Преди година Януари, най-красивият отбор юнаци ни стовари!

• 10 366
  • 311
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Уф, така ме е яд!!! Изтървах репортажа, мъжа ми преди малко ми звънна, че го дават. Аз докато си пусна компа... Дали ще го има някъде за сваляне, а, Джулка?

# 271
 newsm18     Ви-дях ви....   

# 272
Ау , Рико е такъв сладур Hug, мъничката душичка Hug
Джул, ама много си готина бе, изглеждаш страхотно Hug Ако не друго, поне хората да знаят за въпросният доктор, сигурно това не е единствената му издънка.

# 273
Видях ме ви репортажат е супер.А за ЕНРИКО нямам думи голям сладур е.Даже и Деси се загледа в Енрико Laughing.

# 274
Ау , Рико е такъв сладур Hug, мъничката душичка Hug
Джул, ама много си готина бе, изглеждаш страхотно Hug

Подкрепям напълно...   Hug 

Дано и ония оплювачи от dir.bg да са го гледали, да видят кой е циганка...    Mr. Green 

# 275
  • София
За тези които не са го гледали,може и в късната емисия да ги дадат.

# 276
  • Варна
И аз да се включа в края на деня  Simple Smile Днес толкова бързо мина, бях в офиса цял ден, после прибиране на децата, и всекидневната вечерна лудница  Grinning
По темите - Маги от няколко месеца е в голямото столче на кака си 9-18кг, а за Мони взехме седалка. Понякога много се ядосва да седи в него, но не я сваляме  Naughty
Урина за годинката така и не успях да взема, и спрях да пробвам. На гърне не седи, колектора не върши работа, а с памук не мисля че е удачно. Иначе хемоглобина е 115, другите кръвни също са в норма.
При нас новината е че Магдалена ще пие антибиотик - удържах година и почти месец без да давам. Но сега кашля лошо от повече от седмица, вече е слязло надолу и от тази вечер го почнахме.
Отивам в другата тема да честитя на Миша  Laughing

# 277
  • В сънния Люлин, прибулен...
Прибрахме се към 8 от разходка до центъра. Шматнахме се с метрото и отатм до Патриарха по Витошка.
Има намаление на GEOX като за нашите цените са от 39 до 59 лв.
Купихме Му за 44

Сега ще си посипвам косите с пепел, задето съм изтървала Репортажа, но ще чакам късните

Спокойна вечер на всички, сладки сънища и здраве на мъниците Simple Smile

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 00:36 от veihaivei

# 278
Джулиии, хванах ви този път! smile3508
Рико, милия май бая се беше стреснал от камерата....... с едни големи, блеснали очички...... много е сладък Hug. А за теб едно голямо БРАВО! На мен ако ми изтипосат една камера в лицето...... ще взема да заеквам, ще се изчервя...... мани-мани ooooh! А ти се справи блестящо, защитавайки таз благородна кауза. В крайна сметка се бориш не само за своето дете, а за всички други дечица които могат да изпаднат в същото положение. Дълбок поклон пред смелостта ти и аплодисменти! newsm20 smile3501 Дано казаното от теб не остане "глас в пустиня". Praynig Дано децата ни не плащат със здравето си за неуредиците в здравеопазването ни! Praynig

п.с. Сега вече всички те познаваме, нищо че ти не знаеш.......... hahaha

# 279
  • до една звездичка
Айдееее, Пупенцата спечелиха Party
А някой знае ли кога ще започне Music Idol newsm78
Алекс, и аз бях така с АБ-то Tired Всячески ми се искаше да го избегна, но накрая тази ушна инфекция ме срази и се предадох след година ooooh!
Ханна, чакаме снимки и на твоята пораснала рожденичка със слънце в очите Hug

# 280
Тополчице, Мари, направо ме накарахте да се изчервя...  Blush
Благодаря ви за комплиментите...   bouquet
Аз Тополчица не я познавам, ама Мари е много готина мацка...
Тополчице, крайно време е и ти да повдигнеш булото на мистерията и да ни запознаеш със своята особа...
  Wink

# 281
  • София
Честит Първи рожден ден на Миша, Калоян и Делян! Много късмет и здраве!  bouquet  bouquet  bouquet

Маца- Честит рожден ден и на теб!  bouquet  bouquet

Джули- найстина си много готина.Браво на теб! HugА Енрико е такъв сладур Heart Eyes А Марчело- такова сладко и кротко дете. Hug
Много се развам,че успях случайно да го хвана. Нали съм на работа и изпускам много нещо ,не знаех че ще го дават.

Като гледам съм пропуснала и събирането на пари за срещата, но ще се поправя. Само моля Усмивка да ми прати инструкции,че нещо не мога да ги намеря Praynig Peace

Аз искам тениска и за бебето и за мен. Laughing

Сиянка нещо и се появиха пъпчици по дупето и днес като я бършех почна да плаче- че досега. Изведнъж са станалли едни такива като раничка,много се притесних. Намазах я с кремче ,дано да и мине.Много ме е страх да не прави някаква пикочна инфекция и да е от това. Cry

Пак пропускам сигурно нещо, ама вече ми се спи, така че не ми се сърдете.

А- ААнет- честит ти рожденик с заъснение,че вчера не сколасах да вляза. Да ти е жив и здрав!  bouquet  bouquet

# 282
Тополчице, крайно време е и ти да повдигнеш булото на мистерията и да ни запознаеш със своята особа...
Ааааа, хич не съм фотогенична.......... мъжа ми все ме бъзика по тоз въпрос, че "Каквото застанало, таквоз излязло" hahaha hahaha hahaha

# 283
Ааааа, хич не съм фотогенична.......... мъжа ми все ме бъзика по тоз въпрос, че "Каквото застанало, таквоз излязло" hahaha hahaha hahaha
И аз не съм, честна дума... Naughty
И много мразя да ме снимат, ама заради детето тоя път се прежалих... Crossing Arms
А теб на Общонационалната среща няма ли да те видим ?
  newsm78

Мен майка ми едно време ме бъзикаше, щото все отказвах да се снимам...
И тя така ми казваше: "Е, защо се дърпаш сега ? Няма какво да се дърпаш. Магаре се снимАло, магаре излезнАло."

hahaha

# 284
  • София
Момичета мили, благодаря ви сърдечно за поздравите за моя празник.

Напоследък нямам време никакво да чета и пиша в темите, но имах здравословни проблеми, които доста ме натовариха емоционално. Просто за момент всичко ми се обърна с главата надолу. Мога само да тая надежда повече да не ми се случва да липсвам по някаква такава причина.

Незнам какво се случва с вас, простете.
Джули и с теб незнам какво става. Бях потресена от вашия случай, и особено от измишльотината за Израел. Дано успея да наваксам и да се информирам. А вие да сте намерили отговори на въпросите си.

Липсвахте ми и се надявам скоро да вляза в крачка.
Благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт