На пазар в Одрин

• 159 965
  • 446
  •   1
Отговори
# 135
  • Хасково
А къде е най-евтина турската баклава? В брошурите на Мигрос май беше 9,99 по принцип как вървят цените?

# 136
А къде е най-евтина турската баклава? В брошурите на Мигрос май беше 9,99 по принцип как вървят цените?
Май толкова вървят,мъжът ми 2 пъти беше носил и все за 10 лири,една голяма кутия,май по - евтини не беше намерил

# 137
  • Там някъде......
Толкова е баклавата,а ние си копувахме лири от банката в центъра на одрин.

# 138
  • На черешатааа
Привет момичета.Днес ходих до Одрин-лири си взх от чейнч бюро в Бг,но май е по-изгодно да се обърнат в Одрин.Тук ми ги продадоха на 1,08  Shockedа там май е доста по-нисък курса.Долара е 1- 1,60 лира или 1,61. Баклавата е 10 лири по главната , в Кипа 15 Mr. GreenИма доста намаления почти навсякаде. В магазин Ender има супер намаления-пуловери по 10 лири,панталони по 15. Дано съм Ви била полезна с инфото.

# 139
Аз бях в Одрин миналия уикенд. От Кипа доста неща напазарувах за мен и малкия. Детските дрешки на добри фирми са в пъти по-евтини, отколкото в Бг.
Баклва си взех от сладкарницата до една бензиностанция по пътя към Кипа. от хотела ми я препоръчаха като най-хубавата в града , но кг беше 27лири. В стария център, в сладкарничките за боза също има за около 10-17 лири, но е много сладка.
Май месец ще ходя пак с приятелка и децата. Много хубаво впечатление ми направи, че имат много и разнообразни забавления за децата.
Вие в кои хотели отсядате в Одрин? Приятелката ми иска нещо до 50Е за двойна стая.

# 140
  • София
Момичета, трябва ли ни зелена карта за колата до Одрин? И паспорти нали?

# 141
Момичета, трябва ли ни зелена карта за колата до Одрин? И паспорти нали?
И зелена карта и паспорти ви трябват Peace

# 142
Най-евтина баклава съм купувала от верига магазини АРДАШ

# 143
Аз бях в Одрин миналия уикенд. От Кипа доста неща напазарувах за мен и малкия. Детските дрешки на добри фирми са в пъти по-евтини, отколкото в Бг.

Значи има хубави детси дрешки в кипа,а бебешки има ли,че другите магазини не ги знам,а нямам време да ги търся

# 144
  • София
Някой знае ли такова нещо, че вече разрешавали само по 1 пакет прах в автомобил.Тук четох че няма проблеми на границата, ама случайно попаднах в една тема, в която една жена така писа.Да не би да е от скоро тази забрана.

# 145
в неделя майкини ходиха изобщо не са им направили проблем, даже не са им гледали багажника
предния път го изкарахме целия
явно зависи от служителя, който в момента е на смяна
аз съм питала преди служител на митницата- каза до 2 броя от което и да е на човек в автомобила се смята, че е за лична консумация
от там нататък може да ви направят проблем, че е за продажба
обикновенно се връщаме с поне 6 пакета памперси и не са ни правили проблем

# 146
  • Пловдив
Привет, момичета!
Направо ме шашнахте с този един пакет прах на кола.  Shocked
Ние с мъжо мислим да ходим да си пазаруваме прахове, омекотители и какво друго ни хареса, но още се чудим дали до Одрин или до Гърция. Аз лично клоня към Одрин! Мъжо пък казва,че праховете в Гърция били по-добри!  newsm78   Дайте съвет! И дано наистина няма ограничения за количествата, че ние ще искаме да донесем на двете майчета и ан тях! Mr. Green
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 147
Русана, аз пазарувах от Kanz и Waikiki. Имаше и бебешки дрешки. Много съм доволна от качеството и разнообразието. Дано не са приключили разпродажбите докато отидете  Hug, но дори и на нормална цена, дрехите са по-евтини ,отколкото тук.
А от къде го купувате евтиния прах? На мен не ми остана време да търся.
Иначе на митницата от турска страна хората са много любезни. Колата ми беше загряла от дългия път и само докато отворя капака , 2-3 митничари и служители ми се притекоха на помощ. Провериха маслото, антифриза и ме успокоиха, че всичко е наред и мога да продължа.
Бих искала и да ви препоръчам един ресторант на брега на реката в Одрин, но не мога да се  сетя за името му  Blush Rolling Eyes.

# 148
  • Пловдив
Момичета, аз продължавам да нахалствам с въпросите си  Mr. Green, надявам се, че нямате против!   bouquet
Плаща ли се някаква такса за магистралата, тъй като Турция не са в ЕС? Ако има такава, каква е сумата?

# 149
Аз нищо не съм плащала в Турция, но като се прибирах, от българската страна ме накараха да платя няк'ва такса за дезинфекция  #Crazy Crazy - 3лв. за абсолютно нищо! В кой ли алчен тарбух отиват тия парички - не знам!!

Общи условия

Активация на акаунт