На пазар в Одрин

• 159 942
  • 446
  •   1
Отговори
# 105
В Кипа има 2 магазинчета,единият е на Waikiki и цените му са добри.А на пазара им има в изобилие бебешки дрешки.

# 106
В Кипа има 2 магазинчета,единият е на Waikiki и цените му са добри.А на пазара им има в изобилие бебешки дрешки.
  bouquet ще ги проверя,а пазара който е в центъра нали,или този петъчния?

# 107
петъчния,но и на центъра има.

# 108
  • у нас
Вече се обърках- колко пазара има в петък в Одрин?  newsm78

А някой не може ли да каже за пазара в Лозенград на коя улица е, да се ориентирам. Къде е тази автогара?

# 109
Можем да ви изпратим памперси Молфикс всички размери на 20 лева пакета ( които струват 13 лева в Одрин), памперси на Памперс пак всички размери на цена 23 лв (18 лева реална цена). за пакет и прах за пране Персил 6 кг. за 22 лв.( а 9 кг са 18 лева + литър омекотител), ако някой си поръча и повечко правим отстъпки.Също така можем да направим и отстъпка за куриерската услуга.За повече информация и поръчки 0893434257 или на мейла.

ooooh! ooooh! ooooh!

И в събота знам, че има пазар, но къде точно не мога да кажа...  Thinking

# 110

А някой не може ли да каже за пазара в Лозенград на коя улица е, да се ориентирам. Къде е тази автогара?
Един пазар има в петък, имах предвид, че и на центъра има детски магазини.Извинявайте, ако не съм се изказала правилно.

# 111
петъчния,но и на центъра има.
[/quote smile3525]

# 112
  • у нас

Един пазар има в петък, имах предвид, че и на центъра има детски магазини.Извинявайте, ако не съм се изказала правилно.

ясно, 10х   bouquet

Я сега кажете в Мигрос какво е на сметка да се купува?

# 113
мигрос е скъп магазин
пазарувайте в Килър, Карфур, Кипа, Марги  Peace

# 114
Влизала съм няколко пъти в Мигрос, но честно казано не съм пазарила от там. Пазаря предимно от Кипа, а перилни препарати от складовете. За Мигрос знам, че ако имаш тяхна карта ползваш някакви отстъпки и тогава ти излиза на сметка.

# 115
  • у нас
мигрос е скъп магазин
пазарувайте в Килър, Карфур, Кипа, Марги  Peace

Мини, дай повече подробности за Килър и Марги. Какво има в тях. Как точно се изписват и имаш ли сайтовете им?

# 116
ами Килър имат няколко магазина в Одрин
ние по принцип не минаваме през града, а влизаме от горна страна /продължаваме по магистралата и влизаме покрай казармата/
от там само по главния път и стигаш до центъра- там е магазина на Марги, много сме доволни от него магазин и почти от там пазаруваме, цените са малко по-високи от Кипа, когато стоката не е в промоция, но обикновенно са с промоциите на КИПА
хубавото им е, че имат стока за разлика от КИПА, които в неделен ден почти винаги са обрани
Килър има по пътя към КИПА, малко след кръстовището на Карфур, недостатъка им е, че не приемат разплащане с кредитни карти, а аз почти винаги си пазарувам така, защото картата ми е левова и директно си удържа минимална такса за ревалутизация в момента на разплащане
а ако трябва да обръщаш в евро, че после в лири-набутвацията е пълна
тези вериги сайтове май нямат, или поне преди като съм търсила нямаха
най-изгодните промоции определено обаче са в Карфур
памперси съм вземала на 17.95 лири, следващата най-добра цена тогава беше в Килър- 18.99

# 117
  • у нас
Мини, благодаря за инфото   bouquet

# 118
http://www.kiler.com.tr/insert/marmara/marmara.asp , тук  можеш да  видиш промоциите в момента на Кiler.

# 119
  • у нас
Djesita супер   bouquet

А тези складове за прахове и памперси къде точно се намират? И имат ли голяма разлика в сравнение с цената в Кипата?

Общи условия

Активация на акаунт