На пазар в Одрин

• 159 935
  • 446
  •   1
Отговори
# 60
  • Там някъде......
Мерси момичета !

# 61
Приятно пътуване и добри покупки

# 62
Можем да ви изпратим памперси Молфикс всички размери на 20 лева пакета, памперси на Памперс пак всички размери на цена 23 лв. за пакет и прах за пране Персил 6 кг. за 22 лв., ако някой си поръча и повечко правим отстъпки.Също така можем да направим и отстъпка за куриерската услуга.За повече информация и поръчки 0893434257 или на мейла.

# 63
Можем да ви изпратим памперси Молфикс всички размери на 20 лева пакета, памперси на Памперс пак всички размери на цена 23 лв. за пакет и прах за пране Персил 6 кг. за 22 лв., ако някой си поръча и повечко правим отстъпки.Също така можем да направим и отстъпка за куриерската услуга.За повече информация и поръчки 0893434257 или на мейла.

???

# 64
  • Хасково
момиче от провинцията чакаме отзиви и препоръки!
Хайде разказвай! Wink

# 65
Ходим всяка седмица до Одрин или в петък или в събота и специално за памперсите молфикс аз ги вземам на 12 лв всички размери а за персила 10 кг последно го взех за 16лв далаверка си е Peace
http://www.kipa.com.tr/
ето я kipa

# 66
  • Хасково
Ходим всяка седмица до Одрин или в петък или в събота и специално за памперсите молфикс аз ги вземам на 12 лв всички размери а за персила 10 кг последно го взех за 16лв далаверка си е Peace
ето я kipa
Би ли казала къде се намира този магазин?
Има ли проблем при връщането на митницата до колко пакета памперси дават да се внасят и прах и въобще някакви ограничения - не че ще зареждаме магазин де!
Освен зелената карта винетки за колата трябват ли и ако да от къде да си ги купим?
Другаде къде можем да отидем да напазаруваме?

# 67
ето я kipa
Би ли казала къде се намира този магазин?
Има ли проблем при връщането на митницата до колко пакета памперси дават да се внасят и прах и въобще някакви ограничения - не че ще зареждаме магазин де!
Освен зелената карта винетки за колата трябват ли и ако да от къде да си ги купим?
Другаде къде можем да отидем да напазаруваме?

Още като влезеш табели за Кипа има навсякъде неможе да не го намериш.
А за ограничения незнам дали има-ние имахме 11 или 12 праха по 10кг. Embarassed и 5 пакета памперси.
Ограничения има само за цигарите и алкохола от магазина на границата-на човек се полагат да вкара по2 или 3 стека цигари не си спомням точно.Аз ходих последният път преди Нова година.

# 68
Ограничения за памперси прах и т.н няма само за цигарите ровят на митницата за друго проблем не са ни правили. Тази събота за първи път ходихме на бостан пазара им където плодовете и зеленчуците са  страшно евтини.А другите магазини в които съм ходила са кирела,мигрос,марги. а как да ги намерите ще ми е трудно да ти обясня намерат се в центара точно до джамията и са един след друг горе долу.За колата друго не трябва.   Simple Smile
Приятен пазар препорачвам ви да е в петък или събота Peace
http://www.migros.com.tr/

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 16:00 от drry

# 69
NadiaNGX сега видях, и че си от Хасково аз също  Simple Smile доколкото знам всеки втори хасковлия ходи до Одрин. Но когато ходихме първите пъти беше с автобус ,докато започнахме да се ориентираме,организират се специални автобуси които те развеждат из всички по-големи магазини,пазари а и билета не с скъп.Това също е вариант Peace

# 70
  • у нас
А дали Мигрос има и в Лозенград? newsm78

# 71
А дали Мигрос има и в Лозенград? newsm78
Да има

# 72
и ние тези дни хоидхме до Одрин,но само до няколко магазина,,знам че памперсите са мн евтини и търсих ама ми каза че били на някакъв пазар и така не го и открихме  newsm78,не би ли трябвало да ги продават навсякъде?Иначе и аз пера с Персила и съм много доволна

# 73
  • у нас
Да, сега намирих Мигроса в Лозенград. Я, кажете други магазини, които си заслужават да се посетят в Одрин и Лозенград.

А имам и въпрос за паркирането - как стои въпроса, има ли платени паркинги, паяци?

# 74

А имам и въпрос за паркирането - как стои въпроса, има ли платени паркинги, паяци?
Спокойно на всякъде хората са си измислили паркинги,а това с паяците-тарантули май го има само у нас

Общи условия

Активация на акаунт