Отговори
# 75
  • София
.....
Голдънче, не си го слагай на сърце, на всеки се случва. Гледам линкийата ти стремително на долу върви, браво. Аз започвам отново от днес. Покрай РД-то на Емо прекъснах, сега малко болести и така, но днес се чувствам по-добре и продължавам с нови сили.
....

Дез, успех! Никога не е късно, нали знаеш! Wink Hug Благодаря ти за комплиментите! Hug

# 76
  • Бургас
Да си изкажа мнението за бибата, макар че ние не сме ползвали изобщо. Ами като приемем, че тя представлява изкуствено зърно мисля, че е нормално да имат такова отношение към нея. Търсят я защото ги успокоява. И Стефан като заспива или спи е точно както го описвате. Ако не намери цицата в просъница се изправя на решетката на кошарата и плаче много жално доката не му я дам. Вечер, като спим двата гушнати, го наблюдавам как се пробужда, намира я с виртуозна точност, никого не греши да засмуче на неправилно място, придъвче 3-4 пъти, обръща се и пак заспива. Имам приятелка, която отказа детето си от бибата по следния начин. В една по-съзнателна възраст го завела до казана и му обяснила, че ето сега подарява бибата на циганите и, че повече няма да я ползват. И детето е спряло от раз да я търси. На малкото й дете сега пак му дава биба, рахатлък си е в определени ситуации. Смятам, че щом го прави пак не е чак толкова трудно отказнането както сега ви се струва.

# 77

Честит рожден ден на Виктория, Ева и Михаела. Да са много здрави и да станат прекрасни и изискани дами. Честит празник, мили мами.

Еми, хубави снимки, поздравления  bouquet

Миличка Миа, мъчно ми е за теб Flowers Rose Flowers Roseбъди спокойна в съня си  Sad

# 78
  • София
Да са живи и здрави рожденичките Ева, Виктория и Михаела Grinning Да растат красиви, умни и много щастливи Grinning

За малката Миа- една усмивка към небето...

За къщичката- широчина 1м, дължина 1м20см, височина 1м 15см, от Джъмбо е, струва 200лв.

За тортите- за мен най-красиви са на 100г сладки, но имат само 7 вкуса, всичките много тежки(според моя вкус).
Тези торти сме поръчвали оттам предни години

http://www.sabev.net/george/images/311.jpg

http://www.sabev.net/george/images/587.jpg

http://www.sabev.net/george/images/597.jpg

http://www.sabev.net/george/images/786.jpg

Тазгодишните и тази са от Лагуна
http://www.sabev.net/george/images/824.jpg

Като вкус най-добри според моя са на Лагуна-особено еклерова с баварски крем. Напоследък и като визия ги докарват много добре. Някой питаше и за цени- на Камен и двете торти бяха оттам за 16 парчета, по 60 и няколко лв бяха. Принципът е- има цена за парче -3 и нещо лв, поръ1ваш от колко парчета да е тортата и цената се калкулира.

За бибероната- и двете деца доброволно се отказаха- Георги на 6м, Камен малко преди годинка. Използвали са ги само за заспиване. Чувала съм , че безотказен метод е срязването на върха на кръст с ножица.

# 79
Виви аз също смятам, че ако не се откаже сама, в една по-съзнателна възраст/както го каза/ ще ми е много по-лесно да го направя аз.
Дез радвам се, че си по добре. А Емчо как е?
Чара мерси за мерките. Hug Гледах снимките на Камен. Това в ъгала на едната магнолия ли е, тук също и тук тук? Може ли да ми кажеш от къде си я намери, ткъй като аз също имам желание да притежавам едно такова красиво дърво. А когато я видях направо ми трепна сърцето.

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 13:48 от slanchice1

# 80

ГАЛАДРИЕЛКА...........направи си с тази снимка аватара...Супер я е направила Асол, а и ти си усмихната тук...  bouquet

# 81
  • Варна
Виви този метод ми е ясен, моята племенничка я излъгахме, че кучето я е взело  hahaha Но въпроса ми е сега като не разбира, а ме е страх, че ще му се изкривят зъбите.
Чара мерси за тортите, тъкмо на такава вълна съм, тази с кученцето е страхотна, до сега не съм срещала във Варна такава  Crossing Arms
А това със срязването на върха какъв смисъл има  newsm78

# 82
И аз съм харесала тази година торта на Лагуна за РД на Рая. Пратих запитване към сладкарницата, едно парче струва 2,90лв. Наистина са страхотни, Чара и аз обожавам еклеровата с баварски крем. Нещо уникално е,ммммм
Бубе,мерси, май ще трябва да мина през стоматолога тази година Mr. Green, само си мечтая обаче за избелване на зъбите..всеки пък като отида за почистване я врънкам да ми направи процедурата за избелване, а тя не ми дава, заради чувствителните ми венци Sad

