Отговори
# 90
Честит рожден ден на Евичка!!!Бъди много здрава,все така чаровна и красива като мама!!!
Изабелка,честито мила

Честит рожден ден на Виктория и Михаела!!!Весел празник ви желая ,мили дечица!!!

Мъничка Мия,честита месечинка

# 91
  • София
Пратих запитване към сладкарницата, едно парче струва 2,90лв.
Явно малко сме се прецакали откъм цена, но на Румен не му се ходеше в центъра с колата и затова не поръчахме директно от сладкарницата, а от един детски клуб, които са им дестрибутури. За по-голяма торта определено ще се получи чувствителна разлика.

Лейди, като се среже бибероната става неудобна за смукане, смачква се, влиза и излиза въздух, ръбчетата дразнят.

# 92
  • Sofia
Те специалните торти не могат да се поръчват по телефона ми казаха на мен, става чрез тяхните дистрибутори или през БГменю, като да речем парче торта е 3лв, минимума е 10 парчета и се слага и някаква допълнителна такса обем върху цялата стойност мисля 15лв беше, та не сте се минали от към то цената.

# 93
ЕТО какво са ми написали:

Здравейте

При поръчка в сладкарница “Лагуна “,София,ул.Христо Белчев 13, цената на 1парче Детска торта / с означение К/ ,а именно торта с картинка/ е 2,90лв за 1 парче. Опаковката ,поздравителен надпис и свещи не са включени в цената.Тези цени са валидни само при поръчка на тортата в сладкарница “Лагуна”. Всички торти са придружени със сертификат за качество и етикет за годност.

Моля да правите заявките си 3 работни дни /напр. Най-късно сряда вечер за събота или четвъртък вечер за неделя / предварително на адреса на сладкарница Лагуна –София ул.Христо Белчев 13. За контакти със сладкарница”Лагуна” моля да ползвате тел:02-980-30-01

Ако искате вашата торта да се достави на адреса ви в София моля да поръчате тортата си на нашия партньор БГ Меню тел: 0700 10 400. Доставката до вашия адрес в София се заплаща допълнително.

Вие можете да закупите от нашите стандартни торти във верига магазини “Елемаг” в София, кв. "Лозенец", ул. "Златовръх" както и в кв. "Лозенец", ул. "Козяк" 19 до Правителствена болница .А също и във верига магазини “Метро” в град София в жк.Младост и в жк.Люлин .Поръчки за детски и специални торти в тези магазини не се приемат.

-------------------
---------------------

Вал, това в подписа ти ме радва многооо, хайде тези ларедутци ме забравиха, до кога ще ги чакам...не че ти си виновна, ма се сетих;)

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 15:52 от GALADRIEL

# 94
Чао от мен. За днес стига толкова "работа"

# 95

Честит Рожден ден на Евичка!Да е мноого здраво,весело и послушно дете.Да радва много мама и тати!  
Честит рожден ден и на Виктория и Михаела!Бъдете много здрави и много да радвате своите родители!

Слънчице,приятна почивка!
Дез,поздравления за мерките! newsm44 newsm44
Пух,само казваш и стискаме всички възможни палци и за теб! Hug Hug
Еленийка,и аз и аз чакам "Съпругите" Mr. Green

За бибите-и ние я използваме само за приспиване.Ако я изпусне не я търси,но по някое време се събужда и си я търси(за жалост не си я намира сам и трябва да стана да му я дам Mr. Green)Не се притеснявам още.Според мен ще се откаже сам когато е готов!

# 96
Браво Гала..... Hug Друго е да те види човек усмихната...  bouquet

Какви торти,какви пет лева,всичко сама си правя ,я се залавяйте и вие ,запретнете ръкави и в кухнята..  chef..То моите ще са две... #Crazy #Crazy

