца. Спира единствено като спи. През останалото време се катери, бяга или просто се тръшва на земята и реве. Не смея никъде да изляза с него. Храним се в кухнята защото хваща всичко от масата и го обръща върху себе си. Качвам си кафето сутрин на най горният рафт на секцията само и само да си го запазя.
 Само че вчера го докопа и се изкъпа с порядъчна доза кафе със сметана и захар. Да не ви казвам как всичко стана в кафе, завивки, килим дрехите  Shocked Идеше ми да го пъхна в пералнята както си беше с дрехите. А за ютията и прахосмукачката са битки като от преди векове, той дърпа аз дърпам. Той пищи аз съответно избухвам и викам, мъжът ми се появява на вратата като най-разбиращ и ми заявява " Ти сега с едно дете ли не можеш да се оправиш. Нямаш подход." При което тотално превъртам и ми иде да забегна в планина или гора където никой не знаеа че имам деца на никой не ми трябвам. На моменти направо се чувствам като последен идиот.За да изгладя нещо го чакам да заспи, а чистя с прахосмукачка сред концерт от писъци и викове. За да не го нараня го премествам от мястото на което чистя и така.... Всеки ден го играем този филм и направо ми се иска да видя финалният надпис при който цалото семейство щастливо си хапват пастички и тортички. Да ама не и мен едва ли ще ме огрее  smile3511 smile3515smile3511 Дано не съм ви скапала настроението през празника.
 Весело посрещане Drunk Wine Glass

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 15:54 от bela

# 262
  • сто акровата гора
Честит празник  bg

iv4ok много ви стискам палци Praynig   Hug
Ние тези дни все навън, Соня сваля якето и тича с разперени ръце като самолет  Party Скача с два крака в локвите и то така зверски че непознати баби идват да "ми обърнат внимание"  Twisted Evil щото детето ще се намокри. После идва ред на камъчета в локвите и на пляскане в локва с пръчка за да стане цялата (а и всеки който е застанал неразумно близо до нея) на точки от пръските...въобще големи забавления. Нали все на ясла, пък и студено и се стъмваше раон и не сме се разхождали така дълго отдавна и сега наваксваме при всяка възможност.
Та в този ред на мисли Betty L -  Пролет иде, сняг не вее, декемврийчето навън щурее  Grinning  Само да не предизвикам баба Марта и да завее снега  hahaha

# 263
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден Magesta!
Пожелавам ти щастие, късмет, любов и здраве!

# 264
О, Шемет, не знаех, че ...

magesta, да си ни жива и здрава и много щастлива мама и жена! Честит Рожден Ден   bouquet

# 265
  • Варна
ооо и се скатаваме а ? не може така Naughty бърже рожденичката да се яви на очна ставка  Mr. Green
  bouquet

# 266
Честита Баба Марта!  newsm51 Честит 3 март!  bg

Честит Рожден Ден Magesta!  newsm59
Да си жива и здрава и много щастлива!
  newsm10

# 267
За очната съм ЗА , знаете че винаги съм за очни , ако ще и във Варна  ...  Вержи   Wink
да направим една очна Декемврийска !  Hug ....  Laughing

Честит Национален празник днес , мили момичета !    bouquet
Благодаря ви от сърце !
 Heart Eyes

# 268
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! bg
 Не смея никъде да изляза с него. Храним се в кухнята защото хваща всичко от масата и го обръща върху себе си. Качвам си кафето сутрин на най горният рафт на секцията само и само да си го запазя.
  А за ютията и прахосмукачката са битки като от преди векове, той дърпа аз дърпам. Той пищи аз съответно избухвам и викам, мъжът ми се появява на вратата като най-разбиращ и ми заявява " Ти сега с едно дете ли не можеш да се оправиш. Нямаш подход." При което тотално превъртам и ми иде да забегна в планина или гора където никой не знаеа че имам деца на никой не ми трябвам. На моменти направо се чувствам като последен идиот.За да изгладя нещо го чакам да заспи, а чистя с прахосмукачка сред концерт от писъци и викове. За да не го нараня го премествам от мястото на което чистя и така.... Всеки ден го играем този филм и направо ми се иска да видя финалният надпис при който цалото семейство щастливо си хапват пастички и тортички. Да ама не и мен едва ли ще ме огрее  smile3511 smile3515smile3511 Дано не съм ви скапала настроението през празника.
 Весело посрещане Drunk Wine Glass
ООООООО НЕБЕСАААААААА това сякаш от моята уста е излязло.
Да добавя не ми останаха тенджери и тигани, всичко се вади, отваря капака на фурната качва се на него и почва да готви, взема си лук картофи, и там каквото набара от стелажа, научи се от бар-плота да си пълни сам вода и гледай какво става, "готви на мама".  #Crazy Принудих се и отидох купих детски тиганчета и тенджерки, че сега с тях се е заиграл, на всякъде се пъха, да види какво правя аз. Даже една "трагична историйка", онзи ден съм в тоалетната, свършвам си аз работата и си слагам приспособлението, за месечен цикъл и той точно тогава влиза, замазах аз положението и излязохме. Почвам аз да прибирам отново обелки от чесън или лук, и с периферията забелявам аз детето си сабуло гащите и нещо рови в дупето, отивам и ко да гледам- наш си пъха в дупето една клечка за уши, незнайно от де се зела, питам аз какво правиш, и ми се отговаря"мама слага но нещо у дупито и Влади слага но нещо у дупиту" Sick ей вцепених се! Вчера ме пита "как е времето?" питам го какво те интересува "да ходим на но масто", къде бе? "да пийм бира" Whistling кой ли го е научил?
Та така, цяла книга може да се напише за наще деца!
Магеста ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Много здраве, щастие и успехи ти желая!

# 269
Ох, Кате, ще ме умориш от смях!  Joy
Ивчок, дано всичко се оправи!  Praynig
Честито, Magesta ! Hug
Всичко най-хубаво ти пожелавам от сърце!

Честит Национален Празник на всички!   bg bg bg

Общи условия

Активация на акаунт