# 83
За бибата,преди време и аз го споменах,като наболял проблем при нас,но сега я използваме само са приспиване и в критични сличаи на разходка(или в кафето Blush)
Вал,кви перални,кви 5 лв?
Ние по 2 всеки ден пущаме,а понякога и три :ooooh:1 с детски,1 с наши и 1 с рабитните на тата Crazy,добре,че ги простира тата,но той за разлика от твоя ги простира по-добре от мен Embarassed,даже като се случи да простирам аз,ме критикува как съм ги наредила като цинански простор били,-чорап,чаршав,гащи...не били сортирани Crazyта сега като много си ги сортира,да си ги сортира Crossing Arms
А на въпроса от къде толкоз дрехи,отговора го знаеш-от Франсе толкоз много дрехи! Joy
Еми,прекрасни деца имаш Heart Eyes Heart Eyes,а каката е толкова чаровна и най на теб прилича Peace
Голдиния,"Ми са скасва за паратику" hahaha/странджанаски диалект/ hahaha
Малиии,момичета тортите са страхотни,ама за 60 лв. Money Shocked.....ще направя 10 такива  chef,то верно,че изглеждат зашеметяващо,но принципно няма толкова скъпи продукти вътре ooooh!Ей,го и Драгончето ще ви каже!  chef
Ох,ще вървя да си легна,че от 2-3 дни не ми е добре(не съм бремена Laughing)но ръцете са ми измъкнати в китките Crazyи е много сложно,нищо не мога да пипна,даже кафето не мога да си вдигна,а да не ви разправям обеличане,събличане,носене,приспиване на стеЛЕНЧЕТО Crazy.Сега съм си купила накитници-ластични и не ластични и придържам китките с тях,слагам и компреси от реванол и обезболяващ спирт,после ще мажа и с мазило Tired
Малко са ми 3-те дискови хернии,ам сега и ръцете ни се измъкнаха Crazy
Еми,оплаках се,мога да си лягам

# 84
  • Варна
Още някоя бременна няма ли  Mr. Green
Януарките искат да ни настигат  Joy няма са даваме я  hahaha

# 85
  • София
...но ръцете са ми измъкнати в китките Crazyи е много сложно,нищо не мога да пипна,даже кафето не мога да си вдигна,а да не ви разправям обеличане,събличане,носене,приспиване...
Това все едно за мен си го писала Tired

# 86
запис
олели сте се, съжалявам не мога да ви изчета, вечер Стоян е на компа, денем от децата не мога да седна, когато мога ще се включа в чата
Да са ни здрави и усмихнати Калоян и Стефан, и останалите месечинки   bouquet

# 87
  • Sofia
Еленче, така ще кажеш ти ден преди рождения ти ден, че си като парцалена кукла, пак се измъкна и торта с много копчета няма да ни направиш.  Crossing Arms
Виж я Мери, втора вечер бърка в тези тенджери, време няма да подвие крак и една семка да олюпи.  Mr. Green

Лейди, сеирджийке такава, стига агитации, време ти е за една къдравелка!  Laughing
Еми, дадох си сметка, че аз никога не съм ги виждала тези сладури на снимка, страхотни дечица имаш!  Grinning
За снимките не мога да коментирам, лаик съм, но щом са на фокус и се вижда образ значи са много хубави.  Laughing

Чара, много са хубави тортите на вид, аз 100 грама сладки не ги харесвам хич, последната която взехме беше от Лагуна, точно с еклери и баварски, но бяха сложили и някаква гадна сметана  Sick сега се чудя от къде да поръчам торта, колебанията са ми или Двете Фукли или Неделя, като първите на фасон ги докарват, но на вкус не ги знам как са, а Неделята ми е много последен вариант.
Евентуално мога и аз да и направя, въпреки че не ми се занимава много, а и време нямам особено свободно.

# 88
Момичета, здравейте!
Не съм чела темата, признавам си, сега ще наваксвам.
Само искам да кажа по повод поста на Еми: "......значи много старателно се честити месечинките на бебета родени на 06 февруари, особено на тези, чийто майки четат тук всеки ден и пишат - Калина, Благоева, Глокси, Мег76 - от редовни, по-редовни" - няма такова нещо Еми, нито съм от най-редовните (миналата седмица ме добавиха в списъка, благодаря за което), нито съм имала, имам или ще имам претенции за същото. Истина е, че чета много отдавна, но постовете ми публикувани тук се броят на пръстите на едната ми ръка (разбира се това си е мое решение). Grinning Но ми стана странно, че ме споменаваш, защото на нас пък точно никой никога не ни е честитил естествено след като никой не ни "познава" така да се каже, и не знае кога сме родени. Grinning
Съжалявам, момичета, не искам никой да се сърди......още по-малко ние да сме причината.
Нека ни бъде приятно една с друга!!! Simple Smile  bouquet

Честит празник на днешните рожденници! Бъдете весели,щастливи, палави, игриви дечица!

# 89
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ ЕВА ,ВИКТОРИЯ И МИХАЕЛА!нЕКА ДА БЪДАТА МНОГО ЗДРАВИЧКИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА.

Общи условия

Активация на акаунт