# 97
Смилете се  , че от два дни простинах на балкона , дето се вика. 1 ден не чета и после два да дочета.Преди обяд писах , писах и спря тока . Crossing Arms
Но , поне да честитя , че много съм назад с честитките.Не се сърдете.
Честит рожден ден на всички малки момичета и момчета!Бъдете здрави , весели и послушни деца!Гледам много добре сте си изкарали  Grinning И мен треска ме тресе за торти , подаръци и гости , вълнувам се все едно , че сега ще раждам. Blush
Честито и на последните ни месечинки!Стягайте се за ден-ден!
Евелинка , остава ли операцията за 2-ри?Стискам палци Praynig
Кас и на теб миличка , дано всичко мине добре! Praynig
Дар , сподели , има ли резултати вече?
И да знаете бремелинки , много ви се радвам. HugПазете се , че сега е най-важно да си почивате и да нямате притеснения , а с малките ще ви трябват и повечко сили!
Стискам палци и на всеки , който има нужда от това.Не искам да засегна някой, просто 27 страници за 2 дни ми дойде малко повече и мозъка ми се размъти, а да не говорим и как се притесних , като видях отново дрязги в кокошарника , ей , не ни останаха пера newsm57 kyllmg smile3537 newsm77 newsm66 red.Хайде да е за последно!
Снощи до 2 часа разглеждах торти в нета. От  тортите на Романс съм най-доволна за вкус , но в Пловдив няма , а ако кажа на мъжа ми да я донесе  , дали ще оцелее по пътя не е сигурно и изобщо треска ме тресе.Сенди , къде поръча вашата?
Ние сме добре.Само дето днес Вики започна да кашля с отхрачваща кашлица , а хрема няма и не е болна .Що ли е това?
А , Виви , като разказваш за приспиването , все едно за нас разказваш.А как ще ги отбиваме  децата не знам.Ужасно ме страх.Скоро майка ми ще дойде от Бургас и ще поостане , та съм решила тогава да е , че ще ми трябва подкрепа.
Целувам ви момичета и хайде , стига от мен...
А ,да ,за сериалите , аз следя и съпругите и 1001 нощи.

# 98
Здравейте на всички от нас:)Аз не съм писала от миналата година:), но пък вече успях да прочета всичко написано досега Laughing-изписали сте цели романи-браво на вас Simple Smile
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН на прекрасната Ева!Нека расте здрава, весела и щастлива и да се радва на прекрасно детство, изпълнено с много игри и бели и да изпълва с радост всеки миг от живота на родителите си!

Честити последни месечинки и на прекрасните бебчета, празнуващи днес Simple Smile

ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН(с огромно закъснение, за което се извинявам) на Борис, Супер Любо, Емо, Камен, Анди, Пламен, дон Тино, Маги, Вики, Мая, Мартин, Симона, Янина и всички други дечица, празнували навършването на първата си годинка!Пожелавам им да са здрави и да порастнат силни и щастливи и да радват родителите си

Честито на бъдещите мами-желая ви лека и прекрасна бременност и на финала да гушкате здрави и пухкави бебчета...ех, че хубаво.Възхищавам се на смелостта ви:)и ще се радвам да споделяте с нас вълненията си

Мнооого неща исках да кажа, но тотално се обърках и за съжаление няма да мога да се включа по всички теми както бих желала....просто ще се опитам да бъда по-редовна Simple Smile
При нас засега всичко е наред, Александра расте и прави беля след беля(да е жива и здрава), постоянно бърбори на нейния си език и много се забавляваме с нея-понякога не искам да повярвам, че толкова бързо растат дечицата ни, все едно беше вчера когато се вълнувахме с таткото и очаквахме появата и.....Правихме и прощъпулник преди повече от две седмици и хвана речника и апарата за кръвно:)Относно конкурса за "Златно чене"(както писах и преди)със сигурност ние ще вземем наградата(за нас важи с пълна сила приказката за "босите деца на обущаря.."(таткото е стоматолог) Simple Smile
Съжалявам, че пропуснах за пореден път срещата, но си бяхме направили резервация за Велинград точно за този уикенд.Снимките са страхотни, адмирации за фотографа Simple Smile
Кас, стискам палци Peace вичко да мине благополучно
Относно сериалите-аз съм "обсебена" от LOST(новия сезон започна многообещаващо Simple Smile и PRISON BREAK(с нетърпение очаквам следващия сезон)

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 17:49 от Trrinity

# 99
Здравейте, момичета!
Искам да честитя рождените дни на Мая, Мартин, Анди, Пламен, Янина, дон Тино, Маги, Вики, Симона, Евичка, Михаела и Виктория! Скъпи дечица, желая ви здраве, здраве и много щастие като всеки ден откривате един нов и прекрасен свят и намирате поводи да ни радвате с детски смях!

Мили, Дилянка,  Лиде, Сенди, Алекс, Сиса, Готи, Баленка, Кат, woman_s, Изабелка, Елкира и Йолинка, желая ви децата да осъществят и най-дръзките ви мечти и всеки един ден да се гордеете, че сте техни родители!

