Замразявате ли манджи?

• 3 726
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
Не, нищо не замразявам.

# 46
  • Разград
Не съм замразявала никаква готова храна. Майка ми е замразявала пържени кюфтета.

# 47
И аз не съм замразявала. Все си мисля, че за нищо няма да става после. newsm78

# 48
Не, никога не съм замразявала манджи.

# 49

Много неща съм замразявала ,но само замразения ориз под каквато и форма да е приготвен след престоя си във фризера не става за ядене! За проба съм замразяваба сърми,пълнени чушки или просто нещо готвено с ориз - не става!
Самия ориз става един разводнен  и  рошав Mr. Green- не можах да измисля друго сравнение Grinning

Точно така става с ориза, а и картофите понякога се разкашкват. Но никога не размразявам храната, а направо я мятам във фурната за 20 `. Тогава вкуса е като от току що сготвено.

# 50
Не замразявам манджи Rolling Eyes
Готвя колкото за вечеря или ако преценя че на другия ден няма да имам време приготвям двойна доза и за следващата вечер Whistling но определено не смятам че замръзен ориз след размръзяването ще е годен за консумация Thinking

# 51
  • София
И аз не замръзявам, та те си променят вкуса. Всяка вечер готвя количество , което да си изядем най- много да остане за детенце , като се върне от училище да има обяд.

# 52
Да, и то най-вече за малката. Така в събота и неделя винаги имам супа за нея или ако не и хареса менюто имам под ръка от любимите и неща. Последно време е станала доста капризна и замразените неща ме спасяват. Примерно не яде риба и тогава ние вечеряме риба пък тя нещо от фризера.

# 53
всичко се изяжда или изхвърля,и през ум не ми е минавало да замразя Naughty

# 54
  • У дома... някъде
не ми се е налагало да замразявам готово ястие,най-често поседява малко в хладилника и като не ни се яде го изхвърляме.Не мога да си представя вкуса му след размразяването и притоплянето.

# 55
  • Прекрасна ВАРНА
готвя в малки съдове и през ден.немога даже да си помисля да замразя ядене и след 3 дена да го изкарам от фризера и да дам на малкия #Crazy.

# 56
Абе хора, как не ви е жал да хвърляте манджа? На мен ми е толкова гадно като трябва да хвърля нещо...  Confused

# 57
 Често ми се е налагало да замразявам готова плънка за пълнени чушки( ориз и кайма), не уцелвам пропорциите- нали все на око готвя- нищо и няма на плънката. Но пък я смесвам с новоприготвена, така че за ориза не съм много сигурна. Иначе лятото произведох много тиквички. Изпържих ги, изцедих ги и цяла зима ядем от тях. Размразявам, слагам млекце и са чудни.

# 58
  • София
Не съм замразявал нищо...Дали се запазва вкуса!? Не мисля.

# 59
Не никога не съм го правила

Общи условия

Активация на акаунт