На пазар в Одрин

• 159 940
  • 446
  •   1
Отговори
# 90
  • Там някъде......
Имаше по магазините им тотални намаления,както имат вече и лятни дрехи изкарани.

# 91
Честито за покупките, по кои магазини ходихте.

# 92
  • Пловдив
И аз съм решила да ида до Турция за по-евтини дрешки....но ще е по Великден - тъкмо да има и летни дрехи  Simple Smile не си заслужава да давам толкова пари тук за дрехи, като в Турция ще ги намеря за доста по-малко пари!

# 93
  • Там някъде......
Ние доста обикаляхме,и не обърнах внимание .Това беше по центъра.Има един голям магазин по главната улица като се тръгне от пазара пеша и все нагоре и направо,в ляво се намира.На 3-4 етажа е съвсем близо до пазара,та там имаше доста намаления на дрехи и доста неща си взехме от него.Ще потърся на торбичката от покупките как му беше името и ще пиша.

# 94
  • Там някъде......
 Passion_G,определено е така! Ние за по 100 лири на човек се облякохме бих казала много добре,а а ко ги дам тука ще купя един панталон и една риза с тях.И ние отново ще ходим но през април или по-ранко не знам.И всяка седмица да се ходи пак е добре,все ще има човек какво да купи.

# 95
Да този го знам , за него ти писах веднъж но и аз не знам как се казва, в него винаги има интересни неща и то на добри цени. А този Галерия намерихте ли го.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 16:31 от djesita

# 96
  • Там някъде......
Не ,него не сме го търсили а той къде се намира защото пак ще ходим но не сме уточнили кога.Аз не разбрах ,че Галерия има в Одрин.Само видях,че има реклами на Кипа но и него не можахме да намерим,а и той къде се намира.По главната улица ли която се кара само направо за към новата част на Одрин.

# 97
Да Кира се намира по главната за новата част и само направо, пада се от дясно, а от лявата страна преди Кипа е Мигрос.А този Галерия незнам къде е, ако някои е ходил да даде кординати.

# 98
Организирани екскурзии до Одрин  и Лозенград от Бургас са 25 лв / в двете посоки/, като има и застраховка и туристическа програма. Само до Лозенград е 20 лв. Почти всяка събота има. В Одрин се посещава един склад за перилни препарати, където цените са винаги ниски. Peace

Може ли координати на фирмата   bouquet

# 99
  • у нас
Момиче от провинцията, честити ви покупки!  Wink Радвам се, че ви е харесало. Я, ми кажи прах взехте ли и какъв и колко лири е?

# 100
Организирани екскурзии до Одрин  и Лозенград от Бургас са 25 лв / в двете посоки/, като има и застраховка и туристическа програма. Само до Лозенград е 20 лв. Почти всяка събота има. В Одрин се посещава един склад за перилни препарати, където цените са винаги ниски. Peace

Може ли координати на фирмата   bouquet
Ще ти ги пратя на лични, да няма проблеми с политиката на форума Peace

# 101
Галерията се намира на края на одрин точно срещу университета,ако от границата влезете от 2-та отбивка (малко карате по околовръстния ) ще влезете точно от този край на Одрин където е Галерията.Може и да питате къде е университета и така ще го откриете.
А по великден дали ще имат намаления и аз искам нещо лятно,сега съм доста наедряла,но се надявам като родя да се вмъкна в старите размери,че иначе хич няма да ми е до пазар  #Cussing out
А продават ли някъде хубави обувки в Одрин?

# 102
Ще ти ги пратя на лични, да няма проблеми с политиката на форума Peace

Ще чакам. Благодаря   bouquet

# 103
rusana, на края на града  новата или старата част. Магазини за обувки има доста в Одрин.

# 104
ами и аз незнам точно,но ми казаха че  ако се влезе от 2-та отбивка за одрин се минава покрай него ,падал се от дясно срещу университета.Ние все се каним да ходим до там,но все не остава време
А бебешки магазини има ли,че сега съм на тази вълна,то няма начин да няма де,ама къде се намират,че ми омръзна от тука да ги купувам на двойна цена,поне като ходим до там да купвам по нещо за малчо

Общи условия

Активация на акаунт