Специално искам да поздравя и бъдещата мама Миркам и да й кажа, че всичко се нарежда, да не обръща внимание на никакви приказки, а да се радва на бебето в корема!   bouquet  bouquet  bouquet

Не пиша много, че съм се хванала да допиша 2 казуса и да приключа с тях до петък. Децата не са при мен, така че и няма с какво толкова да се отчета. бабите казват, че са добре, Маги имала малко разстройство вчера, но майка го е овладяла, Блажко не спирал да бърбори и искал все да ходи на гърне. Мъчно ми е за тях, но няма как - в петък ще си ги взема. Вече съм много по-добре. Вчера ми сложиха брекетите горе, възприемам се чудесно и се храня нормално, болка няма. Дано да е така и занапред. Операцията ще е другия вторник, стискайте палци да мине всичко с една операция и да не се налага втора. Около 8 дни ще съм с конци и няма да мога да ям. А на 7.02. съм на сватба в Банско, само се надявам да не съм синя или много подута, че не може да откажем поканата. Сигурно ще си взема пюренца и с тях ще се храня докато съм там. Малко ми е мъчно, че точно на такъв хубав празник ще отида в ужасяващ вид, но тайничко все още се надявам операцията да мине по-леко и след първите 2-3 дни да остане неудобството единствено за храненето. Шевовете никой няма да ги вижда, но дано да няма след по лицето ми. Иначе конците трябва да ми ги махнат точно за рождения ден на Маги и Митко, така че го чакам с нетърпение и по друг повод. Още нищо не съм организирала, защото чакам да видя как ще се стекат нещата при мен, дали физически ще съм в състояние за подобен подвиг като роднинско парти  Crazy и как ще съм с ученето.
Иначе при всички положения сама ще има направя 2 торти - като тези на Естрела, татко и дъщеря заедно да духнат свещичките.
Кас, стискам палци, мило!  Hug

# 100
Честито денче на Ева! Мама и тате да я слушат и да я гледат в очите!

Честит ден ден и на Виктория и Михаела!

Elenia, метни насам хубавелка. Моите ръце са толкова здрави, че мога тухли да чупя с тях. Ще я разнасям само на ръце, обещавам. В замяна искам рецептата как се дресира мъж да простира. Ефросина, едната ми ръка е свободна, давай насам и Анна. Кой като Калоян - ще е заобиколен с красиви малки жени.
Еми_бадеми, не разбирам нищо от фотография, но моделите ти са повече от страхотни. Тренирай повече, че да им се радвам редовно photo. "Съпругите" и аз ги харесвам. Трябва да си ги смъкна от замундата, щом ги има там. Преди бях голяма Радка-пиратка, но напоследък никак ме няма Whistling. Ако намеря там и "Шепот от отвъдното", ще съм мно-о-го доволна.
Alex99, снимката на Тропчо на аватара ти е суперска. Мамин голям мъж, пардон лелин Heart Eyes
adi_v4, ами казвам. Те палците всъщност са за мъжа ми, не за мен, но то е едно и също. Дано като ни постискат малко палци, да се обърне лошия късмет Praynig
Голдънче, днес никой не може да се конкурира с мен за приза "гадна майка". Замъкнах шишчо в един офис, защото трябваше да върша работа и се наложи да висим там 4 часа заради една несъобразителна дама, която се обади пет пъти да каже: "Идвам до 15 минути". Бебо стоя търпеливо, игра си, бърбори, показва колко голям ще стане, кърмихме се, поспа на един неудобен диван, но като видя въпросната особа, избухна в рев и се изнерви толкова яко от присъствието й, че ми стана ужасно съвестно на какво го подлагам. Тръгнахме, като не свършихме нищо, защото той само хленчеше и се опитваше да се покатери върху главата ми. Не знам какво във вида й го подразни толкова много, но в реакцията му имаше неприкрит ужас. Сега спи по никое време smile3524. Не знам как ще му се реванширам, но ще се постарая.

# 101

(за нас важи с пълна сила приказката за "босите деца на обущаря.."(таткото е стоматолог) Simple Smile

Laughing LaughingТринити, то и при нас за този конкурс важи същото, обаче с разликата че не таткото, а бабата и дядото са стоматолози. hahaha

# 102
  • София
Елени, въобще не съм знаела за това чудо "измъкнати китки". Shocked Наскоро пак се обади проблемът, при мен е на дясната ръка, аз се обадих и на доктора,  накрая взех, че не отидох защото ми мина. ooooh! Embarassed Та сега ще чакам следващия удобен случай, да отида до Горна Баня.Обмислям дали да си върна опуления аватар. ooooh! Благодаря ти за комплимента! Hug
Пух, Hug
Нагъвам печени пилешки бутчета, ама вече направо ми се  Sick от месо.
Евелинке, радвам се, че при теб вървят по-леко нещата. Hug Нали знаеш - "Трай бабо за хубост". Wink
Тринити, добре завърнала се! welcome

И накрая една сънена снимка на Яна, току-що станала от следобедния сън и по пижама:

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 18:30 от GoldenEyeful

# 103
Честито на Рождениците! Бъдете  здрави и щастливи!

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОЯТА ПРЕКРАСНА ПРИЯТЕЛКА ЕВА!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВИКТОРИЯ И МИХАЕЛА!!!
НЕКА РАСТАТ ВЕСЕЛИ И ПОСЛУШНИ ДЕЧИЦА Hug
Изабелиткооо, не се спотайвай - чакаме снимки Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт