На пазар в Одрин

• 159 939
  • 446
  •   1
Отговори
# 75
  • у нас

А имам и въпрос за паркирането - как стои въпроса, има ли платени паркинги, паяци?
Спокойно на всякъде хората са си измислили паркинги,а това с паяците-тарантули май го има само у нас

а паркингите платени ли са?

# 76
Да, платени са.

# 77
  • у нас
а как вървят цените?

# 78
Около лира, лира и половина на час, различно.

# 79
  • у нас
Djesita, мерси   bouquet

# 80
а къде е пазара горе доу  newsm78,вътре в града ли е или не?

# 81

В старата част на града е.

# 82

В старата част на града е.
  bouquet

# 83
не е ли  2,5 турски лири час паркиране  newsm78

# 84
Mиналата година ходихме на екскурзия, тогава си взех само Персил, защото памперси още не ми трябваха Mr. Green, но сега ако някой близък отиде непременно ще му поръчам.
Спомням си че 9кг Персил ми излязоха около 20 лв

# 85
не е ли  2,5 турски лири час паркиране  newsm78
нас на 2пъти ни взимат различно-1вия път за 1 час 3 лири,а 2рия път на същия паркинг за 1 час 2 лири  Thinking.Май колкото е на кеф бай комшо,че и билетче не дава,ама здраве да е  Whistling

# 86
има си табелки- пише 2,5 за час
аз вече си ги подготвям точни да имам
ако отидете преди 10 сутринта паркирането е безплатно  Laughing

# 87
Навсякъде взимат различно,на паркинга на битака може и 5лири да ти вземат на час.Веднъж така ни прекараха там,че свят ни се зави,но на центъра има един голям паркинг и никога не са ни взимали повече от лира и половина на час.Незнам може би цената е според клиента,знам ли политика на паркинга Laughing

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 17:14 от djesita

# 88
Организирани екскурзии до Одрин  и Лозенград от Бургас са 25 лв / в двете посоки/, като има и застраховка и туристическа програма. Само до Лозенград е 20 лв. Почти всяка събота има. В Одрин се посещава един склад за перилни препарати, където цените са винаги ниски. Peace

# 89
  • Там някъде......
Здравейте момичета!В петък ходихме до Одрин и се завърнахме вечерта.Още на влизане в Одрин ,веднага след мосчето което се минава има табела за Пазаракуле(пазара им).Ние отидохме там.Платихме на паркинг за колата 5 лири за цял ден.Накупихме си много евтини дрехи от пазара,както и  после от магазините им.Ходихме и до Капалъ чарши.Мога само да ви кажа ,че си заслужава човек от там да отиде да пазарува,защото тука цените са двойни.На връщане купихме цигари от безмитна ,но никакъв проблем на митницата,не ни проверяваха.Пак ще отидем някой ден,защото останахме много доволни от покупките,а и хората там са много учтиви !

Общи условия

Активация на акаунт